The engines are bursting with fever in this new Colin Mc Rae: DiRT video. Chief game designer, Matt Horsman, talks about races where many means of transportation like sport utilitary vehicules (SUV) and trucks.
[gs]4478[/gs]
Printable View
The engines are bursting with fever in this new Colin Mc Rae: DiRT video. Chief game designer, Matt Horsman, talks about races where many means of transportation like sport utilitary vehicules (SUV) and trucks.
[gs]4478[/gs]
Κυκλοφορησε σημερα! οποιος ενδιαφερεται...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=967939
Εγώ περιμένω να δώ το Sega Rally!Το παλιό μου αρεσε πάρα πόλυ τον καιρό εκείνο!
Ξερει κανεις που μπορω να δοκιμασω το παιχνιδι σε demo?
πολύ λόγος για το τίποτα ρε παιδιά..το παιχνίδι πάσχει από εξομοίωση,η φυσική του είναι απαράδεκτη!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗΣ!!! Είναι πολύ arcade ρε παιδιά, όπως άλλωστε πρέπει να είναι τα παιχνίδια. Και την κάνει καλά τη δουλειά του! :P
δεν είπα ότι είναι εξομοιωτής,απλά δεν γουστάρω τα arcade γιατί είναι βαρετά μετά από λίγο..
Είναι θέμα γούστου, εγώ ας πούμε λατρεύω τα GT λόγω ποικιλίας αυτοκινήτων, αλλά θεωρώ βαρετό το χειρισμό, προτιμώ να πηγαίνω στην πίστα με το δικό μου αμάξι. Πάντα θεωρούσα τα simulation πολύ κακό για το τίποτα, κάνουμε ένα παιχνίδι βαρετό για να θυμίζει αληθοφάνεια, ποτέ δεν μπόρεσε κάποιο να μου δώσει την αίσθηση του real deal.