Είστε απίστευτα κακοί και ξέρω τι φταίει... που σας το δίνουν τσάμπα, αλλιώς θα το εκθειάζατε όπως κάνετε με το Hotline Miami που πληρώσατε. :p :p :p
Printable View
Είστε απίστευτα κακοί και ξέρω τι φταίει... που σας το δίνουν τσάμπα, αλλιώς θα το εκθειάζατε όπως κάνετε με το Hotline Miami που πληρώσατε. :p :p :p
Νταξη φρικη..... ακουσα πιο πολλα αρνητικα σχολια απο οτι για το starve το οποιο ειναι ο τ ι χειροτερο ακομα και για free....! Εμενα το mk μου αρεσει πολυυυυυ..... χα χα χα αντε Nek_Food μειναμε δυο...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πραγματικό χάλι αυτο το παιχνίδι, θα προτιμούσα να σου δινανε μια εκπτωση σε κάτι αλλο! :a050:
Το πιο γρηγορο Delete απο το PS4...Περίμενα κατι σε Metal Slug και λεω στον κολλητο μου αγοραζω δευτερο DS4 και ετοιμασου για λιωσιμο....Τσαμπα φτιαχτηκα...
Ρε παιδιά, κάθε φορά που βάζω το παιχνίδι ο ανεμιστήρας μετά από λίγο γυρίζει σα τρελός. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
Έλεος, πότε θα βάλουν πλέον κανα παιχνίδι της προκοπής.
Πως αλλιώς να αντέξει η κάρτα;;;....έχει τρελές απαιτήσεις το παιχνίδι από θέμα ανάλυσης μη το βλέπεις έτσι.
Ναι ισχύει, το δοκίμασα χτες και δεν πίστευα στα μάτια μου. Γενικά θα αποφύγω να το ξαναβάλω, πλησιάζει και καλοκαίρι μην έχουμε δράματα με υπερθέρμανση..