Καλή ερώτηση.. Τελικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Να πάω δηλαδή σε ένα φίλο απο την Friendlist και να βλέπω τι παίζει εκείνη τη στιγμή.. ( Λογικά αφου το επιτρέψει εκείνος)
Printable View
Μόνο αν κάνει streaming εκείνη την ώρα.
τελικα μαλλον δεν γραφει παντα οσο εμεις παιζουμε, απο οτι καταλαβα πρεπει να πατησω 2 φορες το share button και ξανα 2φορες για να αρχισει να γραφει μετα μολις ξαναπατησω 2 φορες σταματαει να γραφει σε ενα αρχειο και ξεκιναει νεο. Αν δεν πατησω share δεν εχω υλικο απο το gameplay μου
Επειδή δεν τραβούσε το wifi μου, το συνέδεσα σε ενα παλαιό ζεύγος powerline adapter που είχα (Ethernet πάνω απο το δίκτυο ρεύματος του σπιτιού).
Στα connection settings μου έβγαλε nat type 2. Είναι καλο αυτο; Αν όχι πως μπορω να το βελτιώσω;
Ευχαριστώ
και εγω με dmz nat 2 εχω το θεμα ειναι δεν ξερω πως δουλευει καθολου αυτο με το ρευμα
pataw to koumpi share giati thelw na kanw upload videos kai dn mou enevainoun sto facebook.xreiazete kapoia rithmisi na kanw?
παταω το κουμπι share γιατι θελβ να κανω upload βιντεο και δε μου ανεβαινουν στο facebook.χρειαζεται καποια ρυθμιση να κανω?
και γω παιδευτικα πολυ με τον ηχο.με hdmi μονο στερεο!!! με οπτικη εχω 5.1. μετα απο παιδεμαρα ξαφνικα δεν εχω μεταδοση του αγωνα απο τους σπικερς του αγωνα και το εχω ψαξει αρκετα.
Σε οσους βγαζει nat 2,εχετε ανοιξει ολα τα ports?
TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479
Μια ακόμη ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αγοράσω παιχνίδια digital από το amazon.com όταν δεν δέχεται την πιστωτική κάρτα (γράφει πως οι αγορές είναι μόνο για κατοίκους Αμερικής). Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος; Το έχει δοκιμάσει μήπως κανείς;
Οποτε το NAT Type 2 ειναι το ιδανικο...οκ
Το ότι δεν παίζει κάνει audio cd ( δεν μιλάω για mp3 ) , το χει παρατηρήσει κανεις ;;;;
Εφ' όσον υπάρχει το infrared laser, τότε θα πρέπει να τα διαβάζει/αναπαράγει. Δεν είναι το ίδιο με τις memory cards ή τις VHS κασέτες που έχουν άλλο form factor.
Μπορεί κάποιος να θέλει να ripάρει Audio CD στον σκληρό...
Καμία σχέση φίλε μου η σύγκριση σου ... Οπως παίζει DVD θα έπρεπε να παίζει κ audio cd ! Δεν μιλάω για mp3 λόγω δικαιωμάτων κτλ .
Σε ένα set up που κανεις στο σπίτι σου υποτίθεται πως ένα καλό μηχάνημα όπως το ps4 θα έπρεπε να το κάνει .. Θα με αναγκάσει δλδ ένα μηχάνημα των 400 ευρώ να αγοράσω και ένα ακόμα .. Για να ακούσω μουσική στο σπίτι .. Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο δλδ απο την στιγμή που πούλησα το ps3
Ενα παραδειγμα εδωσα για την παλαιοτητα της τεχνολογιας.
Και βεβαια θα μπορουσαν να βαλουν αναπαραγωγη cd.Οπως θα μπορουσαν να βαλουν και χιλιες δυο εφαρμογες που δεν υπαρχουν,υποστηριξη εξωτερικων δισκων,backwards compatibility,υποστηριξη wifi ac συχνοτητων.Ενα καρο μπορω να σου βρω.
Δεν μπορουν να φτιαξουν ενα μηχανημα που καλυπτει ολες τις αναγκες ολων των καταναλωτων.