So it starts...
Printable View
So it starts...
Καλώς ήρθατε Στέλιο και Δημήτρη, full grid!!!
Νίκο - Ομαδάρα - στο τσακ πρόλαβες...
Αντε τυχερακια το γλιτωσες το στρατιωτικο για τωρα!!! Αρχοντας!
Αλεξανδρε δεν θα μπει ο Κωστης , δεν ξερω αν σουστειλε μνμ.Εκλεισαν και οι συμμετοχες οποτε ολα μια χαρα.
Καλη αρχη ναχουμε.
Υ.Γ. 16 ατομα βλεπω!Τι εχει να γινει ενας θεος ξερει!Πιο ζορικο απο ποτέ θα ειναι να παρεις βαθμους!
καλημερα δεν ξερω με τι κριτήρια επιλεχτήκαν οι νεοι παικτες αλλα θα παρακαλουσα την διοργανωτρια αρχη
στο τεστ που θα γινει την δευτερα αν δεν ειναι πιο αργη απο μενα να προβει στην απομακρυνση τους.
καλη αρχη και καλως ηρθατε παιδια.ΜΑΝΩΛΗ F1 καλως ξαναρθες
ΕΛΛΆΔΑ - ισπανία:c055gfe: ....79-75 OLE
Οφ τοπικ φιλε Στρατο! Καβατζωσες τελευταια θεση για τον πρωτο αγωνα! :P
Απίστευτο!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου, μπαίνοντας στο σπίτι και βλέποντας ότι προηγούμαστε!!! Πόσο μάλλον όταν το βρόντηξε ο Μπράμος!!!
Τώρα μπορώ να πάρω εγώ την τελευταία θέση και να πάει ο Στράτος στην προτελευταία?:ban:
(Για σένα δουλεύω Στράτο ...)
Ον τόπικ τώρα.
Έχω μια μικρή ένσταση για την "ελεύθερη επιλογή ελαστικών". Αφού τρέχουμε με νορμάλ αυτοκίνητα, γιατί δεν τρέχουμε με νορμάλ λάστιχα? Μια ιδέα είναι βέβαια, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη των άλλων και κυρίως των διοργανωτών.
Δεν θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του Στέργιου, ο οποίος μολις το διαβάσει αυτό θα αρχίσει να ψάχνει το website της πιο κοντινής εκκλησίας για να κατεβάσει καντήλια...
Με νορμάλ λάστιχα το δοκίμασα το "competizione" και ήταν υπερβολικά ασταθές, ακόμα και για drifting (με sport hard ντρίφταρε καλύτερα). Με sport soft όμως το αυτοκίνητο αποκτά αρκετό ενδιαφέρον και προσωπικά θα τα προτημούσα από τα racing soft, και γενικά μου φαίνεται ότι τα κρατήματα των racing ελαστικών είναι κάπως εξωπραγματικά... ιδίως για νορμάλ αυτοκίνητα.
Αν θέλετε αλατοπίπερο στο πρωτάθλημα αλλάξτε τα ελαστικά σε sport. Ίσως υπάρχει "θεματάκι" με την βροχούλα αλλά νομίζω ότι πάνε και σε "βρεγμένο" - πρέπει να το τσεκάρω όμως.
Κι εγώ διατύπωσα αυτή την απορία, από τις πρώτες μέρες... μου φάνηκαν λίγο "υπερβολικά" τα αγωνιστικά/μαλακά ελαστικά γι' αυτά τα αυτοκίνητα, και ειδικά απ' τη στιγμή που θα είναι και το στήσιμό τους στοκ...
Όλα τα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος έρχονται με σπορ σκληρά...
Είναι αλήθεια πως η αυστηρά στοκ επιλογή.. μάλλον θα ήταν κι αυτή λίγο υπερβολική... αρκετές φορές στο παρελθόν αγανάκτησα προσπαθώντας να "κρατήσω" 600+ άλογα με τα σπορ/σκληρά... κι η αλήθεια είναι πως δύσκολα γίνεται αυτό.. ακόμα κι όταν είσαι μόνος σου στην πίστα (σε κάποιο time trial ας πούμε..) πόσο μάλλον σ' έναν αγώνα που υπάρχει κι η ανάλογη "κίνηση"...
Άρα μια επιλογή κάπου ενδιάμεσα, του τύπου μέγιστο σπορ/μαλακά ίσως θα ήταν πιο "ταιριαστή"...
Αλλά κι απ' την άλλη, εφόσων φεύγεις από τις στάνταρ επιλογές, πώς θα μπει το όριο για το πού ξεκινάει και το πού σταματάει το "νορμάλ"...;;; Σπορ/μαλακά.. ή αγωνιστικά/σκληρά...;;
Και μ' αυτό το σκεπτικό, προφανώς υπάρχουν πολλές επιλογές, οι οποίες μάλλον δυσκολεύουν την επιλογή...
Οπότε, εγώ προσωπικά, συμβιβάστηκα με την επιλογή που έκανε ο διοργανωτής... και για να μη σου πω κιόλας, πως από τις λίγες δοκιμές που έχω ήδη κάνει, κι εννοώ με κόσμο μαζί κι όχι να τρέχω μόνος μου, σκέφτηκα πως ίσως και να ήταν λίγο από πακέτο το να τρέχαμε με στοκ ελαστικά... ίσως να γινόντουσαν τραγελαφικά πράγματα, με 16 αυτοκίνητα μέσα στην πίστα...
Edit:
Αυτό που είπα, όταν άνοιξα την συζήτηση αυτή προ ημερών, (για να αιτιολογήσω και την άποψή μου), ήταν το εξής:
Το αυτοκίνητο έχει περίεργη συμπεριφορά μέσα στην πίστα... είναι πάνω σε ράγες, δε κουνάει δε γλυστράει, έχει τόνους πρόσφυσης, μέχρι τη στιγμή που θα κάνει το τσακ... και το 'χασες.. τελείως όμως!! Δεν έχει καμιά πληροφορία, δεν προειδοποιεί, δεν διορθώνει, δεν συγχωρεί...
Όλα αυτά ισχύουν μόνο για την alfa και για την συγκεκριμένη πίστα βεβαίως βεβαίως... Αυτό έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, και γι' αυτό μιλάω... για τους υπόλοιπους αγώνες/αυτοκίνητα δεν έχω άποψη ακόμα...
Εννοείται πως δεν συζητάμε για comfort λάστιχα!!!
Συμφωνώ, ειδικά στο κομμάτι που αναφέρεις "νορμάλ αυτοκίνητα". ¨Εχεις παρατηρήσει ποτέ πλευρικές επιταχύνσεις, ας πούμε σε ένα RX7 φορώντας racing soft? Δεν θυμάμαι τώρα απ' έξω, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ παραπάνω από το 1,05-1,10g που είναι το φυσιολογικό.
Καλός συμβιβασμός. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ.
Και εγώ για το συγκεκριμένο συνδυασμό μιλάω. Θυμάμαι ότι μπορεί το off-line event που αφορούσε την Alfa 8C στην συγκεκριμένη πίστα (νομίζω) να μου είχε βγάλει το λάδι μέχρι να βγεί χρυσό, αλλά τουλάχιστον θυμάμαι ότι το αυτοκίνητο αν και σχετικά ράθυμο στις εισόδους των φουρκετών, ήταν τουλάχιστον προβλέψιμο.
Μια μικρή δοκιμή που έκανα off-line χθες με racing soft, γιατί αυτά θα επιλέξουμε όλοι αν έχουμε ελεύθερη επιλογή, ναι μεν είχε καλύτερους χρόνους (πολύ μακριά βέβαια από τους εξωγήινους συναγωνιστές μου...) αλλά εγώ προσωπικά δεν το χάρηκα καθόλου.
Αυτά! I rest my case. Τη γνώμη μου είπα, και δεν θα έχω και κανά πρόβλημα αν παραμείνουν οι ίδιοι κανονισμοί. Ούτως η άλλως, τους κ@λους σας θα βλέπω συνέχεια ...:banplease:
Παιδιά επειδή είμαι νέος (όχι στην ηλικία, εκεί είμαι γέρος) στο πρωτάθλημά σας, και επειδή θέλω να ρίξω καμία προπόνηση τώρα το Σαββατοκύριακο για να μπορώ να κινούμε τουλάχιστον αξιοπρεπώς χωρίς να αγοράζω συνέχεια οικόπεδα και να σας χαλάω τον αγώνα, έχω να ρωτήσω ένα - δύο πραγματάκια.
Όταν στους κανονισμούς λέει "υπεράσπιση γραμμής" τι εννοεί;
Δεν είδα κάποια αναφορά για τις ρυθμίσεις του ABS, άρα μπορώ να το έχω ενεργοποιημένο; (έχω συνηθίσει να το έχω στο 3)
Όταν λέμε ότι απαγορεύονται οι βελτιώσεις, εννούμε όλες ή μόνο αυτές που επηρεάζουν τους πόντους απόδοσης (PP) ;
Οι ρυθμίσεις, όπου αυτές μπορούν να γίνουν, είναι ελεύθερες; (Αναφέρομαι σε αναρτήσεις, μετάδοση, και τέτοια)
Παρόλο που έχω ασχοληθεί αρκετά με το παιχνίδι (το κοντέρ γράφει 270.000 km) δεν έχω ΠΟΤΕ παίξει online. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;
Πέρα από την "επίσημη προπόνηση" που είναι την Δευτέρα στις 22:00 αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν άλλες ώρες που συνηθίζετε να μαζεύεστε για προπονήσεις ώστε να μπω και εγώ και να πάρω μια γεύση για το πως είναι το περιβάλλον στο online; Γιατί αυτή την στιγμή ούτε τα μενού πως λειτουργούν εκεί δεν ξέρω.
Αυτά. Ελπίζω να μην σας κούρασα με πιθανόν βλακώδεις ερωτήσεις.
Ουμφ, σιγά... Κι εγώ γέρος είμαι. Αλλά από τη στιγμή που αντέχω ακόμα και παίζω στο PS3 δεν αισθάνομαι και τόσο γέρος...χεχεχεχε
Υπεράσπιση γραμμής: μπορείς να "κλείσεις" αυτόν που σε προσπερνάει μόνο μια φορά και αυτό πάλι σε εύλογο σημείο, όχι πάνω σε μια κλειστή στροφή πχ. Με άλλα λόγια μπορείς να αλλάξεις μια φορά λωρίδα υπερασπιζόμενος τη θέση σου αλλά μέχρι εκεί. Το κόλπο είναι να προσπαθείς, όταν είναι δυνατόν να παίρνεις την εσωτερική της επερχόμενης στροφής (τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι εγώ, δεν είναι απαραίτητα σωστό!)
ABS είναι ελεύθερο, κάνεις ότι θες.
Δεν μπορείς να αλλάξεις ΤΙΠΟΤΑ στο αυτοκίνητο σου, ούτε καν ζάντες!!!
Για το on line δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι ιδιαίτερο.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει διαφορά στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου μεταξύ ον και οφφ λάιν.
Τείνω να συμφωνήσω, όχι επειδή βλέπω κάποια διαφορά, αλλά γιατί συνήθως πετυχαίνω καλύτερους χρόνους οφφ λάιν.
Μπορεί να σε παραξενέψει η οπτική συμπεριφορά των αντίπαλων αυτοκινήτων κάποιες φορές, ανάλογα με την ποιότητα σύνδεσης. Δηλαδή μπορεί να βλέπεις τον αντίπαλο σου 10 μέτρα μακριά και το επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου να είσαι χωμένος στον προφυλακτήρα του. Προσπάθησε να δίνεις σημασία στο τι κάνει το αυτοκίνητό σου και μόνο για να μπερδεύεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο.
Αυτά τα λίγα. Αν σε έχω μπερδέψει πουθενά, τα άλλα παιδιά ως πιο έμπειρα σίγουρα θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν παραπάνω.
Πρώτον καλωσόρισες στην παρέα και δεύτερον οι ερωτήσεις σου είναι ουσιαστικές και καθόλου βλακώδεις.
Ξεκινάμε:
- Δεν είσαι ο μόνος νέος-γέρος εδώ μέσα :a068:
- Παρακολούθα το νήμα και όλο και θα ανακοινώνονται μαζώξεις για προπονήσεις (απαραίτητη προϋπόθεση να γίνεις "φίλος" μας - στο PSΝ)
- "Υπεράσπιση γραμμής" είναι ένας ποιο ευγενικός όρος για να πεις "μπλοκάρω τον συμπαίκτη μου για να μην με προσπεράσει". Εδώ θα έχεις άδεια να το κάνεις μόνο μια φορά ανά γύρο και παίκτη.
Δηλ. πες πως είμαστε στη τρελή ευθεία, είσαι αριστερά, είμαι από πίσω σου, ρουφάω το slipstream σου, παίρνω ταχύτητα και πάω να σου τη βγω από δεξιά και να σε προσπεράσω... Εσύ τσαντίζεσαι και λες - τι λε ρε μεγάλε που θα τη βγάλεις έτσι εύκολα - και κάνεις μια δεξιά και μου κλείνεις το δρόμο! Στην περίπτωση που μου το κάνεις πρώτη φορά μέσα στον συγκεκριμένο γύρο, τότε εγώ πιθανώς θα πω - α τον $*&Manolera#@%, μου την έφερε! - και θα λήξει εκεί το θέμα... Αν μου το κάνεις δεύτερη τότε θα υποστείς τις συνέπειες:look: του νόμου :a098:(αν δεν τα λέω καλά ας με διορθώσει κάποιος - όποιος τολμά...)
- Είναι κανείς εδώ που οδηγάει χωρίς ABS? Να βγει μπροστά και να το πει ΤΩΡΑ!
- Συγκεκριμένα - θα αγοράσεις το αμαξάκι, θα του βάλεις λαδάκια, άντε ρύθμισε και το balance των φρένων άμα σε χαλάει όπως είναι και τέρμα! Δεν πειράζεις τίποτα άλλο! Α! φυσικά θα υπάρχει και ένα όριο Βαθμών Απόδοσης με το οποίο θα συμμορφωνόμαστε όλοι
- Στο online παιχνίδι δεν βρίζουμε, δεν κάνουμε χειρονομίες και προπάντων δεν χτυπάμε τους αντιπάλους μας:bang:. Αυτά που ήξερες παίζοντας με την Α.Ι. να τα ξεχάσεις εδώ. Κάνε Προπόνηση με τον εξής τρόπο για να μπεις λίγο στο κλίμα: Μπες στο training mod να τρέξεις με την A.I. (Αρτιφίτσιαλ Ιντέλιτζενς) κατέβασε τους ίππους σου αρκετά ώστε να πασχίζεις μετά βίας να κρατιέσαι πίσω από τους αντιπάλους σου και προσπάθησε να νικήσεις χωρίς, επαναλαμβάνω χωρίς να αγγίξεις έστω και μια φορά αντίπαλο :bang:
- Α! και μάζεψε μπόλικες από αυτές, πως τις λένε, ...υπομονή και ψυχραιμία. Πάρε και κάνα δυο μπλουζάκια και καμιά πετσέτα να βρίσκονται κοντά σου, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα ο ιδρώτας ρέει άφθονος!!!
Καλή Επιτυχία στο πρωτάθλημα! :a055:
Υ.Γ. Φτου σου με πρόλαβε ο "Γκρινιάρης" - πως φαίνεται ποιος δεν έχει δουλειά και τα ξύνει (τα μούσια του - να μην παρεξηγούμαστε) :whistle:
Α.. εντάξη, ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Νόμιζα ότι αυτό το Υπεράσπιση γραμμής είναι κάποια επιλογή από το μενού του παιχνιδιού πουθ επειδή το έχω στα Αγγλικά δεν την είχα καταλάβει.
Πάντως λογικά αυτό θα ισχύει μόνο για τις ευθείες έτσι; Αφού στα μη ευθεία τμήματα φαντάζομαι ότι ο κάθε ένας θα είναι ελεύθερος να ακολουθήσει ότι γραμμή θέλει ακόμα και αν αυτή μπλοκάρει τον από πίσω του.
Δύο ακόμα ερωτήσεις που είλθαν τώρα: Πόση διάρκεια ή πόσους γύρους θα είναι ο αγώνας; Ακριβώς μια ώρα ή λιγότερο;
Και σχετικά με τα λάστιχα, επειδή διάβασα και σχετικά σχόλια ποιό πάνω, είναι από την εμπειρία σας τέτοια η διάρκεια του αγώνα που να είναι και θέμα στρατηγικής ή επιλέγουμε πάντα το ποιό μαλακό λάστιχο; Το ρωτάω αυτό επειδή παίζω πάντα χωρίς φθορά και δεν έχω ιδέα με τι ρυθμούς φθείρονται.
Να σου καεί η Fanatec "κακέ" :c055gfe:
Τίποτις, ντόντ μένσιον ιιτ!
Γενικά αν θες να κάνεις φιλίες κοίτα να μην πολυκλείνεις τους "γληγορότερους"...:swordfight:
Για την ώρα ρώτα τον διοργανωτή, αλλά πάνω κάτω μια ώρα είπαμε - για το πεντάλεπτο κάνεις έτσι?
Κατά 99,999% επιλέγουν τα ποιο μαλακά λάστιχα... Στρατηγική παίζει φυσικά... αλλά εγώ ακόμα δεν βρήκα το χρόνο να ψάξω και στρατηγική, πολλές φορές δεν προλάβαινα ούτε καν μια προπόνηση! (Αν εσύ βρεις χρόνο χρόνο για πειράματα - πες και σε μένα:respect7:) Πιθανώς να χρειάζεται να μπαίνεις μια - δυο (και τρεις) φορές πιτστοπ, ανάλογα με τα λάστιχα.