εγω που θελω ακομα ενα για τον αδερφο μου μπορω να το παρω η θα μου βαλει ποστο το πλαισιο?
Printable View
εγω που θελω ακομα ενα για τον αδερφο μου μπορω να το παρω η θα μου βαλει ποστο το πλαισιο?
Δεν νομίζω, πάρε και δέκα αμά μπορείς δεν νομίζω να τους χαλάσει.
Tι έκανα την προπαραγγελία παιδιά και εγώ για να είμαι μέσα την πρώτη μέρα ( για να δούμε ), η προπαραγγελία είναι για PS4 + DS4 (για να προλαβαίνει να γεμίζει το άλλο) + BF4, με αυτά νομίζω θα περάσω με μικρό σπόντες ενδιάμεσα (λίγο plus game άντε και 1 -2 αγορές) για ένα χρόνο, το κακό είναι ότι ο καιρός περνάει πολύ αργά
:a057::a057:
Αν ειναι μονο για τη φορτιση τοτε δεν χρειαζεσαι δευτερο DS4, θα το βαζεις να φορτιζει καθε βραδυ που θα κοιμασαι με κλειστη την κονσολα.
Υποθέτω ότι το θέμα ξεχάστηκε λόγω της καλοκαιρινής ραστώνης; :P
Μια λύση που έχω να προτείνω είναι αν π.χ. το τάδε μαγαζί έχει την δυνατότητα να μας το πουλήσει στα €360, τότε να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον θέλει να πληρώσει προκαταβολικά τα €360 μετρητοίς στο ταμείο, να πάρει μια απόδειξη πληρωμής και με αυτό το αποδεικτικό να παραλάβει την κονσόλα όταν κυκλοφορήσει τέλη του 2013.
Just a thought. Εμείς κερδίζουμε μια καλή έκπτωση και το μαγαζί κερδίζει άτοκο δανεισμό, ειδικά τώρα που έχουν κλείσει και οι κάνουλες των τραπεζών. Win-win μου ακούγεται.
Νομίζω οτι εχει αφεθεί λίγο το θέμα, λογω "ξεσπασματος" του πρώτου ενθουσιασμού. Πιστεύω θα μαζέψει πάλι κόσμο οταν θα πλησιάζει ο καιρός.
στο play.com το Ps4 εχει 470!! και τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για ps4 75e!!!! για αυτό μεχρι να μάθω την κανονική τιμή δεν βιάζομαι για προπαραγγελία!
399 ευρω ειναι η κανονικη τιμη και εχει ανακοινωθει ηδη
Λέει ότι σε περίπτωση αλλαγή της τιμής θα επιστραφεί η διάφορα. Επίσης, δεν είναι από το ίδιο το play.com αλλά από συνεργαζόμενα καταστήματα.
Από πότε οι 350 λίρες μεταφράζονται σε €475; Απλά το play.com βαράει στο ψαχνό, οπότε αγνοήστε το...
Ούτε καν από Amazon δεν αξίζει, οπότε καλύτερα από Ελλάδα.
+1. Διαμόρφωση τιμής(!) δεν πρόκειται να υπάρξει. Οτιδήποτε εκτός του 399 είναι πλασματικό = κράχτης (ιδιαίτερα στο εξωτερικό). Μόνη διαφοροποίηση είναι τα Bundle που μερικές αλυσίδες θα εξασφαλίσουν αλλά αυτό γίνεται πάντα με 1-2 μήνες καθυστέρηση από τη Sony. Το μόνο downfall της ελληνικής αγοράς είναι το ενδεχόμενο καθυστέρησης παραδοτεων ποσοτήτων και επίσης το πιο τραγικό.. εξάντληση αποθεμάτων (εκεί που υπολογίζουν πολλοί επιτήδειοι για να χτυπήσουν σε ώρα 'ανάγκης').
Παυλιτο και εγω μεσα!
Done!
και εγω μεσα παιδια εχω δωσει ομως ηδη προπαραγγελεια πειραζει?
που ειναι η εκπτωση βρε παιδια??
http://game20.gr/news/ps4-xbox-one-kotsovolos-8342/
Αν διαβασεις καλυτερα γραφει : "UPDATE: Τέλος η προσφορά"
Πρεπει να τους πηραμε και τα σωβρακα με αυτη τη προσφορα! LOL! :D