ε, εγω ειπα οτι η μηχανη θα φανει καλυτερα σε ps4 γιατι για εκει φτιαχνεται αρα οτι βλεπεις τωρα ειναι σαν να εχει μπει σε low detail
Printable View
ε, εγω ειπα οτι η μηχανη θα φανει καλυτερα σε ps4 γιατι για εκει φτιαχνεται αρα οτι βλεπεις τωρα ειναι σαν να εχει μπει σε low detail
Το θετικο απο αυτο που βλεπω ειναι οτι φαινεται να υπαρχουν αλλαγες στο animation και τα physics, στα γραφικα δεν περιμενα αλλωστε να δω καποια διαφορα αφου μιλαμε για ps3.
Δείχνει το pro τώρα. http://www.gamespot.com/e3/stage-1-d...=Topslot;Slot1
ρε το ιδιο πραγμα λεμε ΑΛΛΑ σου τονιζω οτι καλυτερα γραφικα θα δουμε στο ps4 αυτο που εδειξαν ειναι ενα low quality λογω ps3
οσο για το βιντεο πιο πανω,μιλαμε για νεα animation πολυ ωραιο φαινεται το pro και ακομα σε φαση ουτε καν demo
H τελευταια σελιδα σβηστηκε σχεδον ολη, επειδη το συγκεκριμενο τοπικ ειναι ευαισθητο για ευνοητους λογους τα επι προσωπικου θα σβηνονται χωρις πολυ πολυ ψειρισμα.
Όλα καλα φαινονται τα οφσαιντ τα κουλα και ανυπαρκτα εχω (εξηγησει) θα τα διορθώσουνε????
Α και κατι άλλο θα είναι η ανάλυση στα 720 η 1080 ??? αν εχει απαντηθει σορρυ.
Αν οχι γιατι δεν παίζει στα 1080 το παιχνιδι οταν αλλα παιχνιδια στο ps 3 παιζουνε???
Ευχαριστω κανω ερωτησεις αρχαριου...:fans:
Ελάχιστα παιχνίδια παίζουν σε 1080p.
Θα εβγαινε σε PS4 στα 1080p αλλα οι (αν)εγκεφαλοι της Konami προτιμησαν να παιζει η ΕΑ μονη της μπαλα στις next gen κονσολες.
Οπότε παλι στα 720p Θα είναι κατάλαβα οκ.Τουλάχιστον αυτα τα κουλά offside και ανύπαρκατα με τα σημερινά δεδομενα-κανονισμούς του ποδοσφαίρου να έφτιαχναν καλα θα ήταν.
Ευχαριστώ...
Preordered κανονικα
Ωραια πραγματα.Για πρωτη φορα μετα απο απο 7 χρονια με πειθει αυτο που βλεπω.
Για να δουμε.
εγω τσεκαρω στο twitch το fifa 13...αν ηταν σε ταχυτητα λιγο πιο αργο θα ηταν απιστευτο γενικα φαινεται ωραιο ΑΛΛΑ το Α.Ι. ειναι τοσο εξυπνο και οτι ομαδα εχω δει παιζει παντα τελεια,αναπτυσονται τελεια ολα που το κανουν λιγο εξωπραγματικο,κατι τετοιο δεν θελω να γινει στο pes 2014 με τα συστηματα δεν θελω ΠΑΝΤΑ να ακολουθουν το σχεδιο με ΟΠΟΙΑ ομαδα κ να παρω γιατι απλα δεν εχουν ολοι οι παιχτες το ταλεντο να εκτελουν ΠΑΝΤΑ την σωστη κινηση...αυτο πρεπει να προσεξουν
Για PS3 ήταν αυτό; Φαίνεται φανταστικό!
In the third part of the interview, Kei Masuda, Producer of PES 2014,
talks about the new feature "Heart" and explains why crowds and stadiums will play an important role in the game.
http://www.youtube.com/watch?v=pmOsLbifFWA