Ελα ειμαι καθαρος και περιποιημενος!!
Printable View
katsouras - geoponos 0-1
geoponos - katsouras 2-1
mitsos7 φιλε ακομα μια φορα εισαι οτι να ναι να το πω ευγενικα..Σου στελνω ενω επαιζες μολις τελειωσεις κανε μου,απαντηση καμια..Σου κανω invite τιποτα...Ξαναστελνω τιποτα και παλι..Ε περασαν 20 λεπτα δεν θα κατσω και ολη μερα να σε περιμενω.Τα ιδια μου κανες και στο αλλο πρωταθλημα.messi xantonino αυριο ποτε θα μπορειτε να τελειωνουμε?
εγω και σημερα μπορω, αυρια αναλογα την ωρα.
egw eimai mesa paidia. aurio tha mporesw na mpw tis 1-3
Ιταλια - Βραζιλια 3-4
Βραζιλια - Ιταλια 1-2
Στο πρωτο παιχνιδι το πηρα στο 90 αφου ειχε ισοφαρισει ο Bill στο 88.
Στο 2 στα 18 σουτ μπηκε το 1 δεν με ηθελε αφου στο 90 ο Hulk εχασε 2 καλες ευκαιριες για να παρουμε τιν ισοπαλια. Ο Βασιλης με 4 σουτ αξιοποίησε τα 2 και προηγηθηκε με 2-0 για να μειωσω στο 73 αλλα ποτε δεν ηρθε το αλλο για να παρουμε το χ.
Αργεντινη(katsouras) - Γαλλια(geoponos) 0-1
Γαλλια - Αργεντινη 2-1
Ολοκληρωσε τιε υποχρεωσεις της η Γαλλια με 2 πολυ δυσκολες νικες..ιδιως η 2η με ανατροπη στο 86' και στο 90'..μεχρι το 80 η ομαδα της Γαλλιας δεν υπηρχε στο γηπεδο με την Αργεντινη να κανει παρτυ στο κεντρο,ωστοσο οι αλλαγες του προπονητη ηταν αρκετες στο τελευταιο 10λεπτο να γυρισουν το ματς και να παρουν μια ανελπιστη νικη..
messi tha mpeis?
Kippy και Κώστα θα μπορώ τώρα το βράδυ. Αν μπείτε μου λέτε!
Σε 20 θα μπορω φωτη.
Θα μπω κατα τις 11 λογικά.. Κάνω αποτρίχωση "Brazilian" ;)
Στον Α όμιλο οι Βραζιλιάνοι με το καλημέρα χτυπάνε 4άδα με 2 νίκες-2 ήττες και παίζουν με την πρωτοπόρο Ουρουγουάη σε ένα ντέρμπι με λατιν χαρακτήρα!
Στον Β όμιλο οι ασταμάτητοι αρωματάδες χτυπάνε πρωτιά και οι στοιχηματικές εταιρίες πληρώνουν για την κατάκτηση του Mundial! Στην 2η θέση σταθερά οι Ισπανοί με τους Ολλανδούς, Αργεντινούς , Πορτογάλους να μονομαχούν για 4άδα..
φωτη εγω θα αρχισω να μπαινω τακτικα απο αυριο το απογευμα που τελιωνω τις εξετασεις...
Εγινε Mike.. Καλή επιτυχία!
URUGUAY - BRAZIL 1-2
0-2 οι Βραζιλιάνοι πολύ γρήγορα αλλά οι Ουρουγουανοί-σκυλιά δεν τα παράτησαν.. 1-2 το ημίχρονο και στο 67 μούφα πέναλτυ και κόκκινη στους Βραζιλιάνους. Το πεναλτυ αουτ (για πάρτυ σου Κώστα!) και τελικά ήττα, αλλά δεν πειράζει!
BRAZIL - URUGUAY 1-1
Σκυλιά και εδώ οι Ουρουγουανοί άξιζαν κάτι καλύτερο, αλλά οι αντεπιθέσεις των Βραζιλιάνων απίστευτες,απλά δεν πιάνονται! Λογικό ένα γκολ να το φάμε απο τον διάολο Neymar.. Καλή συνέχεια Κώστα!
Με αυτά τα αποτελέσματα οι Ουρουγουάη παραμένει στην κορυφή και η Βραζιλία αυξάνει τις πιθανότητες για 4άδα!
Brazil vs Greece 2-1
Greece vs Brazil 1-2
Το τι ειδαν τα ματια μου σε αυτους τους αγωνες δεν περιγραφεται...
παντως χαιρομαι που εχασα,,,μιας και λογικα δε περναω τωρα
αυριο πουλαω το φιφα και δε προκειται να ξανασχοληθω με εα σπορτς ποτε ξανα...
να παρουν το γκλιτσοπαιχνιδο τους και τα λεφτα τους και να τα βαλουν εκει που ξερουν...
Iσοβαθμία στην κορυφή του Α ομίλου η Ουρουγουάη με την Βραζιλία.. 16 βαθμούς σε 8 παιχνίδια..
Η Ελλάδα στην 4η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας ολοκληρώσει τα παιχνίδια. Ακολουθούν οι Γερμαναράδες με 5 βαθμούς σε 4 παιχνίδια..
Το πεναλτυ επρεπε να το δει ο Φιλιπ. Τετοιο θεατρο δεν εχω ξαναδει. Ο φωτης στο δευτερο αξιζε κατι καλητερο αλλα ενα μεγαλο μπραβο για το χαμενο πεναλτυ.
Οχι ρε φιλιπ μην τρελαίνεσαι και εγω τσαντιζομαι αλλα μετα ηρεμω. Παιχνιδι ειναι. Στον πρωτο αγωνα ενα λαθος του David Luis εφερε τον Μητρο να ανοιξει το σκορ. Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου ο David ξεχρεωσε την μαμακια που εκανε και με κεφαλια απο κορνερ ισοφαρισε. Στο 90 επεσε η αυλαια και αρχισαν τα μπιιιιιιιιπ για τον φιλιπ αφου ο Ραμιρεζ εγραψε το 2-1.
Στο 2 ο Φιλιπ ηταν πραγματικα ατυχος γιατι μπηκε δυνατα και ενω επρεπε να εχει προηγηθει ο Νειμαρ εγραψε το 1-0 για να ερθει μετα η ισοφαριση για την Ελλαδαρα. Το 2-1 ηρθε καπου στο 68 απο τον Πατο.
Ρε το βλέπω το πέναλτυ και λέω τι έφτιαξε ο τύπος! Κρίμα για την κόκκινη, αλλά δεν σου στοίχισε τελικά!
κωστα δε νευριασα που εχασα...
στο πρωτο παιχνιδι το πρωτο γκολ που εβαλα γαμηθηκε η αμυνα σου,
ισσοφαριστηκα κλασσικα απο κορνερ και το φαγα στο 90 απο σποντα...
το εμμεσο που δεν εδωσε το θυμασαι?
και για να μην σχολιασω τα δεκαδες λαθοι στην αμυνα...
καλα στο δευτερο ματσ ειχα χασει τα κερατα μου εκανες 2 καθαρες ευκαιριες εβαλες 2 γκολ
το παιχνιδι ειναι unplayable πλεον για μενα...
σε ολους τους αγωνες που επαιξα για το μουντιαλ μετρουσα καθε φορα τις μαλακιες της εα...
μη με βγαλεις τωρα οτι εχω rage...σου λεω χαρηκα που εχασα επειδη δε θα χρειαστει να ξαναπαιξω αυτη τη βλακεια...
αυτα απο εμενα
Αμα ειχες αλλα 10 λεπτα ανετα το ειχες γυρισει γιατι αρχιζαν και καναν μαμακιες πασες. Ασε που ηταν ο μεσο αμυντικος. Παλιο κορακι και πεναλτυ και κοκκινη για να μην μπορεις να αντιδρασεις ετσι για να μαθεις να τα βαζεις με την ΕΑ.
Ναι το θυμαμαι αλλα σ'αυτο ισως και λεω ισως την επιασε ο τερματοφυλακας γιατι δεν την γυρισα εσκεμμένα πισω. Στο 2 ειπα οτι επαιξες καλητερα αλλα τι να κανω ρε φιλιπ ετσι ειναι το παιχνιδι και εγω απο βελγιο εχασα απο λαθη τις αμυνας και απο την Ιταλια ειχα τις 3πλασιες ευκαιριες και εχασα. Δεν συμαινει οτι ο καλητερος κερδιζει.