Δυστυχώς το δοκίμασα και την έφαγα.. Μονον Online παίζει φίλε μου... Δυστυχώς και πάλι...
Printable View
Hhhm?
Ναι? Δε παιζει ρε συ...
τεσπα θα δοκιμασω σε λιγο
- - - Updated - - -
επαιξες? ή εννοεις οτι πρεπει να σαι ονλινε για να παιξεις?
Πρεπει να συνδεθείς στους servers για να παιξεις
οντως , το σαββατο λοιπον αρα τι ωρα ομως..
Η ώρα που δίνει είναι 2 ώρες πρiν από εμάς. Οπότε λογικά στις 22:00 η ώρα ξεκινάμε! :)
σαββαρο 10 το βραδυ ε?
σιγουρα?
σορυ για το πριχτιρι αλλα δε θελω να το χασω με τιποτα!
:/
επισης στο site λεει οτι οι σερβερς θα εινι ανοιχτοι για 2 ωρες...δλδ μονο για 2 ωρες ειναι η μπετα?
H beta ηταν τελεια , απλα αψογη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καταφερα και νικησα το boss εννοειται θα ανεβει βιντεακι...
το μποσσ ηταν παλουκι , και γενικα η δυσκολια εχει ανεβει και εχει γινει και ακομα πιο dark και epic!
το απολαυσα παρα πολυ 10/10
βρηκα μονο ενα Minor glitch
Αντε μπράβο ρε φίλε! Ωραια πράμματα. Εγω δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δε την πρόλαβα. Περιμένω next Time.
Δε μας μαμανε λεω εγω με το επιπεδο δυσκολιας;
Ηταν ευκολα τα προηγουμενα και ειπαν να το δυσκολεψουν λιγο ακομα;
Τριχες.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
χεχεχε νταξει ειμαστε λιγο μαζοχες τι να κανουμε λολ
Οχι ρε συ αλλα ετσι οπως ειναι το παιχνιδι (συμφωνα με αυτα που εγραψες), απευθυνεται σε ενα πολυ συγκεκριμενο κοινο και οχι σε ολους, οπως πχ το skyrim.
Ας βαλουν μια κωλοεπιλογη για το επιπεδο δυσκολιας τουλαχιστον , οπως εχουν σχεδον ολα τα παιχνιδια.
Πολύ χαζό αυτό με την δυσκολία. Ας βάλουν 3 επίπεδα και όλα ξεκλείδωτα να το παίξει κι άλλος κόσμος. Τι διάολο, δεν θέλουν πελάτες;
Απλα σεβονται αυτο που εχουν δημιουργησει. Το παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολο αλλα οπως εχει αναφερθει πολλες φορες, απαιτει απο τον παικτη να μαθει απο τα λαθη του. Πιστευω οτι αν το εκαναν πιο ευκολο θα χανοταν λιγο το concept.
εγω το χω πει 100 φορες...καποτε ελεγα τα ιδια πραγματα για την δυσκολια και το εκραζα...
ηταν απλα μεχρι να καταλαβω τη μαγεια
και ξερεις κατι εχει δικιο ο τνφ , τι θα ηταν χωρις τη δυσκολια...
τι νοημα θα ειχε να πολεμας δρακους σε σκοτεινες σπηλιες και να ταν μια βολτα στο παρκο οπως στο σκαιριμ, χανεται η αισθηση
^^ ναι αλλα για το skyrim δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις για το επιπεδο δυσκολιας του. και ηταν και επος το παιχνιδι.
η μαγεια και η αισθηση χανεται οταν προσπαθεις να νικησεις εναν αρχηγο, 50 φορες.
τεσπα,δεν αλλαζει κατι. ας βαλουν επιλογη για επιπεδο δυσκολιας, να πουλησουν και περισσοτερα κομματια.
ναι αλλα τι γινεται με τη μαγεια οταν επιτελους νικας μετα απο 50 θανατους, αυτη η αισθηση ειναι που κανει το παιχνιδι ξεχωριστο...
Μα λιγοι εχουν την υπομονη να κατσουν να παιξουν το ιδιο σημειο, 50 φορες. Αυτοι οι λιγοι, ειναι συνηθως νεαρης ηλικιας ατομα.
Καποτε το εκανα και εγω. Πλεον οχι. Λιγος χρονος διαθεσιμος πλεον και οταν πιανω το ps3, θελω να διασκεδασω. Οχι να το σπασω.
Τεσπα, τα εχω ξαναπει αυτα αδερφε για αυτο το παιχνιδι.
Κριμα πραγματικα...το dark souls το αγορασα και το πουλησα 2 φορες. Δεν το εχω κανει ποτε να δωσω δευτερη ευκαιρια σε game.
Γι αυτο και απογοητευθηκα με το 2.
κοιτα δε θα διαφωνησω...
ειναι και δυσκολο και θελει χρονο και υπομονη...
και οντως απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο,,,δε νομιζω οτι χρειαζεται να αλλαξει , to dark souls ειχε κανει 2 εκ πωλησεις στην ιαπωνια...
λεφτα βγαζουν δεν ειναι αυτο το θεμα τους ... εχει ενα concept που αν αλλαξει αλλαζει ολη η φιλοσοφια του...
πιστευω οτι κ για αυτο δεν το αλλαξαν καθολου , γιατι το rage απο εξαγριομενους οπαδους του ds θα ηταν πολυ μεγαλυτερο...
καπως ετσι...τεσπα εγω θα σου λεγα να του δωσεις και μια 3 ευκαιρια,,,και αν το βρισκεις πολυ δυσκολο φαρμαρε και καλεσε και φαντασματα να σε βοηθησουν
τεσπα
- - - Updated - - -
το ost απο το μποσσ της beta...νταξει τι να πω , πολυ καλο , περιμενω και καλυτερα βεβαια
http://www.youtube.com/watch?v=01IxNmeo_zc
- - - Updated - - -
το Βιντεακι μου θα ανεβει αυριο λογικα ειναι πολυ μεγαλο 8 gb 1 ωρα και 40 λεπτα