Χαχα, εχεις δικαιο..! Απο την απροσεξια μου μπηκα στη μινι..! Διορθωθηκε ο αριθμος των γυρων.
Printable View
Χαχα, εχεις δικαιο..! Απο την απροσεξια μου μπηκα στη μινι..! Διορθωθηκε ο αριθμος των γυρων.
Σε 8 μερες ξεκιναμε κυριοι...
Αλεξανδρε με τι ελαστικα τελικα?
Σπορ μετρια. Στους πιο δυνατους αγωνες θα χρησιμοποιησουμε τα αγωνιστικα!
Εγινε αρχηγε!
Καλησπερα σε ολους!
Ισχυει το ραντεβου μας για αυριο το βραδυ στις 21:15?
Και αν ναι που και πως θα βρεθουμε?
Ευχαριστω
Σταυρος
Φυσικα και ισχυει! Με κανεις add και μπαινεις στην αιθουσα που θα φτιαξω.
Ευχαριστω Αλεξανδρε. Τα λεμε αυριο!
Ες αύριον λοιπόν. Να ρωτήσω, θα έχουμε και συνομιλίες μέσω Skype ή msn ;
Στην αιθουσα θα μιλαμε με μικροφωνα.
Ξεκιναμε σημερα, τα λεμε το βραδυ παιδες.
Παιδια εγω δεν μπορω σημερα τελικα. Αν δεν εχετε προβλημα, να το μεταφερουμε για αυριο? Αλλιως δεν πειραζει, τι να κανουμε..
Κανεις?
Ωραιος αγωνας παιδια μπραβο σε ολους.
Πολυ ωραιος αγωνας στις πρωτες θεσεις! Μπραβο παιδια! Δυστυχως τρεις απο εμας (ο ενας ημουν εγω) ξεφυγαμε απο το τρενακι του σλιπ στριμ και ουσιαστικα βγηκαμε εκτος μαχης απο πολυ νωρις! :(
Πολλα μπραβο και απο μενα σε ολους για ενα ΔΙΚΑΙΟ αγωνα!
Μπραβο στον Alex για τη διοργανωση και στον Canto για τη δικαιη νικη του!
Χρηστο σφαχτηκαμε αρκετα ε? :)
Θα ηθελα να συζητησουμε 2 θεματακια που ειδα στον αγωνα.
Το πρωτο ειναι οτι για καποιο λογο η σειρα εκκινησης ηταν διαφορετικη απο τη σειρα καταταξης. Στα δοκιμαστικα ημουν δευτερος και στον αγωνα ξεκινησα σε μια απο τις τελευταιες θεσεις. Δεν ξερω για ποιο λογο εγινε, μπορουμε ομως να το ψαξουμε?
Δευτερον με δεδομενο οτι ειμαστε μια παρεα που παιζουμε φιλικα και δικαια και με αφορμη καποιες αδικες ποινες που επιβληθησαν απο το παιχνιδι κατα τη διαρκεια του αγωνα θα προτεινα να μην ισχυσουν οι ποινες προσκρουσης για τους επομενους αγωνες. Ειναι λογικο να ακουμπαμε ο ενας τον αλλο κατα τη διαρκεια του αγωνα, παντα σε λογικα πλαισια και χωρις να παιζουμε συγκρουομενα. Αν χρειαζεστε λεπτομεριες για τις ποινες που αναφερομαι μπορω με χαρα να σας τις δωσω. Αν θελετε σκεφτειτε το και το συζηταμε.
Τελος θα ηθελα να πω οτι ΠΕΡΑΣΑ SUPER και οτι χαιρομαι που ειμαι μελος μιας καλης παρεας με την οποια μοιραζομαι ομορφες στιγμες!
Σταυρος
Καλημέρα και από εμένα! Αν και ήρθα πανηγυρικά τελευταίος καθώς είχα δυο καταστροφικούς πρώτους γύρους και μετά σερνόμουνα γύρω στο 1:50, πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν εξαιρετική η αίσθηση να τρέχεις με φίλους και αναμένω τον επόμενο αγώνα! Τα σχόλιά μας για την απόδοση του αυτοκινήτου στη γνωστή ανηφόρα νομίζω ήταν "όλα τα λεφτά". Για τις ποινές έφαγα και εγώ χωρίς πρόθεση επειδή μου έφυγε σε λάθος σημείο το αυτοκίνητο αλλά ΟΚ μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτές. Πάντως με βάση το υψηλό επίπεδο των παιδιών που συμμετείχαν και την όμορφη ατμόσφαιρα που επικράτησε μπορούμε να το δούμε το θέμα για τους επόμενους αγώνες.
Καλημερα και απο εμενα φιλοι μου.Με μια λεξη ολα χθες ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.
Ολα κρεμονταν απο το sleepstream.Οποιος εχανε τον μπροστινο του τοτε πολυ δυσκολα πλησιαζε.Περασα φανταστικα και σας ευχαριστω ολους γι'αυτο.Πολλα συγχαρητηρια στον Αλεξανδρο για την διοργανωση.Για τις ποινες συμφωνω και εγω αν υπαρχει τροπος (που δεν τον ξερω)να μπορεις να επιλεξεις ποιες θες να επιβαλλοντε.
Ανυπομονω για τον επομενο.
Νικος (toumpasn)
Καλημερα παιδια, θα ξαναπω μπραβο σε ολους ηταν καλος αγωνας αν και λιγο κουραστικος λογω αυτοκινητου σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα στην συνεχεια με πιο δυνατα αυτοκινητα.
Τωρα στο θεμα της εκκινησης δυστηχως εκει υπαρχει προβλημα που δεν μπορει να λυθει 100%. Στα προηγουμενα πρωταθληματα που καναμε βρηκαμε μια λυση, οταν ανοιγει η αιθουσα και μπαινουμε αρκετοι μεσα κανουμε μια ακυρη εκκινηση αγωνα σε αλλη πιστα βγαινουμε απευθειας εξω απο τον αγωνα αλλαζουμε πιστα και ξεκιναμε να κανουμε μετα κανονικα χρονομετρημενους γυρους, συνηθως λυνει το προβλημα αλλα παλι υπαρχει περιπτωση να μην λυθει.
Για τις ποινες εγω ειμαι υπερ στο να παραμεινουν οχι για τις συγκρουσεις μεταξυ μας αλλα για να μην βγαινουμε εξω απο την πιστα, αλλωστε δεν εχει σημασια μονο η νικη αλλα ο ανταγωνισμος χθες περασα το ιδιο καλα ειτε διεκδικοντας στην αρχη την νικη, ειτε στο τελος που παλευα για την 4η θεση.
Τελος θα ηθελα να πω οτι με προβληματιζει λιγο ο επομενος αγωνας σε αυτην την πιστα, ειναι πολυ μικρη οσο καλη θεληση και να υπαρχει απλα δεν χωραμε 10 αμαξια σε αυτην την πιστα. Αν χρειαστει λαστιχα που θα κανουμε pit stop?
Καταρχην να ενημερωσουμε οποιον ενδιαφερεται πως για την ωρα τουλαχιστον (μιας που δεν υπαρχει καμια ειδοποιηση απο τους 3 αποντες χτες) υπαρχουν 3 ελευθερες θεσεις. Οποιος θελει, εχει πολυ δρομο ακομα το πρωταθλημα!
Για τις ποινες δεν θα ειχα προβλημα να τις βγαλουμε και τελειως αν οι περισσοτεροι αυτο θελουν, ομως προβλεπω αρκετες αθελα μας παραβασεις.. θα προσπαθησω να δωσω ενα παραδειγμα.. χτες σε καποιον απο τους πρωτους γυρους που πηγαιναμε τρενακι εκανα εναν αποτομο ελιγμο για να αποφυγω επαφη με εναν συναγωνιζομενο που εμπαινε με φορα στη στροφη και εχασα πολυ εδαφος με αποτελεσμα να οδηγησω απροσεκτα (τερμα γκαζι) στη συνεχεια στα ζιγκ ζαγκ και ετσι πατησα λιγο χορταρι, τσααακ βγηκε η ποινη κατευθειαν.. και καλα εκανε! Την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος. Σωστα? Αν βγαλουμε τις ποινες πιστευω οτι σε κατασταση αδρεναλινης μεχρι και τους φραχτες μπορει να πηδηξουμε ανεξελεγκτα..! Οποτε οδηγαμε πιο προσεκτικα-αργα και τελειωνει το θεμα!
Για το θεμα τις εκκινησης.. καλα κρασια.. Μια πρωτη ιδεα που εχω ειναι αυτη: Αν συμφωνειτε ολοι βεβαια μπορουμε τον πρωτο γυρω να τον κανουμε γυρο προθερμανσης και να ξεκιναμε εν κινηση τον αγωνα απο τη γραμμη αφετηριας ο ενας πισω απο τον αλλον!