Quote:
Από την μία λες ότι εγώ βλέπω σοβαρότερα το ποδόσφαιρο απ' όσο θα έπρεπε, και από την άλλη εσύ είσαι αυτός που τόσους μήνες κλαίγεται στο φόρουμ, παραληρεί για παράγκες και παραρτήματα συνεχώς, και εν τέλει ξενερώνει με την ομάδα του και δεν έχει όρεξη να την παρακολουθήσει...!
Και μου λες ότι εγώ το βλέπω σοβαρότερα απ' όσο θα έπρεπε που σου έχω απαντήσει μετρημένες φορές σε αυτά τα παραληρήματα σου (τσιμπάω, τι να κάνω), και μετά δεν το συνεχίζω καν (γιατί τα posts σου σίγουρα δεν είναι για κουβέντα).
Μαλλον δεν με καταλαβες.
Εγω θα δω την μπαλιτσα,θα εκνευριστω για λιγο με τον ΟΣΦΠ,με τον α,β,γ οπαδο που θα γραψει κατι,αλλα αυτο θα κρατησει 10 λεπτα.Μπορει να βγω και για καφε μαζι του και να κανουμε τη καλυτερη παρεα.
Εσυ δειχνεις οτι κρατας πραγματα,οτι μαζευεις και χτυπας μια και καλη εκνευρισμενος.Η ολη σταση σου αυτο δειχνει.
Τεσπα εισαι λαθος σε αυτο.Πιστεψε με οτι τη μπαλα την βλεπω πολυ πιο χαλαρα απο οσο νομιζεις,γι αυτο και δεν θα με ενοχλουσε ενας καρμπον γαυρος PDS.Ισα ισα θα ημασταν κολληταρια.:)
Δεξου λοιπον οτι βλεπουμε διαφορετικα καποια πραγματα και αν θες μπορεις να το σεβαστεις αυτο.
Quote:
Originally Posted by tonybsg
Έφτιαξες το άλλο thread για να τρολάρεις συνεχώς και ταυτόχρονα έρχεσαι και στο έτερο thread του ποδοσφαίρου και κάνεις flaming τόσο ξεδιάντροπα. Δεν συνέχισα την κουβέντα στο άλλο θέμα σχετικά με τα χθεσινά, δεν επέμεινα, δεν προσπάθησα να σου αποδείξω τίποτα, ούτε να σου πω ότι έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου για παράδειγμα. Αλλά όχι, εσύ εκεί, δεν σου φτάνει το ένα thread, θες και αυτό να το καταντήσεις έτσι.
WΑΤ?
Εκανα flaming
τοσο ξεδιαντροπα εδω?
Quote:
Originally Posted by PDS
Φυσικα και ειναι.Αρκει βεβαια να ισχυει για ολες τις ομαδες αυτο.Σταματαω εδω γιατι τα υπολοιπα ειναι για το ''καφενειο των φιλαθλων''.:p
^^
Αυτο ειναι το ξεδιαντροπο flaming?Ντροπη μου.Εριξα πολυ το επιπεδο και τωρα κατεστρεψα και το νεο thread(ενω εννοειται οτι εφτιαξα το αλλο για να τρολαρω και οχι για να εχει ο καθενας τον χωρο του αναλογα με το πως βλεπει την μπαλα,κατι θα ξερεις παραπανω,μεσα στο μυαλο μου εισαι ουτως ή αλλως)
Ασχετα βεβαια που στην πραγματικοτητα(και συμφωνα με τα ποστ που ακολουθησαν του ''ξεδιαντροπου'' ποστ μου) αν καποιος θελει να καταντησει ''καπως'' αυτο το thread,αυτος εισαι μονο εσυ. λολ
(γιατι και μια χαρα λειτουργουσε το thread πριν αυτα τα ποστς,αλλα και δεν προκειται να αφηνα να χαλασει αυτο το θεμα)
Σου ειπα οτι εχεις θεμα μαζι μου,δεν ειναι ''θεμα'' ομως,ειναι
κολλημα δυστυχως.Δεν μπορω να κανω κατι.Εσυ μπορεις ομως.
Quote:
Και το λες και "καφενείο των φιλάθλων" κιόλας το άλλο, που ποστάρεται άρθρο και βιντεάκι για τον Socrates και έτσι όπως το έκανες παραλίγο να θεωρείται και οφφ τόπικ.
Σε χάλαγε να τα έλεγες με την ησυχία σου αυτά στο θέμα του Παναθηναϊκού δηλαδή; Και να μάλωνες και με όποιον άλλον ήθελε. Εγώ σε ενόχλησα εκεί; Γιατί το άλλαξες λοιπόν;
Α, και όσο για το "λολ" σχετικά με τις συζητήσεις που μου αρέσουν, δεν ξέρω γιατί να υπονοήσεις κάτι τέτοιο όταν ο αριθμός των ποστ μου σε τέτοιες κουβέντες είναι ελάχιστος.
Θα σε παρακαλουσα να διαβασεις το πρωτο ποστ του συγκεκριμενου
thread.
Αν σε ενοχλει λοιπον το thread ξαναλεω οτι θα μπορουσες να αγνοεις την υπαρξη του.Εφτιαξα ενα ξεχωριστο θεμα για να μη μπαινεις εκει και να πεφτει το επιπεδο σου και εισαι ολη μερα καρφωμενος εκει απο οτι φαινεται.
Πως να μην υποθετω οτι σου αρεσoυν τελικα αυτες οι συζητησεις?
Δεν υπαρχει τελικη η αποφαση για το αν θα μεινουν κλειστα εκεινα τα threads ή οχι.Ειναι η τριτη φορα που το γραφω.
Quote:
Και άλλα μέλη θα γράψουν εκεί τέτοια πράγματα, προφανώς, αφού γι' αυτό έφτιαξες με αυτή την περιγραφή.
Μαλιστα.Απο την μια η περιγραφη(μου) του thread αφορα τους
φιλαθλους,γι αυτο και ειναι ντροπη μου που ξεδιαντροπα ''εκρυψα'' το ποστ του Σωκρατες.(Ασχετα βεβαια αν υπηρξε χθες
ενα ποστ μετα απο την ειδηση αυτη και οχι δικο μου,λασπη ftw level 100) και απο την αλλη το παραπανω quote.
Φασκεις και αντιφασκεις οπως αντιλαμβανεσαι και εσυ ο ιδιος.Αποφασισε καποια στιγμη και πες μου τι θελω να γραφεται εκει μεσα για να μαθω και εγω.
Οχι δεν χρειαζεται να αποφασισεις τωρα,εχω γραψει για πιο λογο δημιουργηθηκε αυτο το thread.Και ετσι για την ιστορια(αν και το γνωριζεις και εσυ ο ιδιος) τετοιου ειδους ποστς(κατωτερου ''επιπεδου'') που βλεπεις εκει(εκτος των δικων μου) υπηρχαν παντα σε ολα τα αθλητικα threads του φορουμ,δεν εμφανιστηκαν μετα απο την δημιουργια αυτου του thread.
Η εμπαθεια εχει και καποια ορια.
Αναμεσα λοιπον σε αυτα τα ιδιου επιπεδου post που υπηρχαν και υπαρχουν,εσυ εχεις ''ερωτευτει'' τα δικα μου.Οκ.
Οσον αφορα το moderating,απο την αρχη ημουν παντα χαλαρος σε τετοια θεματα.Θεωρω πχ οτι δεν πρεπει να υπαρχει αυστηροτητα και να μοιραζονται bans με το παραμικρο.Ειμαι περισσοτερο της Neogaf λογικης.Eδω περα οι μισοι απο αυτους που ποσταρουν εκει θα ειχαν φαει μπαν ανετα,παρ'ολο που δεν θεωρω οτι ειμαστε αυστηρο φορουμ για τα ελληνικα δεδομενα.Εδω ο Blizard με εχει καταπροσβαλει 100 φορες και εχει φαει ενα μονο μπαν απο μενα με την τριτη προειδοποιηση γιατι εβριζε αλλους.
Αυτη ειναι η αποψη
μου για τα φορουμς.
Η προφαση οτι εκανες το ποστ γιατι προκαλεσα σε αυτο το thread οπως καταλαβαινεις ειναι αστεια.
θεωρεις οτι κανω το ασπρο μαυρο(ασχετα αν ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟ βλεπουν τα ιδια πραγματα πανω κατω),αλλα και σε ενοχλει που επιμενω.Δεχομαι ομως το δευτερο γιατι οντως το κανω.
Οπως και να χει,σου ειπα,η λυση ειναι απλη.Δεν ξαναδιαβαζεις ποστ μου.Δεν χρειαζεται να το λεω και να το ξαναλεω.Μην ριχνεις το επιπεδο σου ρε παιδι μου.Γιατι επιμενεις?
Εγω δεν εχω κατι μαζι σου,ισα ισα σε θεωρω απο τα σοβαροτερα ατομα εδω μεσα.Ομως με ενοχλει αυτο που κανεις(σε οτι αφορα εμενα) και θελω να σταματησει εδω.
Για οσο θα διαφωνεις με ολα τα παραπανω,με την δικη μου αληθεια, plz αγνοησε με.