πολυ απλο?οι χρονοι θα ειναι ιδιοι δηλαδη?θα παιζουν δηλαδη οι μισοι με βοηθειες και οι αλλοι οχι?εσυ δηλαδη που εχεις συνηθισεi να παιζεις με βοηθειες και driving line off γιατι δεν παιζεις ολα off kai driving line on.που κολας?
Printable View
Συμφωνώ σ αυτό που λες οτι πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και να μπουν ποινές σε όσους προσπαθούν να παίζουν βρώμικα αλλά και να κόβουν.
Εγώ είμαι 100% υπέρ να μπουν κάποιες ποινές σε όποιον πηγαίνει να κόψει δρόμο. Φυσικά αυτό σημαίνει οτι ή θα τον δει κάποιος ή θα το δει στο replay, που σημαίνει οτι κάποιος θα πρέπει να βλέπει το replay?
Τώρα σε περιπτώσεις που ο άλλος έρχεται και σε τρακάρει επίτηδες, και εκεί μπορούμε να βάλουμε κάποια ποινή, αλλά πολλές φορές προσπαθεί πχ ο ένας να κρατήσει τη γραμμή του, πάει ο άλλος να περάσει, και μπορεί ξέρω γω να πει ο ένας οτι μ έκλεισε όταν πήγα να τον περάσω κι έπεσα πάνω του και ο άλλος να πει οτι τον στούκαραν και οτι απλά κράταγε τη γραμμή του.
Στην τελική αν συμβεί κάτι τέτοιο και άλλα παρόμοια και παραπονεθεί κάποιος, μπορούμε να αποφασίσουμε όλοι μετά τον αγώνα για το περιστατικό και να προτείνουμε ανάλογα.
Εγώ απλά προσπαθώ να είναι οι περισσότεροι ικανοποιημένοι από αυτό που θα φτιάξουμε τελικά. Δηλαδή αν φτάσουμε τελικά να αποφασίσουμε για το αυτοκίνητο και πχ βγει η 458 και μετά πάνω από τους μισούς θέλουν να μπορούν να έχουν κάποιες βοήθειες, νομίζω το πιο δίκαιο θα είναι να βάλουμε.
γιαυτο βαζεις τις ποινες για να μην ασχολησαι με αυτα.οσο για το damage δεν ειπα να το βαλουμε στο heavy,αλλα να υπαρχει ωστε αν καποιος σκοπιμα πεσει πανω σου να υποστει τις συνεπειες.μαζι σου και γω φιλαρακι.την γνωμη μου λεω απλα,αμα ομως αποφασισετε κατι σιγουρα θα το σεβαστω και θα ακολουθησω.
Ναι οι ποινές ας μπουν τότε για να μην ασχοληθούμε έτσι. Από κει και πέρα για τις ζημιές καλό θα ήταν να τηρηθεί αυτό που θα ψηφιστεί τελικά, άσχετα από αυτοκίνητα και πίστες.
//Ας ψηφίσουν και οι άλλοι 3 να δούμε τι βγήκε, και αν πρέπει να αλλάξουμε κάτι από τα υπόλοιπα που ψηφίστηκαν επειδή κάτι μπορεί να μην ταιριάζει τελικά καθόλου το βλέπουμε.
den katalabeno to "εσυ δηλαδη που εχεις συνηθισεi να παιζεις με βοηθειες και driving line off γιατι δεν παιζεις ολα off kai driving line on.που κολας?"
egw psifisa etsi kai alios oti psifisoume einai.. egw to lew gt kai esu tha tin pathis me to anigma tou gkaziou na sou feugi an exoume pisokouna, kai etsi den nomizo pos tha to efxaristithoume. gnomi mou:weights:
Ρε παιδιά αφήστε τις κόντρες για την πίστα...:P
Παιδια οι αποψεις σχετικα με τις βοηθειες ειναι λογικο να εχουν τα υπερ τους και τα κατα τους.Εγω πιστευω οτι πισωκουνα με πολλα άλογα και να προσπαθεις να γραψεις χρονους ειναι σκοτωμα.Δλδ αλλο οι αγωνες επιδειξης και το drift και αλλο το πρωταθλημα.Αλλο να διασκεδασεις ενα αυτοκινητο και αλλο να πας να γραψεις χρονο.Απο τη μια θα προσπαθουμε να κραταμε το αμαξι σε ευθεια , απο την αλλη να μην χτυπησεις/κλεισεις τον αντιπαλο και απο την άλλη δεν θα μαζευεται με λιγο παραπανω γκαζι και θες να πας και γρηγορα μεσα σε ολα αυτα.Δεν ξερω δεν εχω κανενα προβλημα επαναλαμβανω δεν ειμαστε επαγγελματιες παμε για διασκεδαση και ωραιο ανταγωνισμο.Επισης οι αλλες βοηθειες ειναι που σου φρεναρουν αυτοματως το αμαξι στις στροφες και οχι η δυναμη επαναφορας ολισθησης.Εξακολουθει δλδ και παλι να θελει προσοχη και skills και μια χαρα μπαντιλικια κανει αν το παρακανεις στο γκαζι η δεν εχεις καλο στησιμο.Απλα δεν πεταει κωλο για ψυλλου πηδημα.Ασε που αν δεν επιλεγουν αγωνιστικα μαλακα λαστιχα θα ειναι απαραιτητη αυτη η βοηθεια.
.Οι ποινες επειδη εχω μερες να παιξω online δεν ξερω αν εξακολουθουν να ειναι αδικες.Πολλες φορες εκοβε καποιος στο ιδιο σημειο και ομως δεν επαιρνε ποινη απο το συστημα και αλλες φορες οποτε του καπνιζε εδινε ποινες.Αλλωστε παιχνιδι ειναι ολα μπορουν να συμβουν απλα τα συγκρουομενα μεγαλα παιδια ειμαστε μπορουμε να τα αποφυγουμε να γινουν με κακο σκοπο.
Πρόταση: Όσοι ενδιαφέρεστε σήμερα το βράδυ μετά τις 22:00 μπορούμε να μαζευτούμε στα λιμέρια της Suzuka ( αν ψήνεστε ελάτε όλοι με ένα μαμά rx-7 μιας και αυτό υπερισχύει προς το παρόν, ή με κάτι που να είναι πολύ κοντά του ) να γνωριστούμε ,να δούμε πως οδηγάει ο καθένας , να δουμε τις ποινές κτλ και να γράψουμε για practise μερικούς γύρους.
Θα φτιάξω εγώ έτσι κι αλλιώς ένα δωμάτιο για να δω κάποια πράγματα εκείνη την ώρα με όνομα gonzalezRoom,οπότε όσοι θέλετε ελάτε.
Με ένα οποιοδήποτε μαμά, RX-7;
Εχει 2 premium ενα του '91 μοντελο και ενα του πιο καινουριο δεν θυμαμαι τωρα χρονολογια.
Και εγώ ενδιαφέρομαι, γιαυτό και ρωτάω, φίλε μου.
Απλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αν δεν οριστικοποιηθούν διάρκεια
και ημέρες και ώρες που θα γίνουν οι αγώνες, πως να κάνω δήλωση;
Το μόνο που μπορώ να πω, ειλικρινά, είναι να πω ότι θέλω να συμμετέχω.
Αυτοκίνητο = 3
World Tracks = 1.6.8.12.15
GT Tracks = 4
Διάρκεια: = 1
Tyre/Fuel Depletion = On
Mechanical Damage = Off
Λάστιχα = 3
Slipstream Strength = Weak
Skid Recovery Force = Off
Active Steering = Off
ASM = Off
Driving Line = Off
TCS = Off
Μένουν ακόμα 2 άτομα που δεν έχουν ψηφίσει(kabamaru και trialamp), καλό θα είναι να το κάνουν άμεσα για να οριστικοποιήσουμε τα πράγματα!
Για να μην τραβήξει πολύ το θέμα, βάζω ένα όριο μέχρι το Σάββατο που υποχρεωτικά θα πρέπει όλοι να έχουν ψηφίσει και να συζητάμε για ημερομηνίες.
Αν δεν έχουν ψηφίσει μέχρι το Σάββατο το βράδυ δυστυχώς θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε χωρίς εκείνους.
Ευχαριστώ για την κατανόηση παιδιά! Πάμε γερά για το πρωτάθλημα!
//Σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία κάπου, πιστεύω οτι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο και να διαλέγω ένα από τα 2, πιστεύω το καταλαβαίνετε γιατί θα μπλέκουμε πάλι...
//Επίσης παρατηρώ οτι κάποιοι έχετε γράψει mechanical damage = on, αλλά αυτό δεν είναι σωστό, είναι είτε light είτε heavy είτε off.
Τα μόνα σίγουρα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:
1)Διάρκεια αγώνα:30 λεπτά.
2)Suzuka,Nurbugring,Monza σίγουρες.
3)Tyre/Fuel Depletion:On
4)Slipstream Strength:Weak
5)Active Steering:Off
6)ASM:Off
7)Driving Line:Off
7)TCS:Off
Στα αυτοκίνητα γίνεται μάχη αυτή τη στιγμή ανάμεσα στο Rx-7(2) και Integra Type R(2), αλλά μπορεί να βγει και κάποιο από τα άλλα αφού υπάρχουν αρκετά με 1 ψήφο.