Δεν υπάρχει πρόγραμμα, όποιον βρεις μέσα παίζεις. Όταν όμως οι αντίπαλοι λιγοστεύουν και δεν τους βρίσκεις, στέλνεις ένα pm να κανονίσετε πότε να παίξεται. Ακόμη είναι νωρίς, μέσα στην βδομάδα είναι σπάνιο να μην συναντηθείς με 2-3.
Printable View
egw paidia aurio vrady mporw opoios einai mesa meta tis 10 as mou steilei na mou pei!!!!!!!!
Μια ακομη ερωτηση παιδες, θεωρειται cheat να τα εχω ολα αυτοματα ? πασες κτλ. Επίσης επιτρεπεται να αφησω αυτοματα τις αλλαγες , τα σχηματα και τους παικτες ? Δεν σημαινει οτι θα το κανω απλα ρωταω για να γνωριζω πανω κατω τι επιτρεπεται και τι οχι.
Με 17 ματσάκια την πρώτη ημέρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ο Τάκαρος έχει ξεφύγει στην βαθμολογία, αλλά ας περιμένουμε να δούμε και τους 5 που δεν έχουν παίξει ακόμη.
Το μεγάλο στοίχημα όμως δεν είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά το εάν θα τελειώσει...
Πολλα συγχαρητηρια στον φιλο volyros - Γιαννη.Τα ματσακια σαν ποδοσφαιρικο θεαμα ηταν απαραδεκτα αλλα κερδισε ο καλυτερος.Καλη συνεχεια στο πρωταθλημα φίλε!:yes:
Y.Γ. τοση φαπα προβλεπεται και στα υπολοιπα ματσακια να φαω?ωχ...καταλαβα...
Ευχαριστω πολυ τον φιλο Σταυρο για τα καλα του λογια..Επισης ευχαριστω την Μαμα μου,τον Μπαμπα μου,το......ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ ΗΛΙΘΙΕ!!...εεεε συγνωμη μπερδευτηκα:confuzed:
Μην απελπιζεσαι ρε,και γω με φαπα ξεκινησα!!Οι μεγαλοι παικτες σαν κι εσενα βρισκουν το δρομο τους:pao: εξαλου ημουν απλα τυχερος..Και στα 2 ματς ησουν πολυ καλος..
ΥΓ.Αν δεν τον βρεις(τον δρομο),ξερεις..Αγγελια και πουλημα!!Fuck yea!!:P
Στο πρώτο post η βαθμολογία μετά τα πρώτα 17 παιχνίδια
Είναι κανείς μέσα τώρα να παίξουμε κάνα ματσάκι??
Σε 20 λεπτα 8α μπω για καναν αγωνα
Μετά τις 9.30 εκτός απροόπτου θα είμαι κι εγώ μέσα...
einai kaneis tetoia wra mesa gia kanena matsaki?????
μετα τις 1 θα ειμαι μεσα οποιος θελει στελνει μηνυμα
ειμαι μεσα
kai egw mesa eimai???einai kaneis???
Από τις 8 και μετά όποιος θέλει ας στείλει pm
@flamezz κοπηκε το ρευμα γιατι εχει κακοκαιρια!Αν θες και συ προτεινω να παιξουμε ενα ματς εκτος πρωταθληματος και να το συμπεριλαβουμε στην βαθμολογια μετα,εκτος κι αν κερδισεις οποτε ολα καλα!!
Για την ιστορια το ματς διακοπηκε στο 15' ενω ο flamezz κερδιζε 1-0..