Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα,
μπήκα να συγχρονίσω τα trophies μου και σχεδόν όλη η friendlist μου ήταν online.
Printable View
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα,
μπήκα να συγχρονίσω τα trophies μου και σχεδόν όλη η friendlist μου ήταν online.
Pali katw einai i mpourda? Undergoing maintenance grafei....Einai programmatismeni i einai pali kamia "proliptiki"?
P,s Sorry gia ta greeklish grafw apo to ps3...
paidia xeri kaneis na mou pei giati den boro na paixo battlefield 3 den beno kan sto paixnidi mou grafei conection ea online lost kai kanei check player apo th deytera exo ayto to problima
Αδυναμία σύνδεσης στο playstation network μέσω PC. Οι υπηρεσίες PSN μέσω του ειδικού συμβολισμού δείχνουν να είναι online για τις κονσόλες.
Quote:
PlayStation®Network maintenance notice
Thank you for visiting PlayStation®Network.
You are viewing this message for the following reason:
PlayStation®Network is unavailable due to maintenance.
Visit playstation.com for updates and to find out more.
Ρε παιδια προσπαθω να κανω sign in στο PSN και μου βγαζει "your password is no longer valid και μετα ενα error και δεν με αφηνει να κανω καν reset το password... ξερει κανεις τι παιζει?
συγκεκριμενα μου βγαζει error 80023102
Σε πήραν είδηση ότι αγόρασες xbox 360 και άρχισαν αμέσως τα αντίποινα για το ότι αλλαξοπίστησες. Κρίμα ρε φίλε, τώρα όσο και να το μετανιώνεις και να θέλεις να εξιλεωθείς δεν υπάρχει ελπίδα για σένα. :p
ρε λεγε τι παιζει γιατι αγχωθηκα τωρα!
:a050: :a050: :a050:
Valkyre δοκιμασε να κανεις sign in και απο το επισημο site και αν δεν θυμασαι το password υπαρχει και επιλογη "forgot password" οπου σου στελνουν ενα mail ωστε να το κανεις reset και να το αλλαξεις. Κανε κλικ στην τροπαιοκαρτα μου να σε παει εκει. και μετα επανω δεξια που λεει sign in.
^^ Φιλε criter δοκιμασα τωρα αυτο που μου ειπες και με εκανε log in κανονικα στο link. Τι στο καλο φταιει στο PS3?
Τώρα παλεύεις να μπεις από το PS3 και δεν μπορείς ενώ από το site μπορείς;
Το κανει μερικες φορες στο PS3 να μην σε βαζει καθολου στο PSN. Δεν ξερω γιατι, αλλα γινεται συνηθως οταν αργει να συνδεθει και μετα απο λιγο σου πεταει error. Εκτος και αν εχεις βαλει οντως λαθος password. Τσεκαρε το, αν και αφου σε εβαλε τωρα, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
Πάντως, όταν αργεί να συνδεθεί βγάζει άλλο μήνυμα, δεν σου λέει ότι το password είναι λάθος (κάτι περί: its taking to long to connect κλπ βλακείες). Επίσης, όταν αργεί και δεν συνδέεται αμέσως, συνήθως δεν αναβοσβήνει το πράσινο ledάκι του WiFi οπότε δεν έχει νόημα να τo αφήνεις να παλεύει χωρίς λόγο. Πατάς ένα άκυρο με το Ο και ξαναπροσπαθείς στα καπάκια και συνήθως μπαίνει αμέσως. Εφόσον μπήκες από το site πάντως τα πράγματα είναι μάλλον πάλι φυσιολογικά, απλά χθες θα έτυχε να υπάρχει πρόβλημα με το PSN το οποίο λογικά θα λύθηκε ήδη.
ελπιζω γιατι θελω να αγορασω το journey!
ολα καλα τελικα χθες συνδεθηκα κανονικα :) :)
καλα για τολμησε να παιξεις παραπανω ωρες στο xbox αποτι στο ps3 και σε βλεπω να γινεσαι ban...
^^ Ε κοιτα, αυτες τις μερες λογικο ειναι να παιξω περισσοτερο εκει! Αλλα μην νομιζεις, το ΣΚ εχω οργανωμενο στανταρ το Journey και φυσικα ενα καρο παιχνιδια που περιμενω! :D
Εδώ βάζω ΟΛΕΣ τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης
LINK
Playstation®Network Maintenace Feedback
Πείτε την γνώμη σας στο Official PlayStation Community για να κάνουμε το PlayStation®Network ακόμα καλύτερο απότι είναι
Το βάζω από τώρα για να μην κράζετε μετά! :D
Προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης για 12 και 13 Απριλίου 2012
LINK