Μόλις το πήρα :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...83d208baba.jpg
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Μόλις το πήρα :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...83d208baba.jpg
Θα περιμένω εντυπώσεις.
Update day one (καλα δεν είναι η μέρα κυκλοφορίας) 4,2 gb, τελικά έχει γίνει συνήθεια πλέον ότι παίζεις έχει update απο την κυκλοφορία του.
Το κακό είναι οτι τώρα κοιμούνται τα παιδιά μέχρι να κατέβει θα τρεχω για κρεμα[emoji14]
καλοπαιχτο αγορι, πρεπει να ειναι παιχνιδαρα παντως!!!
Βλέπω στο store εχει και ενα πακέτο με επεισόδια αυτα τα αγοραζεις η ήταν σε κανένα πακέτο;
Μόνο να μην είναι στυλ ταινιας που διαβασα γιατί τα παιχνίδια γουστάρω να παιζω αν είναι να δω ταινία βλέπω ταινία;)
Ισως το αγορασω σημερα το βραδυ, βαριεμαι να περιμενω τα καταστηματα!
Ειδα ελαχιστα gameplay και δειχνει πολυ ενδιαφερον ρε γμτ!
Μερικα screenshots
Spoiler!
Κοίτα λίγο είδα στην αρχη σαν γραφικά είναι ωραία, αλλά κατι δεν μου πάει καλά με τους χαρακτήρες, πως να το πω να το καταλάβεις σαν να βρίσκονται σε πανελ και πισω τούς είναι λευκό και βάζουν με βίντεο ότι θέλουν (πιστεύω να καταλαβες τι λεω :D).
Όπως είπα λίγο έπαιξα τώρα έχει Ρεαλ και παιδιά, το βράδυ αν ασχοληθώ και δεν λιώσω στον ύπνο :P.
Ειναι λιγο messed up το παιχνιδι αποτι εχω διαβασει...επισης λενε για 10 ωρες παιχνιδιου μαζι με τα επεισόδια...ακομη διαβασα οτι δεν εχει melee ισχυει;αποτι καταλαβα ειναι decent αλλα δεν υλοποιηθηκε τοσο γαματα οσο περιμεναν...το alan wake ηταν φανταστικό πάντως αν εξαιρεσεις το gunfight που με ειχε εκνευρισει
Κάπως έτσι και εγω το βλέπω και το ειχα σκεφτεί σαν ένα καλό παιχνίδι οχι το γαμάτο που θα πεις ουαου
Καμία έκδοση, με την προπαραγγελια ήταν δωρο συλλεκτικό ;).
Τώρα για το παιχνίδι εχω προχωρήσει στο act2 φαίνεται φοβερό σαν gameplay δεν έχει μαχες μετα χέρια αλλά εχει άλλο στυλ απο μάχες, γραφικά φαίνονται και αυτά πολύ καλα,αυτό που δεν μου αρέσει αλλά ετσι είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι που σταματας να δεις ολόκληρο επεισόδιο, πρωτη φορά βλέπω επεισόδιο μέσα στο παιχνίδι (ειδα το πρώτο) απο πλοκή φαίνεται καλο και σου δίνει την επιλογή να πας εσυ οπως θες την ιστορία (τώρα που θα καταλήξει ποιος ξέρει).
Δεν κολλάει καθόλου και φαίνεται ότι είναι πολυ μικρό δλδ νομίζω θα το τελειώσω μπαμ μπαμ να μου πεις πρέπει να δεις και της αλλες επιλογές αλλά μου φαίνεται λιγο όταν παιζω 3 1/2 ώρες και είμαι 20% σχεδόν είναι λιγο.
Αναλογικά πας για 15 ώρες ανάλογα το ποσό μεγάλα ειναι τα επεισόδια που απλά βλέπεις. Για το στυλ του παιχνιδιού 15 ώρες ειναι καλα έτσι έτσι νομίζω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ένας το έκανε stream σήμερα στο twitch και το τελείωσε στο 6ωρο παίζοντας βέβαια όχι στο hard αλλά πέθανε αρκετές φορές γιατί δεν ήταν και ο καλύτερος παίκτης.
Αν και ενδιαφέρον το gameplay έχει πολλά cutseans είτε cgi είτε video.
Μου φαίνεται πως είναι το ανάλογο του order, ωραίο παιχνίδι αλλά μικρό.
Υπερβολη και το MGS 4 αν το επαιζες γρήγορα τελειωνε σε 4 ωρες,το παιχνίδι είναι σειρά και παιχνίδι θέλει καμία 15 ώρες αν το βαλεις γρήγορα ολα τα παιχνίδια τελειώνουν νωρίς.
Ρε συ και το dark souls εμενα μου βγαινει σε 80 ωρες αλλα σε speedrun το βγαζουν σε 3 ωριτσες.δεν εχει να κανει..
Το θεμα ειναι μου φαινεται οτι βαλανε τα επεισοδια για να "γεμισουν" τον χρονο...εγω απορω που βγηκε τοσο συντομα, γιατι η remedy με το Alan wake ειχε καθυστερησει παρα πολυ...
Επισης διαβαζω κιαλλα παραπονα για το story, για τις επιλογες που ουσιαστικα δεν αλλαζουν κατι και για το φιναλε...τεσπα κουβεντα να γινεται εσεις θα το παιξετε εγω αν το παιξω σε κανα pc μονο και μονο επειδη εχει καλο background η δημιουργός εταιρία
Μολις το τελειωσα ,οπως φαινεται στο xbox 13 ωρες περιπου κρατησε :D.
Attachment 8670
Δωρεαν στο xbox live αυτην την στιγμη τα expansions του Alan Wake (The Writer and The Signal) για Xbox one και 360.
http://marketplace.x...0805?noSplash=1