Σημασια δεν εχει που μενεις, αλλα τι account εχεις.
Κ εγω που μενω Ελλαδα εχω GR, US, UK αλλοι εχουν South Africa, Indonesia, Brasil, κοκ...
Printable View
Τελικα ηταν γραφτο να την φαω φετος απο καπου, μολις μου ηρθε refund για την φιγουρα του Eivor που ειχα προπαραγγειλει σ' αυτους.
Υπeθεσα οτι την ειχαν στειλει, γιατι μου ειχαν στειλει μηνυμα οτι την παραλαβανε στην αποθηκη τους,
χθες που τους ρωτησα ποιο ειναι το tracking no, αντι απαντησης πηρα σημερα refund.
Αντε τωρα να βρω την φιγουρα σε καλη τιμη που εχει εξαντληθει σχεδον, αι σιχτηρ ποτε ξανα απο δαυτους.
Τα 20 παιχνιδια με την κυκλοφορια του PS5 [πτε θα γινουν διαθεσιμα?
Τα παιρνουν και οι κατοχοι PS4, σωστά?
Ειναι διαθεσιμα αυτη τη στιγμη, αλλα μονο για κατοχους κονσολας ps5.
Μονο μεσα απο το ps5 μπορεις να τα περασεις στον λογ/σμο σου.
Εαν εχεις καποιον φιλο που εχει ps5 κ τον εμπιστευεσαι,
μπορεις να του δωσεις τα στοιχεια του λογ/σμου κ να μπει αυτος απο το ps5 του
να στα περασει στον λογ/σμο σου. Δες εδω
Δεν έχουν πει ότι λήγει, όπως είναι τα παιχνίδια στο plus. Πάντως μπορείς να τα πάρεις εάν έχει φίλος σου το ps5.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή είμαι λίγο Αμπαλος (σόρρυ παιδιά δείτε κατανόηση).
Έβαλα συνδρομές psnow+pluς μιας και δε βλέπω να παίρνω σύντομα παιχνίδια [emoji846]με τέτοια βιβλιοθήκη που δεν έχω ασχοληθεί.
Στο ps+ βλέπω 3 παιχνίδια (ιδέα δεν έχω αν κάποιο είναι ποιοτικό). Αυτά... κάποια στιγμή αν δε τα κατεβάσω (!!!) φεύγουν και δεν επιστρέφουν; βλέπω και τα 20 βέβαια που λέτε.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ συγνώμη αλλά το σκ ασχολήθηκα με πσnow που πραγματικά ουσιαστικά με καλύπτει (θέλω να τελειώσω όλα τα GoT παίζω πρώτα το last of us remaster που δεν έχω παίξει).
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα, τα βάζεις στην βιβλιοθήκη σου, και όσο έχεις συνδρομή μπορείς να το κατεβάσεις να το παίξεις οπότε θέλεις. Αν μπουν στην συλλογή σου παραμένουν για πάντα, και μπορείς να τα παίξεις με ενεργή συνδρομή.
Άπειρα παιχνίδια. ΤΥ Slay γιατί μέχρι να βγουν τα 2 tera εξωτερικός compatible από τη Sony θα πάθουμε ζημιά [emoji14][emoji1787][emoji23].
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Βασικά από αυτά που μπορείς να πάρεις και από τις δύο υπηρεσίες αυτή τη στιγμή, μόνο το bugsnax χρειάζεται να μπει στον ssd. Μπορείς να συνδέσεις έναν εξωτερικό δίσκο και να βάζεις εκεί τα παιχνίδια του ps4, εγώ αυτό έχω κάνει.
Δηλαδή τα 20 free games του PS4 που τα παίρνεις μόνο από το ps5 μπορείς να τα κατεβάσεις στον εξωτερικό σκληρό;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπορείς να τα κατεβάσεις και στον εσωτερικό SSD του PS5 και σε εξωτερικό usb 3.0 δίσκο.
Αυτό ισχύει για όλα τα PS4 παιχνίδια (άρα και για τα 20 παιχνίδια του PS Plus).
Ειναι σωτήριο feature να μπορεις να παίξεις ολα τα BC απο εξωτερικό σκληρό και να χρησιμοποιείς τον εσωτερικό SSD μονο για next gen.
Δίνει χρονο για να πέσουν οι τιμές ωστε να κανουμε expansion.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, είναι ολίγον χαζομάρα αυτό το πράγμα, με την έννοια ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει PS5 και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμη η νέα "IGC" για κατοχύρωση στην Library. Beta store με λειψές λειτουργίες δίνουν από browser, καμία σχέση με το 2013 (είχα τσιμπήσει το Resogun ως PS+ freebie πριν καν βγει το PS4).
Σχετικά με το gamesharing/activation του PS5, παρατήρησα ότι έχει ξεχωριστό slot ειδικά για το PS5 και δεν είναι κοινό με αυτό του PS4, άρα όσοι είστε του σπορ προχωράτε άφοβα στον διαμοιρασμό του PS+ Collection...