Δυστυχως ειναι απογοητευτικο το υψος του observation deck στον εν λογω ουρανοξυστη.
828 μετρα υψος κτιριο και το observation deck ειναι μολις στα 452 μετρα...
Παντως οπως και να εχει ως λατρης των ουρανοξυστων, ανυπομονω :)
Πήγα χτες και είδα το maze runner, για το λόγο ότι δεν είχε καμία θέση για το gone girl.
Έκλαψα 3.5 ευρό που έδωσα.
Έχουν πάρει την ιδέα του "the cube" και την έχουν βιάσει.
Μακριά....
Όντως ξενέρωμα το deck σε αυτό το ύψος που στην ουσία πρόκειται για τη μέση του κτιρίου. Τόσο είναι και το ύψος νομίζω στο Tokyo SkyTree observation deck, 450m. Εν τω μεταξύ έχω πάει 2 φορές Tokyo, έχω περάσει έξω από αυτό το κτίριο και δεν έχω μπει. Ενώ έχω μπει σε ότι άλλο observation deck έχω συναντήσει. Next time! Πάντως τελευταία φορά πήγα Osaka, Umeda Sky Building. Καμία σχέση το ύψος αλλά το observation deck έχει πρόσβαση στην ανοιχτή ταράτσα του κτιριού. Για κάποιο λόγο ενώ δεν μπορούσες να πας άκρη άκρη για κανένα λόγο μου κόπηκαν τα πόδια μόνο που βγήκα σε ανοιχτό χώρο σε τέτοιο ύψος. Πραγματικά χλώμιασα και ένιωσα χάλια. Πρέπει να ποστάρω επί τέλους στο thread με τα ταξίδια, το ξεχειλώσαμε άλλωστε εδώ. Επιφυλάσσομαι να το κάνω τις επόμενες μέρες.
Είδα το Gone Girl... WTF;;;;;;;;;;
Κι εμένα δε με χάλασε καθόλου. Το "WTF" κολλάει στην τροπή της ιστορίας...
Εμενα η ταινια (Gone Girl ) μου αρεσε παρα πολυ και πραγματικά η τροπή της ήταν πάρα πολύ ωραία.
Και πολυ WTF οπως είπε και ο Παύλος.
Μολις βγηκα απο το Gone Girl.
Masterful film.... Απλα ουαο καιρο ειχε ταινια 2,5 ωρων να με κρατησει τοσο στην τσιτα!
Το περίεργο ξέρετε ποιο ειναι; Οτι, εχθές, φεύγοντας απο την αίθουσα, αισθάνθηκα δυσαρέσκεια. Μάλιστα, μια κοπέλα ειπε: "Δε με νοιάζουν τα λεφτα που εχασα, αλλα τον χρόνο που εχασα ποιος θα μου τον ξαναδώσει πίσω;". Απλα LOL!!! Δε γινεται να το λες αυτο για την συγκεκριμένη ταινια. Δηλαδη, ακομα και αν δε σου άρεσε, δε μπορει να μην κατάλαβες οτι ηταν τουλάχιστον αξιόλογη, απλα δεν "ταίριαξε" με εσένα. Και δεν ηταν μονο εκείνη... Κι αλλα περίεργα σχόλια.
Αβυσσος...
Λοιπόν ειδα το Gravity μόλις τωρα.
Ξερω πολλοί θα πέσετε να με φάτε μιας και θεωρείται πάρα πολύ καλή ταινία, αλλα εγω προσωπικα βαρέθηκα παρα πολύ..
Αρκετές φορές μου πέρασε απο το μυαλό να το κλείσω και να βάλω αλλη ταινια..
Τωρα νυστάζω του κερατά..
Δεν ξερω τι έφταιγε αλλα δεν κέρδισε σε κανενα σημειο της η ταινια.
Μου φάνηκε αρκετα προβλεπόμενη (σε παρα πολλές σκηνές ελεγα αυτο θα γίνει τωρα και όντως γινότανε) και παρόλο που διήρκησε 1,5 ώρα μου φάνηκε τραβηγμένη σε διάρκεια..
Και τωρα ειμαι έτοιμος να δεχτώ τα πυρά σας. :P
Attachment 5772
1.το ειδες σε καλη ποιοτητα και με καλο ηχοσυστημα?
2.Νυσταζες?
3.καταλαβες τι ηθελε να πει η πρωταγωνιστρια στην γλωσσα των σκυλων?!!!!
1. Σε πάρα πολυ καλη ποιότητα ηχοσύστημα μια χαρά αλλα οχι 5.1 αλλα δεν παιζει αυτο ρόλο
2. Όχι αλλά το κατάφερε αυτό η ταινία
3. Nope, αλλα και να καταλάβαινα τι θα μου άλλαζε την γνώμη για την ταινία;;
Μόλις τελείωσε ειπα επιτέλους!
Μετα απο κανα μισάωρο που έβλεπα την ταινία είπα ωχ έτσι θα είναι;; Και δυστυχως επιβεβαιώθηκα..
xaxaxa σε π[ειραζω βρε!!!!
τα 2 πρωτα παιζουν σημαντικο ρολο γιαυτο τα ρωταω...το 3ο ηταν καθαρα αστειο!
Ε τοτε πολυ απλα δεν σαρεσε!δεν ειναι κακο αυτο!
Εμενα μαρεσε πολυ και ο τροπος και οι παραλληλισμοι και η ερμηνια της μπουλοκ ΚΑΙ τα εκπληκτικα εφε!!!!
Πήγα να πω με τρολάρεις αλλα λεω με το Gravity βρήκε;;; :P
Όντως και εγω αυτό καταλαβα οτι η τανια δεν εκανε για μένα παρόλο που μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις (ενα άτομο παγιδευμένο κάπου)
Ειδα το Horns....
Χαλασα 2 πολυτιμες ωρες απο τη ζωη μου.
Ο τιτλος της ταινιας θα επρεπε να ειναι "Παρε τηλεφωνο τον κερατα..."
Θα μπορουσα να την χαρακτηρισω ως μια "μεταφορικη" ταινια που αποτυγχανει παταγωδως...
^Το πρωτο στο σινεμα, το δευτερο κατι μηνες μετα κατεβασμενο, αυτο παιζει και να το δω αν το πετυχω σε καποιο ζαππινγκ!
Αυριο βγαινει στις αιθουσες το παρακατω:
https://www.youtube.com/watch?v=bRAqQWI3GmY
Το ειδα στις νυχτες πρεμιερας και μου κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον.