Νομίζω δεν χρειάζεται να το έλεγε η Sony από την στιγμή που είσαι συνδρομητής plus έχεις δικαίωμα να πάρεις τα παιχνίδια ακόμα κ αν δεν έχεις καμία κονσόλα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Νομίζω δεν χρειάζεται να το έλεγε η Sony από την στιγμή που είσαι συνδρομητής plus έχεις δικαίωμα να πάρεις τα παιχνίδια ακόμα κ αν δεν έχεις καμία κονσόλα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι όπως γινόταν και παλιά με τα παιχνίδια ps3 & PS4. Εάν δεν είχες PS4, τα του PS4 τα έκανες αγορά από το site και τα είχες για όσο ήσουν συνδρομητής ps plus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι ΟΚ έτσι είναι και η λογική αυτό λέει και το ανέφερα παραπάνω, αλλά κάποτε και το online MP ήταν τσάμπα από την Sony όμως στο launch του PS4 αυτό όπως ήδη γνωρίζουμε πολύ καλά άλλαξε. Οπότε θα έλεγα τίποτα δεν είναι 100% βέβαιο μέχρι να βγει επίσημη ανακοίνωση όπως αυτή που έβαλε ο φίλος panos74gr πιο πριν. Οι εταιρείες έχουν μία κακιά τάση να αλλάζουν (συνήθως προς το χειρότερο) πράγματα και υπηρεσίες όταν το κρίνουν αυτές απαραίτητο. Πάντως νομίζω ότι αυτό ευτυχώς το διευκρινήσαμε πια με τον καλύτερο τρόπο.
Μπορεί να ενεργοποιήσει κάποια ρουτίνα στο store από όπου και αν έχεις πρόσβαση να βλέπει τι συσκευές έχεις στην διάθεση σου (το βλέπει από το account σου και τι συσκευές έχεις εκεί δηλωμένες) και να επιτρέπει να αγοράζεις μόνο για αυτές. Αλλά ας μην τους βάζουμε τέτοιες κακές ιδέες, το αντίθετο θα έλεγα για καλές ιδέες θα ήταν καλύτερα σιγά σιγά να ενεργοποιήσει με κάποιον απλό τρόπο την δυνατότητα gifting παιχνιδιών κλπ τουλάχιστον μεταξύ λογαριασμών που ανήκουν στο ίδιο region store. Για να δούμε...
Εχει μπει κανεις στο redesigned store απο το PC? Από ότι φαίνεται είναι δυνατόν να βάλουμε στη βιβλιοθηκη τα παιχνιδια του PS5. Μπηκα στο αμερικανικο, στο οποιο δεν εχω account και εκει που διαφημίζει τα παιχνίδια του μήνα για να γίνεις συνδρομητής, στο Bugsnax γράφει "Don't own a PS5 yet? Add Bugsnax to your game library and it'll be saved for as long as you are a PS Plus member". Οπότε όλα κουλ.
Στο ελληνικό που έχω το account. δεν εμφανίζει ακόμα το Bugsnax στη σελίδα με τα παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις αλλά φαντάζομαι θα το εμφανίσει μετά την κυκλοφορία του PS5.
Sony Addresses PS Plus Plans Going Forward
Στο launch του ps4 εδωσε κ συνεχισε να δινει 2 free games το μηνα, τωρα στο launch του ps5 δινει ενα
κ βλεεεεεεπουμε στο μελλον (the company is aiming to get there).
Καλη η plus collection αλλα αφορα ps4 games, οι χρηστες που αγοραζουν ps5 θελουν ps5 games.
Τοσο καιρο που ετοιμαζοντουσαν για το launch, δεν μπορουσαν να επενδυσουν εστω σε αξιολογα indie games;
Συγγνωμη αλλα εχω μπερδευτει απιστευτα. Εχω μεταχειρισμένο ps4. Οταν το πηρα συνέχισα να παιζω τα νέα παιχνίδια απο το user του προηγούμενου. Τωρα θέλω να βάλω δικο μ ps plus αλλα δεν μπορω να βαλω το psn σε αυτο το user. Αν βάλω το νεο μ psn σε νεο user δεν θα εχω τα saves απο το προηγουμενο. Τι μπορώ να κάνω;
Αν φτιαξεις νεο user εκτος την ασυμβατότητα στα saves θα ξεκινήσεις απο την αρχη όσον αφορα τα τροπαια και την γενικοτερη πρόοδο.
Απο την στιγμή που δεν μπορεις να βαλεις plus στο υπάρχον προφιλ το μονο που σου μενει ειναι να φτιάξεις ενα νεο που θα εχει plus απλα οταν θα θες να παιξεις τα παλαιότερα παιχνιδια θα το κανεις με το παλιο.
δεν υπαρχει καποιος τρόπος να μεταφέρω τα saves ; ρωταω γιατί ήθελα να βάλω psn για να παρω το dlc του odyssey (το τερμάτισα ) και μ ειναι καπως δυσκολο να ξανακανω ολο το game απο την αρχη στο νεο user...
Δυστυχώς τα saves κλειδώνουν με το προφιλ.
Μπορεί να μπει απο σήμερα στην library το Bugsnax
https://store.playstation.com/en-gr/...NAX60962576975
Από το κινητό και το app τρώω άκυρο. Από τον υπολογιστή το έβαλε κανονικά. Μαζί και τα Astro's Playroom + Share Factory Studio. Επίσης διαθέσιμη δίνει και την έκδοση του Fortnite, το πρώτο από όλα τα F2P.
Δεν μπορώ να βρω πουθενά το υπόλοιπο του wallet μου που παλιά πατούσες την εικόνα του αβαταρ σου και το έγραφε. Συνεχίζει να μην δουλεύει ούτε από το app ούτε από τον υπολογιστή η πληροφόρηση για τις συνδρομές (PS+), καθώς βγάζει συνεχώς σφάλμα ή ότι δεν έχω συνδρομή. Είναι χαζό τελείως. Από τον υπολογιστή το "store" (σε εισαγωγικά γιατί το έχουν κάνει άνω-κάτω μου φαίνεται) μου φαίνεται μπέρδεμα και εντελώς χάλια σε σχέση με το παλαιό. Θα δούμε, μπορεί να είναι θέμα συνήθειας.
https://www.youtube.com/watch?v=FLgumTkZsGA
Ωραιο που εχει ξεχωριστα την plus collection
Ξέρει κανενας αν τέτοιες προσφορές:
https://www.shopto.net/en/dls55907-p...rship-p113292/
Έχουν κάποια λογική; Διότι στο trustpilot μια χαρά βαθμολογία έχουν ως μαγαζί αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο/τρόπο που πουλάει φθηνότερα του "κόστους"(?).
'πισης φαντάζομαι ότι η μέρα που θα ξεκινήσει η 12μηνη είναι όταν κάνω redeemτο κωδικό (?). Δλδ αν έρθει day1 το ps μπορώ να το ξεκινήσω τότε η πάει με τη μέρα αγοράς (ακούγεται ηλίθια ερώτηση αλλά για παν ενδεχόμενο).
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Διαβάζω στο reddit ότι για να πάρεις την Plus Collection πρέπει να την κάνεις redeem μέσα από το PS5 αλλά άπαξ και το κάνεις μπορείς να τα κατεβάσεις και στο PS4.
Uk μένω [emoji16]δε ξέρω βέβαια αν ένα account της κακιάς ώρας που είχα το 2005 μπορεί να χρησιμοποιηθεί (δεν έχω κύπελλα καθοτι ακόμα ps3 δεν ασχολούμασταν τόσο). Αν δε μπορώ, θα φτιάξω με δεύτερο εμειλ ένα ολοκαίνουργιο account δεν έγινε τπτ.
Ευχαριστώ πολύ.
Sent from my GM1913 using Tapatalk