Κυκλοφόρησε σήμερα το update του ps app και για τους υπόλοιπους. Όμορφο δείχνει αλλά ρε παιδιά στα παιχνίδια που έχω αγοράσει μου δείχνει πάρα πολύ λίγα. Τα υπόλοιπα? Το τσέκαρε κανείς?
Printable View
Κυκλοφόρησε σήμερα το update του ps app και για τους υπόλοιπους. Όμορφο δείχνει αλλά ρε παιδιά στα παιχνίδια που έχω αγοράσει μου δείχνει πάρα πολύ λίγα. Τα υπόλοιπα? Το τσέκαρε κανείς?
Παιδιά ερώτηση:
Το ps plus collection μπορεί κάποιος να το πάρει και σε μεταγενέστερη αγορά ps5? Εγώ τώρα έχω PS4 με ps plus. Αν πάρω το ps5 το Πάσχα θα τσιμπήσω και το collection ή είναι μόνο για day 1???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην ουσία ακόμα δεν ξέρουμε πως λειτουργεί δλδ θα παίζουν τα παιχνίδια κ στο 4 η θα είναι καθαρά για το ps5.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ ότι θα είναι καθαρά μόνο για ps5. Έτσι διάβασα κάπου
Καθαρά για PS5 αυτό το είπαν από την αρχή
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσέκαρε κανείς στο καινούριο app εαν δείχνει όλα τα αγορασμένα παιχνίδια?
Δεν έχω την κονσόλα πρόχειρη για σύγκριση αλλά το κατεβατό είναι τεράστιο στο App οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να λείπει κάτι. Επιβεβαίωσα ότι δείχνει και αυτά που έχω στην κονσόλα (Erica π.χ.) αλλά και αυτά από το plus που απλά δέσμευσα και δεν κατέβασα ποτέ μέχρι τώρα (Need for Speed π.χ.). Έχεις κάποιον προβληματισμό για κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα;
Στο apple store δεν βλέπω update της εφαρμογής
Σε μένα δείχνει πολύ λίγα. Λείπουν πάνω από 100 παιχνίδια
Εκτος παιχνιδοκονσόλας, που πρεπει να παω για να δω ποτε ληγει η psplus συνδρομη μου?
Θεωρητικά από το PlayStation store ή το My PlayStation πατάς την εικόνα του αβατάρ σου επάνω δεξιά και Subscriptions Management (ή στο Account Settings -> Subscription) αλλά έχει θέματα νομίζω τώρα γιατί εμένα μου βγάζει ότι δεν έχω κάποια συνδρομή και προφανώς αυτό είναι εσφαλμένο. Τα ίδια και από το κινητό στο PlayStation App.
Επίσης από την κονσόλα αν πας στα options από ένα game που είναι του ps plus σου λέει μέχρι ποτέ το έχεις διαθέσιμο.
Ρε σεις, αυτο το εξτρα του Ps5, πως το παιρνω απο το store? Προσπαθω μεσω υπολογιστη και δεν....
Θα είναι διαθέσιμο από τις 12 του μήνα και μετά.
https://blog.playstation.com/2020/10...on-plus-games/Quote:
Bugsnax (PS5 version) will be available to PlayStation Plus members beginning on Thursday, November 12*** until Monday, January 4, 2021.
Άκυρο μάλλον για Ελλάδα από 19 του μήνα.
Quote:
***Bugsnax (PS5) available to play in U.S., Japan, Canada, Mexico, Australia, New Zealand and South Korea starting November 12, and available to play on November 19 in remaining countries, excluding China and Saudi Arabia.
Θα μπορούμε δλδ να κατεβάζουμε τα ps5 games μέχρι να πάρουμε το ps5?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα δούμε, αλλά η λογική λέει ότι μέσω του υπολογιστή ή του κινητού μας θα μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αγορές. Θα μπορούσαν θεωρητικά να "κλειδώνουν" τον λογαριασμό με κάποια συσκευή αν ενδιαφέρονται να περιορίσουν την όποια πρόσβαση σε μη κατόχους PS5 αλλά νομίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους.
Να αναφέρω μερικούς:
α) δυσφήμηση αν συμβεί κάτι τέτοιο,
β) ακόμη και κάποιος που δεν έχει PS5 του δίνεις κίνητρο να γίνει κάτοχος μελλοντικά,
γ) δεν μπορεί ακόμη η Sony να εγγυηθεί διαθεσιμότητα της κονσόλας ακόμη και σε αυτούς που θέλουν να την αγοράσουν άρα δεν μπορεί να τους αποκλείσει,
δ) είναι παιχνίδια που δεν ανήκουν στην πρώτη γραμμή (indies) ή πολλοί τα έχουν ήδη από το PS4 (PS5 game collection) οπότε δεν είναι ότι χάνει κάτι.
Υποθέτω ότι αν σκεφτώ εγώ ή ακόμη και κάποιος άλλο μπορούν να βρεθούν ακόμη αρκετοί λόγοι γιατί να μπορείς να τα προμηθεύεσαι και λιγότεροι γιατί να σε αποκλείσει αν δεν έχεις PS5.
https://www.playstation.com/el-gr/ps...th-on-ps-plus/Quote:
Δεν έχετε ακόμα δικό σας PS5; Προσθέστε το Bugsnax στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας και θα παραμείνει αποθηκευμένο για όσο διάστημα είστε μέλος του PS Plus.
opote i idia i sony leei oti tha einai diathesima kai se mi katoxous ps5 gia na ta valei kapoios sto library tou.