Δεν ξέρω δεν θυμάμαι να έχω ψωνίσει τελευταία από εκεί. Μεταφορικά πάντως έχει περίπου 3€. Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Ωραίος,ευχαριστούμε!Το χτύπησα το Sunset,με τα μεταφορικα μου βγήκε 15.5 ευρώ.Το πήρα με κάρτα της Alpha Bank και τη δέχτηκε(Εκτός Paypal).Μέσω Paypal που δοκιμασα να κάνω την αγορά αρχικά,δεν μου δεχόταν καμια κάρτα(ουτε της Eurobank).
Έχει αρκετές καλές προσφορες και εκτός του Sunset Overdrive(Mad Max βγαίνει 27 ευρώ).
Το είχα δει αλλά ξέχασα να το βαλω :D
Μου έρχεται και εμένα email απο αυτη την εταιρεία αν και δεν εχω παρει ποτέ τίποτα, αν είναι τοσο λίγο τα μεταφορικά σίγουρα κάποια στιγμή θα ψωνισω;)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω παιδια! λογικα εφοσον δεχτηκε alpha θα δεχεται κ euro.
Οπότε καλά θυμάμαι πηρες το sunset overdrive, καλο λένε οτι είναι εμένα δεν με τράβηξε, βέβαια αυτο τον καιρό εχω τόσα τι να προλάβω δεν του έδωσα τον απαιτούμενο χρόνο, το έστειλα μπαμ μπάμ να μην μου μείνει κιόλας και φύγει τσάμπα;)
Το πήρα γιατι και εγώ εχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια,τώρα το αν θα τραβήξει και εμένα δεν ξερω,γιατι βλέπω πως είναι ό,τι να'ναι το παιχνίδι...θα δείξει!
Το sunset overdrive παιζω αυτο τον καιρο,το παιχνιδακι σπερνει,ειναι μεχρι να συνηθισεις τον χειρισμο του,απο κει κ περα ειναι απιστευτο το παιχνιδακι κ τεχνικα αλλα κ το gameplay του ειναι πολυ πολυ καλα. Αποψη μου παντα!
Ακυρώνεται το Fable Legends, κλείνουν οι Lionhead Studios και Press Play
Quote:
Today, I have some difficult changes to announce that affect some of our Microsoft Studios teams and projects in the UK and Denmark.
After much consideration we have decided to cease development on Fable Legends, and are in discussions with employees about the proposed closure of Lionhead Studios in the UK. Additionally, we will close Press Play Studios in Denmark, and sunset development on Project Knoxville.
These have been tough decisions and we have not made them lightly, nor are they a reflection on these development teams – we are incredibly fortunate to have the talent, creativity and commitment of the people at these studios. The Lionhead Studios team has delighted millions of fans with the Fable series over the past decade. Press Play imbued the industry with a unique creative spirit behind games like Max: The Curse of Brotherhood and Kalimba, which both captured passionate fans. These changes are taking effect as Microsoft Studios continues to focus its investment and development on the games and franchises that fans find most exciting and want to play.
I speak for all of Xbox when I say that despite this news, we remain committed to the development communities in the UK and Europe, and Xbox will continue to support new IP and originality in the games we offer on our platforms, whether they’re AAA blockbusters like Quantum Break from Remedy, adventurous new IPs like Sea of Thieves from Rare, or unique new creations from independent developers like Moon Studios with Ori.
We have nothing but heart-felt thanks for the members of Lionhead and Press Play for their contributions to Xbox and gaming. We are committed to working closely with those affected by today’s news to find them new opportunities at Xbox, or partnering with the broader development community to help place them in jobs elsewhere in the games industry should they desire.
Άκουσα ότι το division η μόνη αποκλειστικοτητα που λεγανε ότι θα έχει είναι τα dlc να είναι 30 μέρες ποιο νωρίς;).
Το πήρα το Division τελικά λόγω του ότι και η τιμή ηταν σουπερ!41 ευρώ η gold έκδοση απο το Store της Αργεντινής!Αν το πάρει κανείς για το One και θέλει να παίξουμε ας μου πεί να κανονίσουμε.
Κ εγώ έτσι το πήρα. Κάνε με add αν κ δεν είμαι φαν του μουλτι King james9t
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Quantum Break βλεπω κολομβια κανει 45 ευρω,αλλα θα παρουμε ολα τα εξτρα;
Ναι ρε σεις, γιατι στο Division δεν τα πηραμε? Και εγω απο εκει θα το παρω.
Ναι και στο division κανονικά μου τα έδωσε που το πηρα απο store Αργεντινής.
Ήταν να το πάρω σε δισκάκι αλλά στο store δίνει και για το pc δώρο;)
Microsoft announces Xbox Live cross-network (PSN and other networks) play
http://news.xbox.com/2016/03/14/lett...x-updates-gdc/