Πόσο τα έσπασε το Walking Dead?????
Μόνο άλλο 1 επεισόδιο για μid-season finale....
Printable View
Πόσο τα έσπασε το Walking Dead?????
Μόνο άλλο 1 επεισόδιο για μid-season finale....
Εγω ενιωθα περιεργα οταν (τελευταιο episode WalkingDead spoilers)
Spoiler!
Still σχετικα με τα γεγονοτα αυτου του ep. και τις διαφορες του με το comic (comic spoilers)(comic spoilers)(comic spoilers)
Spoiler!
Ποτέ ξεκινά το δεύτερο μισο και ποσά επεισόδια θα εχει σύνολο;
Πολύ δυνατό επεισόδιο. Έχω απορία να δω γιατί είναι τόσο μπάσταρδοι ο Κυβερνήτης και οι φίλοι του.
Πρόβλεψη
Spoiler!
Μπορει να μου προτεινει καποιος ενα αξιοπρεπες και γρηγορο site για dexter υποτιτλους?το tvsubtitles.net βαζει ολο κατι υποτιτλους που τους κοβει στην μεση και διαφημιζει ενα αλλο...για WD εχω...
Ψαχνεις για ελληνικους υποτιτλους? Αν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με αγγλικους σου προτεινω το www.addic7ed.com ,ταχυτατο με καλη αποδοση.Ανεβαζουν και τα μελη του xsubs εκει σχεδον σταθερα αν και δεν ειμαι σιγουρος για dexter.
Ριξε και μια ματια στο www.subz.tv, δεν ξερω για καινουρια επεισοδια ποσο γρηγοροι ειναι αλλα οταν εψαχνα τις 3 πρωτες σεζον του walking dead σε web-dl ποιοτητα ειχε τα παντα.
Νομίζω πως θα καλυφθείς εσύ και οποιοσδήποτε άλλος από αυτό.
http://www.subs4free.com/series_latest.php
http://gr.tvsubtitles.net/tvshow-55-7.html
...και εισαι ετοιμος!!!!!!
Ακου... Δεν εχω παρει ΠΟΤΕ υποτιτλο απο εκει και να ειναι λαθος!!!!!!! Ποτε ομως!!!!! Ειδικα για το Dexter ειναι ταμαμ!!!!! Γι'αυτο σου εδωσα το λινκ, μηπως και κανεις κατι λαθος. Δεν εχω συναντησει ποτε αυτο που λες....
Παιδιά, μάλλον το έχω ξαναπεί, εγώ θα σας πρότεινα να κάνετε λίγο περισσότερο κόπο και να πηγαίνετε να κατεβάζετε τους υπότιτλους κατευθείαν από την πηγή τους, από κει δηλαδή που τους ανεβάζει η εκάστοτε μεταφραστική ομάδα (είτε αυτό λέγεται subz.tv είτε xsubs.tv - που βέβαια μετά τις επιθέσεις και μέχρι να ανοίξει ξανά, τα παιδιά ανεβάζουν στο addicted.com), ώστε να αφήνετε και ένα ευχαριστώ σε ένα σχόλιό σας (και η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα αποδεκτή από τις μεταφραστικές ομάδες μαζί με το ευχαριστώ). Ουσιαστικά αυτό το ευχαριστώ είναι η μόνη ανταπόδοση που λαμβάνουν αυτά τα παιδιά (που πολλοί από αυτούς μόνο παιδιά δεν είναι βέβαια).:)
Θα συμφωνησω με τον Τονυ, μου συνεβη και μενα αυτο που λεει ο Chronohill, σταματησε δλδ ο υποτιτλος στην μεση και μου λεει πηγαινε στην πηγη και στην αρχη ξινισα. Μετα λεω κατσε ρε τι ξινιζεις, ο αλλος εχει κανει τοσο κοπο και ξινιζεις κιολας επειδη σου ζηταει 5-6 κλικς παραπανω?
^^Να πω πάντως δεν το έχω υπόψη μου το γεγονός αυτό (δεν μου έχει τύχει δηλαδή), και δεν ξέρω ποια ομάδα το έκανε.
Προσωπικά δεν θα το έκανα, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση κιόλας ότι πήρε αυτή την απόφαση η ομάδα γιατί οι υπότιτλοι ουσιαστικά ανεβαίνουν χωρίς την "άδειά" τους (άτυπη φυσικά, μιας και ελεύθερα διαδίδονται) και χρησιμοποιούνται από sites-leechers με σκοπό το κέρδος ενώ ο αρχικός σκοπός τους όπως και η πηγή τους δεν αποσκοπεί σε κάτι τέτοιο - συνήθως τουλάχιστον (πέραν του ότι το ξέρω προσωπικά για τουλάχιστον το ένα site, και οι άλλες γνωστές πηγές δεν έχουν καν διαφημίσεις).
Ουσιαστικά μπορείτε να βρείτε σε τρίτα sites υπότιτλους διαμορφωμένους με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς να έχουν γίνει αυτές οι διαμορφώσεις από τις ομάδες (ναι συμβαίνουν και αυτά!).
Σίγουρα δεν αφορούν τον τελικό χρήστη όλα αυτά άμεσα, αλλά έμμεσα τον αφορούν, καθώς αυτό το ευχαριστώ που έλεγα πιο πριν δίνει δύναμη στις μεταφραστικές ομάδες να συνεχίσουν (άλλο αν θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα).
Όπως είπα το μεγαλύτερο μέρος των μεταφράσεων των τηλεοπτικών σειρών γίνεται από τις ομάδες του xsubs που ανεβάζουν στο addicted.com για την ώρα και από αυτές του subz.tv όπου θα τις βρείτε στο αντίστοιχο site.
θα διαφωνησω μαζι σου, εαν δεν θελουν οι ομαδες του subz.tv να ΜΗΝ ανεβαζουν τους υποτιτλους τους στο tvsubtitles.net και οπουδηποτε αλλου, το να ανεβαζουν εσκεμενα κακο υποτιτλο για να τραβηξουν traffic στο site τους ειναι απλα γελειο και εκνευριστικο. Ο αλλος βλεπει τοσο μεσα στον υποτιτλο οσο και απο την περιγραφη του tvsubtitles.net απο που προερχεται και εαν θελει την επομενη φορα θα παει απο εκει να τον κατεβασει, εγω παντως επειδη μου ετυχε μια φορα σπαστηκα τοσο που οχι μονο δεν πηγα στο site τους, αλλα δεν σκοπευω να παω και ποτε.
Μαλλον επειδη προκειται να ξανανοιξει το xsubs.tv τους εχει πιασει ενα πανικος να τραβηξουν κοσμο γρηγορα, ισως και να ειναι δικαιολογημενος ο πανικος τους, εγω τουλαχιστον δεν ειχα καν υποψιν το subz.tv μεχρι την στιγμη που εκλεισε το xsubs.tv
Dexter:
Spoiler!
^^ Δεν εχω δει ακομα το WD, δεν ξερω καν αν θα προλαβω να το δω μεσα στη βδομαδα!
οντως κ εμενα ο τελευταιος υποτιτλος ελεγε ετσι το θεμα ειναι πως γινεται η πηγη αναμεταδοσης να εχει λαθος υποτιτλο κ η αυθεντικη τον σωστο
ειδα την πρωτη season του breaking bad! πολυ καλη σειρα μεχρι τωρα!
in other news, ειχα ξεχασει οτι το βιβλιο του Neil Gaiman American Gods θα γινει σειρα και μαλιστα στο HBO!! εγραψε τωρα στο twitter οτι γραφει το pilot!
http://cdn.uproxx.com/wp-content/upl...horts-gene.gif
οποιος δεν το εχει διαβασει ειναι τρομερα ενδιαφερον, απο τα βιβλια που μπορεις να τα διαβασεις 2-3 φορες και ακομα να μην πιασεις ολα τα references κτλ.
ο Gaiman, για οποιον δεν ξερει, εχει γραψει το Stardust, Coraline, American Gods, The Graveyard Book (ολα τα παραπανω εχουν γινει ή θα γινουν ταινιες-σειρες), Sandman και το screenplay του Beowulf
WD
Spoiler!
Μου το παν και άλλοι τελικά αυτό που λες Δημήτρη....
Εγώ δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά το "ένιωσα" πραγματικά το επεισόδιο...
Είχα "άγχος" σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του επεισοδίου...
Spoiler!
Μωρε ναι ωραιο ηταν ευχαριστα το ειδα για τους λογους που λες, αλλα δεν ειχα και ιδιαιτερη αγωνια. Το μοναδικο σημειο που ειχα αγωνια για λιγο και σηκωσα εντονα τα βλεφαρα μου, ητανSpoiler!
αλλα μετα ηταν οκ.
Πιστευω οτι για οποιον εχεις διαβασει τα κομικ, ο κυβερνητης στην σειρα ειναι απογοητευση, πολυ φλωρος σε σχεση με αυτον στο κομικ, θα δειξει βεβαια πως θα εξελιχθει γιατι στην σειρα εχουν κανει την ιστορια λιγο αχταρμα.
Ρε σεις, άμα κάνετε αναφορές στο κόμικ και συγκρίσεις με αυτό (ακόμη κι αν δεν είναι spoilers) να τα βάζετε σε spoilers... εκτός αν ο Slay που είναι admin δεν το κρίνει απαραίτητο βέβαια (απλά και μεις να μην μπαίνουμε στο thread, δεν τρέχει τίποτα, απλά να ξέρουμε).
Διαβαζω τις διαφορες που λετε οι comic readers στα spoilers και πραγματικα τα εχουν κανει σαλατα οι σεναριογραφοι της σειρας. Οχι οτι δεν ειναι καλο το αποτελεσμα, αλλα ηθελα να ξερα οι δημιουργοι του comic τοσο στην απ' εξω ειναι? Απο αυτα που εχω διαβασει απο εσας περι αλλαγων απο την πρωτη σεζον μεχρι και τωρα της εχουν αλλαξει τα φωτα της πλοκης με τεραστιες διαφορες.
Θα συμφωνησω κι εγω, καλο ειναι ολες οι αναφορες στο comic να μην φαινονται, ειτε ειναι spoiler ειτε δεν ειναι.
Αντιθέτως hakoo, ο δημιουργός του comic είναι μέσα στους showrunners και δημιουργούς της σειράς, έχει βασικότατο λόγο (μπορεί και τον κυριότερο) στο τι βλέπουμε στην σειρά. Είχαν πει εξαρχής ότι θα παρέκκλινε από το comic σε κάποιο βαθμό.
AHS S02E07
Δεν μπορω τοσο αιμα ομως... Μολις το τελειωσα και εχω ζαλαδες.
Συμφωνώ με Τονυ όσων αφορά τα spoilers!
Εγω παλι θεωρω προφανες (παρολο που δεν εχω διαβασει το κομικ) οτι ειναι απολυτα λογικο να παρεκλινει απο ενα εικονογραφημενο δημιουργημα μια τηλεοπτικη σειρα. Αλλο να εχεις μια εικονα, ενα καρε και να αποτυπωνεις εκει μια ιστορια και αλλο να θες να την κινηματογραφησεις.
Δεν ξερω ποσο εξωφρενικες αλλαγες εχουν γινει, αλλα ακομα και οταν διαβαζω βιβλια και βλεπω αλλαγες στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν συγχιζομαι διοτι αντιλαμβανομαι οτι τις περισσοτερες φορες δεν μπορουν να κανουν καρμπον οτι γινεται στο βιβλιο. Το βασικο για εμενα ειναι η οποια κινηματογραφηση να ειναι πιστη στο υφος του αρχικου δημιουργηματος. Αμα το Walking Dead εχει ξεφυγει τοσο πολυ ωστε να μην θυμιζει σε υφος και σε ουσια το κομικ, τοτε ναι οντως χρειαζεται να επανελθουν εκει που πρεπει.
Συγνωμη αλλα τι εγραψα και ειναι σποιλερ???ειπαμε παιδια και γω ειμαι κατα των σποιλερ αλλα δεν ειπα κατι...
chronohill μην με παρεξηγείς, είπα άλλωστε ότι δεν είπατε τίποτα spoiler, απλά προσωπικά θα ήθελα οι οποιεσδήποτε αναφορές στο κομικ και συγκρίσεις να γίνονται σε spoiler (πχ στην συγκεκριμένη περίπτωση η σκιαγράφηση του χαρακτήρα του Governor και οι πράξεις του).
Εγώ απο αυτό που διάβασα συμπέρανα ότι
Spoiler!
Μπορεί να ισχύει η υποψία μου, μπορεί και να μην ισχύει. Μπορεί στην σειρά να γίνει αργότερα, μπορεί και να μην γίνει. Δεν θέλω να έχω καμμία προδιάθεση για το τι πρόκειτε να συμβεί...
Άσε που μπορεί κάποια στιγμή να διαβάσω και το κόμικ οπότε δεν θέλω να ξέρω/υποψιάζομαι τις διαφορές απο τώρα...