Αυτό είναι το θέμα δεν έχω επιλογή. Μόνο την 49 βρήκα 55 δεν υπάρχει πουθενά.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Δημήτρη, εξαρτάται σε τι απόσταση κάθεσαι. Ας πουμε εγώ που πήρα την 49αρα, κάθομαι στα 2 μέτρα (ίσως και λίγο περισσότερο) και πιάνω τον εαυτό μου μερικές φορές να κινώ τα μάτια μου αριστερά-δεξιά για να δω όλη την οθόνη.
Βασικά ήταν δώρο, αλλα νομίζω γύρω στα 950 ευρώ την ks7000 στις 49'. Πήγε λίγο παραπάνω όμως, γιατί πήρα και την εγγύηση του Κωτσόβολου για τα 5 χρονια.
Εαν κάθεσαι πάντως εως και 3.5 μέτρα, η 55" είναι πολύ καλή. Και θεωρώ οτι αν πας σε 55" μόνο και μόνο η διαφορά στις ίντσες που θα δεις θα υπερτερεί(και θα ευχαριστηθείς) πολύ περισσότερο της διαφοράς που θα καταλάβεις στην εικόνα λόγω 4κ(ειδικά αν μείνεις στις 49). Και το λέω μιας και στο παρελθόν ανέβηκα 2 φορές διάσταση μέχρι να καταλήξω στις 55" και να καταλάβω οτι μου αρκούν(οχι οτι δεν παίρνει μεγαλύτερη, αλλά είναι μια χαρά).
Sony δεν ξερω δεν διαβαζω τα καλυτερα και η τιμη θα ξεφευγει. Ολο το βραδυ με ετρωγε μεσα μου τι να κανω , τελικα η πλατη του καναπε ειναι ακριβως 2,90 οποτε η 49'' πιστευω θα με καλυψει , αλλα απο την αλλη ηθελα 55. Ομως αν δεν την παρω τωρα η σειρα Q ειναι απλησιαστη οποτε καλο 2018 για νεα τηλεοραση. Κ σκεφτομαι οτι την 46Β750 την εχω απο το 2009 αρα ειναι ψιλοευκαιρια να την αλλαξω και να βγαλω αλλα 7 χρονια με αυτη. Πφφφφφφ βοηθατε ρε.
Για μένα Δημήτρη περίμενε και πάρε 55" εφόσον δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος να αλλάξεις τηλεόραση. Στους επόμενους μήνες σίγουρα θα βρεις αυτό που ζητάς.
Οι ks τελος δεν ξαναβγαινουν. Η φετινη σειρα οι mu ειναι πολυ χειροτερες με βαση τα πρωτα reviews. Εριξαν το βαρος στη σειρα Q που φευγει πανω απο τα 2 χιλιαρικα και η mu ειναι αναλογη των πιο παλιων ku. Διαβασα πολυ αυτες τις μερες , ειναι στανταρ αυτα που γραφω. Οποτε θα πρεπει να περιμενω η σειρα Q να πεσει στο χιλιαρικο που βρηκα τωρα την 49ks8000. Δυσκολο εως αδυνατο .
Γιατι πατε ολοι σε samsung, αφου υπαρχουν κι αλλες μαρκες;
Εγω πηρα προσφατα μια Sony 55" XD 8577 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Για 49" πηγαινα και εγω, ομως εδωσα κατι παραπανω την τελευταια στιγμη και πηρα την 55" που την ειχε σε προσφορα και δεν το μετανοιωσα. James παρε 55¨ αν εχεις χωρο, αξιζει. Στην αρχη ελεγα και εγω πως θα ειναι υπερβολη, αλλα ειναι οτι πρεπει τελικα!!
Εγώ ξαναλέω στην θέση σου θα περίμενα. Δεν είναι οτι έχει μια τηλεόραση που δεν σε καλύπτει, ούτε σου χάλασε. Εδώ προσωπικά από πέρυσι τα Χριστούγεννα λέω να αλλάξω tv, αλλά δείχνω υπομονή γιατί δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να βιαστώ.. Ήδη στα λεφτά που σκεφτόμουν να διαθέσω πέρυσι για 32" πλέον βρίσκω 40" 4Κ.
Αν και νομίζω πως εσύ προσπαθείς να βρεις λόγους να πείσεις τον εαυτό σου να αγοράσει τώρα tv. Το λέω μιας και εγώ το ίδιο κάνω πολλές φορές :P
Δεν ξέρω τι budget έχεις, αλλά η OLED55B6V ή 55C6V (ίδια είναι αλλά κυρτή) είναι τώρα περίπου στα 1800 ευρώ, αλλά θα πέσουν και άλλο οι τιμές τους γιατί βγαίνει σε 1/2 μήνες η νέα σειρά. Πάντως μην πας σε 49, είμαι σίγουρος ότι μετά θα το μετανιώσεις και θα λες γιατί δεν πήρες την 55. Είμαι παθών.
Κοιτα δεν θα εμπαινα καν σε σκεψη να αλλαξω τηλεοραση αν δεν την εβρισκα στην τιμη που τη βρηκα. Τα 1800 ειναι ενα ποσο που δεν θα εδινα σε καμια περιπτωση τη σημερον ημερα, ακομη και τα 1200 μη σου πω , που δε νομιζω να πεσουν τοσο οι oled . Μπηκα σε σκεψεις επειδη βρηκα τελευταιο κομματι σε πολυ καλη τιμη.
55'' δαγκωτο για μενα(στα 3 μετρα)!
49'' σκεφτομαι για τον χωρο μου στα 1.80-2μ αποστασης.
Edit.
http://i.rtings.com/images/optimal-v...graph-size.png
Η 49'' οριακα αξιζει για τα 1080p(στα 3 μετρα) συμφωνα με το παραπανω graph.
Για μενα καλυτερα να πας σε παραπανω ιντσες αν δεν υπαρχει 55'', παρα σε 49''.
Οταν πηρα εγω την Sony, πριν κανα μηνα περιπου, ειχε η Samsung KS 7000 σε 55" 999 ευρω προσφορα και την ιδια τιμη ειχε και η Sony XD 8505. Τελικα πηρα την Sony XD 8599 γιατι ειχε λιγο καλυτερο ρυθμο ανανεωσης, στα 1100 ευρω. Υποτιθεται οτι ειναι πανω-κατω στα ιδια χαρακτηριστικα ολες οι 55" κοντα στα 1000 ευρω, οποτε εχεις πολλες επιλογες να παρεις, ακομα και LG. Δεν λεω παρε Sony ντε και καλα.
καλησπερα παιδια ειμαι σε αναζητηση tv 4κ 49αρα με αξια μεχρι 700 θα βρω κατι αξιολογο παιδια σε μαρκα και με αυτα τα λεφτα ευχαριστω εκ τον προτερων
Στην Ελλαδα η Sony δεν εχει μεγαλη ποικιλια στις τηλεορασεις τις και μιας και μιλαμε για gaming, οι samsung εχουν απο τις καλυτερες επιδοσεις στα χρηματα τους οσον αφορα το input lag. Φυσικα το Service της Samsung στις τηλεορασεις(οπως εν μερη και της Sony)ειναι απλα μην σου τυχει(με λιγα λογια δεν φημιζονται για αυτο)βεβαια.
Επισης να αναφερω οτι το Public ξαναεπανεφερε την 5ετη εγγυηση σε αρκετες 4κ τηλεορασεις του αρα οσοι ενδιαφερονται ας ριξουν καλου κακου μια ματια.
καλησπερα παιδια διαφορες σε αυτες τις δυο ποιες ειναι μιλαω για αυτην http://www.kotsovolo...9?cmicc=skroutz κ αυτην http://www.skroutz.gr/s/9004494/Samsung-UE49KU6500.html εσεις πια προτεινετε
Δεν αντεξα...
Attachment 9821
Την τσίμπησα αλλά είμαι γκαντέμης
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2e46a73b15.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2e8d00c761.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74dbc5261c.jpg
Όχι εγώ έτσι την έφεραν αλλά δεν ξέρω αν το έκανε ο Κωτσοβολος ή η μεταφορική. Ταλαιπωρία σκέτη τώρα, μίλα με Κωτσοβολο, πακεταρε πάλι, είχα πουλήσει κ την δικιά μου κ τώρα δεν μπορώ, γαμησε τα.
Όντως ξενερα,μακάρι να βρεις εύκολα άκρη.
Εγώ τρέχω αυτό το καιρό γιατί η Sony μου έστειλε δύο πράγματα και η DHL έφερε το ένα στο κουτί, τώρα ποιος το βούτηξε αντε βγάλε άκρη δεν ήμουν και σπίτι το πήρε η νταντά το πακέτο ήτανε λίγο χάλια και λίγο ανοιχτό στην άκρη.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας πω τον πονο μου μιας κ το ξενερωμα και η στεναχωρια μου δεν περιγραφεται.
Εστειλα τις σχετικες φωτο στον κωτσοβολο και με πηραν τηλ να μου πουν οτι εχει δοθει εντολη στο τμημα εξυπ. πελατων να ξεκινησει η διαδικασια επιστροφης και να ερθει η κουριερ να την παραλαβει για επιστροφη. Οι επιλογες που μου εδωσαν ειναι
1. Refund μιας και ειχα πληρωσει ολο το ποσο σαν καλος μαλακας που ειμαι .
2. Αν βρεθει αλλη ιδια σφραγισμενη να μου στειλουν. Πιθανοτητες μηδενικες μιας και εξαρχης μου ειχαν πει οτι υπαρχει μονο μια σφραγισμενη στο δικτυο.
3. Επιλογη αλλης τηλεορασης στα ιδια λεφτα ή να καλυψω την διαφορα αν υπαρχει μικροτερη.
Το 1 ειναι και το πιο πιθανο μιας και εχω ξενερωσει και δεν εχω ορεξη να παω στο 3 . Δεν εχω διαθεση για ψαξιμο απο την αρχη και οτι μπορει να μου αρεσει ξεφευγει απο τα 1050 που εχω δωσει ηδη.
Ανοιγμενες εκθεσιακες υπαρχουν αλλα δεν εμπιστευομαι να παρω μια τηλεοραση που μπορει να εχει παιξει 500 ωρες και την ακουμπουσε ο καθενας που περνουσε απο το καταστημα.
Εκανα μια μικρη ερευνα και ειδα οτι υπαρχουν διαθεσιμα μοντελα που αντι για 7000 και 8000 εχουν κωδικο 7002 και 8002 πχ εδω
http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue49...d-p-PER.155862
Ξερουμε κατι?
Το εσκισα στο οφτοπικ το νημα αλλα δειξτε κατανοηση.
Καταρχας υπομονη και ευχομαι να ξεμπλεξεις γρηγορα. Το εχω παθει και εγω με καινουργια τηλεοραση ( για καινουργια την αγορασα, μεταχειρισμενη μου εστειλαν) και ετρεχα μετα για αντικατασταση.
Για τον κωδικο 8002, μαλλον ειναι μοντελο για την Ρουμανια. Δεν ξερω με την εγγυηση τι γινεται. Αν εχεις δηλαδη εγγυηση απο την Samsung Ελλαδος ή μονο απο το μαγαζι.
Κατι τετοιο υπεθεσα και εγω μιας και ειδα αυτον τον κωδικο μονο σε μικρα μαγαζια και οχι αλυσιδες. Μιλησα με ενα απο αυτα και μου ειπε οτι ισχυει η εγγυηση στη samsung . Η διαφορα ειναι +100 δεν ειναι πολλα , αλλα τωρα πια δεν ειμαι απλα διστακτικος , ειμαι καχυποπτος.
Μαλλον λεω να παρω τα λεφτα πισω να ησυχασω, αλλα δεν ξερω ειμαι εν βρασμω ακομα.
Τελικα μου βρηκαν μονο την 49ks7000 και ειμαι σε σκεψεις . Αλλιως παιρνω τα λεφτα μου πισω. Ευτυχως που οι καιροι εχουν αλλαξει αλλιως απο τα νευρα μου θα πηγαινα να τα σκασω να παρω την LGB6 ...
Δημήτρη, αν θες τη γνώμη μου, παρτην!!!! Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!!! Και το μέγεθος ειναι μια χαρά!!!!
Το eshop Δημήτρη φέρνει παρα-εισαγωγές για αυτό έχουν άλλο κωδικό. Θα έχεις θέματα με την εγγύηση. Μακριά!
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τελικά κατέληξα - με βαριά καρδιά - στην 49ks7000. Μου δώσανε κ την 5ετη εγγύηση κ Σάββατο πρωί περιμένω να παραλάβω. Εύχομαι να μην ζήσω τα ίδια γιατί θα με κλάψουν πασχαλιάτικα..
Σχεδόν ένα μήνα μετά και οι εντυπώσεις μου? ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ....
δεν υπάρχει η εικόνα ακόμα και σε sd σήμα. Οκ η αποθέωση είναι όταν την ταΐσεις 4k υλικό όπου νομίζεις απλά πως κοιτάς από παράθυρο και όχι σε οθόνη αλλά ακόμα και στο youtube έχει παρα παρα πολύ καλή εικόνα. Ταχύτατο wifi, το HDR στα παιχνίδια δουλεύει πολύ καλά (εχω το pro) και γενικά η όλη εμπειρία παίρνει άριστα για εμένα.
Όπως άριστα παίρνει και σαν κατασκευή με το αλουμίνιο γύρω από την λεπτή (όσο και ενός κινητού) οθόνη και την πολύ βολική (και καλαίσθητη) βάση ή το ξεχωριστό HUB για τις συνδέσεις και το χειριστήριο με τις φωνητικές εντολές(!)
Κακά τα ψέματα: πολλά τα λεφτά στην εποχή που ζούμε για τηλεόραση και θα μπορούσα να "βολευτώ" με τα μισά αλλά η συνολική της απόδοση με κάνει να μην λυπάμαι για τα παραπάνω που χάλασα. Αξίζει και το τελευταίο ευρό που κοστίζει και είναι από τις καλύτερες αγορές μου!
Παιδια, καποια πραγματα που ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη λειτουργια του HDR στις νεες τηλεορασεις, περισσοτερο για να ακουσω και τη δικη σας αποψη...
Εκανα καποιες δοκιμες σημερα, περισσοτερο ορμωμενος και απο τη δυνατοτητα HDR στο PS4 πια, και μου γεννηθηκαν καποιες αποριες.. Καταρχην, οπως ειδα, μπορω να ενεργοποιησω το HDR παντου, ακομα και σε καναλια SD... Ειναι φυσιολογικο αυτο;;; Ειχα την εντυπωση οτι ενεργοποιειται μονο εφοσον υποστηριζεται απο καπου.
Επισης, δοκιμασα συνδυασμο 4Κ περιεχομενου με HDR και το αποτελεσμα -οπως και στις αλλες περιπτωσεις βεβαια- ειναι ενα κιτρινο φιλτρο. Ετσι πρεπει να ειναι;;; Αυτη ειναι η λειτουργια του HDR; Διοτι αν ναι, δε νομιζω οτι με ενθουσιαζει ιδιαιτερα... Θεωρουσα οτι προσφερει πιο αληθοφανη χρωματα, αλλα εγω παρατηρω μια κιτρινιλα... Κανω κατι λαθος;;;
Τελος, δοκιμασα και με το PS4... Εδω παιζει το εξης: μπορω να ενεργοποιησω το HDR, μονο εφοσον δεν εχω ενεργοποιημενη τη λειτουργια "Παιχνιδιου", στην οποια μονο τοτε δεν εχεις input lag. Εφοσον ενεργοποιησω το HDR, απενεργοποιειται η λειτουργια "Παιχνιδιου" και ασφαλως το input lag ειναι μεγαλο. Τι παιζει σε αυτη την περιπτωση;;; Δε μπορει, καπως θα συνδυαζεται.
Υπενθυμιζω οτι εχω την KS7000.
Παύλο για το δεύτερο που ρωτάς, όντως δεν γίνεται να έχεις game mode και hdr ταυτόχρονα ενεργοποιημένα. Ένα από τα δυο.
Θυμάμαι πριν καιρό που το ειχαν αναφέρει παλι κάποια παιδιά εδώ στο forum.
Sent from my iPad using Tapatalk
ενα από τα μεγάλα ατού της σειράς KS7000 και KS8000 είναι ότι ΜΠΟΡΕΙΣ να έχεις game mode KAI hdr ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει πολύ χαμηλό input lag που έχουν οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις με hdr. Απλά όταν είσαι σε game mode και καταλάβει πως έχει σήμα hdr θα πρέπει να πας χειροκίνητα να ανεβάσεις φωτεινότητα στο 20 και κάποιες άλλες ρυθμίσεις αντί να το κάνει αυτόματα η τηλεόραση όπως και το κάνει δηλαδή όταν είναι εκτός game mode. Εγώ βέβαια όταν δεν παίζω multiplayer παιχνίδια για να με ενδιαφέρει το lag το έχω πάντα εκτός game mode και έτσι γυρνάει αυτόματα σε hdr με σωστές ρυθμίσεις όταν καταλαβαίνει πως λαμβάνει το ανάλογο σήμα και μπορώ να πω πως δε καταλαβαίνω καμία επίπτωση στο gameplay μου ακόμη και εκεί.
Δεν έχω χρόνο για περισσότερα αλλά μου ήρθε η 7000 κ παίζω HORIZON zero dawn με hdr εκτός game mode κ δεν καταλαβαίνω καθόλου lag. Η εικόνα είναι δύσκολο να περιγραφεί
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bc473b4898.jpg