^^lol :D
Και την επομενη εβδομαδα θα ειναι παλικ κατω απο τις 5.000 λογικα...
Printable View
^^lol :D
Και την επομενη εβδομαδα θα ειναι παλικ κατω απο τις 5.000 λογικα...
Obsidian Would Like To Work On Chrono Trigger
Ρωτησαν απο το silikonera τον ceo της Obsidian αν υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι εκτος Dungeon Siege 3, που θα ηθελαν να συνεργαστουν με την SE και απαντισαν το Chrono Trigger!!
Δεν θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αυτη η δηλωση αν δεν ειχα διαβασει αυτο απο το στομα του αγαπητου μου Wada:
Quote:
"It is important that what’s in America should be handled by Americans. The same goes in Europe and in Japan. These people who are deeply rooted in their own cultures can engage in their own dialogues. The mistakes I have seen so far are when Japanese people try to do everything the Japanese way, using Japanese workers in different areas of the world."
Δυο σκεψεις και συναισθηματα μου ερχονται στο μυαλο.
Το πρωτο λεει κατω τα χερακια σας απο το Chrono Trigger:sparta:
Η δευτερη και η πιο ψυχραιμη λεει οτι με την φορα που εχει παρει ο wada καλυτερα να δωσει το παιχνιδι στην Obsidian παρα σε καμια Epic και γελασει και το παρδαλο κατσικι απο αυτα που θα δουμε...
- Square Enix annnounced that over 500,000 copies of Call of Duty: Modern Warfare have shipped in Japan, Modern Warfare 2 sold over 300,000 units and Modern Warfare sold over 200,000 copies in Japan. This is a success as first person shooters are not popular in Japan.
:idiotic_smile::idiotic_smile::idiotic_smile:
Αν και αυτοι εχουν αρχισει να παιζουν τετοια , γιατι 300000 ειναι πολλα για μη pokemon, final fantasy , dragon quest, τοτε τα πραγματα εχουν αλλαξει.
θυμησου...το FFXV θα ειναι first person shooter με 3-4 rpg elements! :D :D
Δεν ειμαστε και πολυ μακρια loool
Ισως ειμαι υπερβολικος, ισως δαιμονοποιω κατι που δεν χρειαζεται αλλα ειναι γεγονος οτι η μανια με τον συγκεκριμενο τιτλο εχει αρχισει να εισβαλει , με αγαρμπο τροπο,σε ειδη που μου αρεσουν και που δεν εχουν η δεν πρεπει να εχουν σχεση με FPS.
Μπορει να ειμαι ονειροπολος που πιστευω οτι πρεπει να υπαρχουν διαφορετικα ειδη παιχνιδιων, μπορει απλα να γερναω και οι ιδεες μου να ειναι ξεπερασμενες.
^^ Aν ειναι ετσι τοτε κι εγω εχω γερασει!! Εδω και καιρο!! :)
Wada On FF: "Difficult To Determine Which Way To Go"
Σαν να του ηρθε το μισο Αγιο πνευμα, ελπιζω να μην περιμενουμε πολυ για το αλλο μισο..Quote:
"Looking at the numbers alone, it is pretty good, because we were able to release the latest Final Fantasy in all three markets of Japan, United States, and Europe in a very short period of time, and we were able to reach 5 million units rapidly — and I think this product will grow further. But when it comes to the customers’ reaction to the quality of the game, some value it highly and some are not very happy with it."
"Should Final Fantasy become a new type of the game or should Final Fantasy not become a new type of game? The customers have different opinions. It’s very difficult to determine which way it should go."
Το 13 ηταν ενα καλο παιχνιδι αλλα δεν μου θυμισε final fantasy.Οχι οσο θα ηθελα τουλαχιστον.
Δεν ειναι κακο που μια εταιρεια να θελει να εχει νεους πελατες. Φτιαξε νεα προιοντα λοιπον και ασε τα παλια , με τις απαραιτητες μετατροπες βεβαια, ετσι οπως μας αρεσαν και τα αγαπησαμε. Δοξα το θεο, μεγαλη ειναι η SE με εκατονταδες υπαλληλους μπορουν να κανουν πολλα και διαφορετικα παιχνιδια. Τι θελουν και τ ανακατευουν??
http://www.gamasutra.com/db_area/ima...5892/sqex1.png
^^Bασικα ο Wada αυτο που κανει ειναι να προετοιμαζει το εδαφος σιγα σιγα.... σε λιγο θα κανει δηλωση που θα λεει οτι η σωστη οδος θα ειναι η εντελως action, παρολο που τα περισσοτερα παραπονα για την SE εχουν να κανουν με την αφαιρεση των παραδοσιακων elements απο τα παιχνιδια τους...
ειναι να απορεις κανεις τι ειδους ναρκωτικα κανουν εκει στην Ιαπωνια και συγκεκριμενα στα γραφεια της SE....
Ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι η τελικη δηλωση δια στοματος Wada θα ειναι ενα 3rd person action hack n slash shooter Final Fantasy με στοιχεια Gears of War, Uncharted και παιζει να το κανουν και first person!
Εγώ πιστεύω εκτός από τα προαναεφερθέντα παιχνίδια που θα δανειστεί στοιχεία το επόμενο Final Fantasy, θα κλέψει ιδέες και από το Read Dead Redemption ή Grand Theft Auto. Θα κινείσαι μέσα σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου και θα μπορείς να καβαλάς και να κλέβεις chocobo, να κάνεις drive-by's, stunts κλπ. Ελπίζω μόνο να υπάρχει η δυνατότητα ραδιοφώνου στα chocobos να ακούμε και κανά τραγουδάκι :p :p
Πέρα από την πλάκα, η σειρά αν και είχε σημαντικές αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι διατήρησε ένα κομμάτι από την αυθεντικότητα της και αν μη τι άλλο το παιχνίδι είχε καταπληκτική παραγωγή. Αν δεν έχουν σκόπο να πειραματιστούν σε μεγαλύτερο βαθμό στο επόμενο παιχνίδι τους τότε καλώς. Αλλιώς το επόμενο στάδιο πειραματισμού είναι αυτό που ανέφερε ο Valkyre :S
Σιγουρα ληγμενα θα ειναι :p
Κατι πρεπει να τους εχει πιασει με το FF, δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα. Στο dragon quest γιατι δεν κανουν τετοια πειραματα?? Βεβαια εκει εχουν φτασει στο αλλο ακρο και το παιχνιδι εχει μεινει σχεδον το ιδιο εδω και 24 χρονια :muhaha: Μεση λυση δεν υπαρχει?
Ας πει καποιος στον Wada οτι στους περισσοτερους, μας αρεσει να παιζουμε διαφορετικα παιχνιδια. Πχ αυτη την βδομαδα εχω ορεξη για rpg , τον επομενο μηνα θελω να παιξω μια καλη περιπετεια, μετα ενα καταιγιστικο FPS κτλ, καλα για το τελευταιο δεν περνω και ορκο :muhaha:
Red Dead Redemption studio cuts headcount
Rockstar has confirmed for GameSpot that it has enacted a round of layoffs at its San Diego studio following the launch of Red Dead Redemption. According to the Take-Two subsidiary, the layoffs were a result of the studio wrapping development on its latest blockbuster game.
Το παιχνιδι εγινε σουπερ επιτυχια, ξεπερασε τα 5 εκατομμυρια......απολυεσαι:cool:
clopy/paste την επιτυχία του MW2 ένα πράγμα δλδ. :D
Είναι να μην πετύχεις την σήμερον ημέρα, κινδυνεύει η δουλειά σου στα σοβαρά. ;)
To Κinect δοκιμαζεται απο χρηστες στα Macey's
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DrRl0CWFv3M&feature=player_embedded"]YouTube- Microsoft's Kinect at Macy's NYC part 4[/ame]
Πιο epic fail δεν γινεται.... το lag ειναι απιστευτο, το μηχανημα βλεπει οτι θελει οποτε το θελει... δεν νομιζω να εχω ξαναδει πιο τραγελαφικο ηλεκτρονικο προιον ever και πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον να παρει αδεια αυτο το πραγμα για μαζικη παραγωγη προς καταναλωση....
ειλικρινα απορω με αυτον που θα παει να αγορασει αυτο το βδελυγμα....το μηχανημα δεν κανει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α απο αυτα που αρχικα υποσχοταν...
ΥΓ: Επικο το σκηνικο οταν προσπαθουν να ξεκινησουν το παιχνιδι και απο πισω ακους απο το ρεφρεν του τραγουδιου "i'd like to move it move it, I'd like to move it move it" και μετα προσπαθει η γκομενα που ειναι εκει ως παρουσιαστρια να τους βοηθησει ανεπιτυχως και το τραγουδι εκεινη την στιγμη που αλλαζουν λεει : "you'd like to? move it!" αχαχααχαχαχχααχαχ lmao και WTF μαζι δεν υπαρχει πιο τρελη συμπτωση που να χαρακτηριζει την δεδομενη στιγμη!! :D :D :D
(για να μην αναφερθω στο οτι με τοσα "move" που λεει το τραγουδι, παραπεμπει σε ενα αλλο προιον...λολ ) :D :D
^^ Θα πεσει πολυ γελιο.
Ελπιζω παντως να τα διορθωσουν αυτα πριν το κυκλοφορησουν γιατι εμεις θα γελαμε και οι αλλοι θα κλαινε τα λεφτα τουςD-:
Namco Bandai: “Selling Full Games is No Good”
Namco Bandai Holdings CEO Shukuo Ishikawa spoke about the role of DLC strategy:
Δεν πανε καλα εκει στην Ιαπωνια. Αφου τα κανανε σαλατα με τις επιλογες τους, τωρα ζητανε με περισσιο θρασος και τα ρεστα.Quote:
Selling a game only once for $70-$80 [typical Japanese prices] is no good at all. If you sell it for $25, or even give it away free, then you can sell episodes and items online. They’ll soon be dropping $10 or $20 on these, and you can also do monthly charges.”
Παραδειγμα η σειρα Tales. Κοιταξτε εδω σε ποιες κονσολες εχει πουλησει τα περισσοτερα η σειρα και τελικα ποιες προτιμουν...
Tales of Fantasia – 249,000 (SNES ’95)
Tales of Destiny – 829,000 (PS ’97)
Tales of Eternia – 669,000 (PS ’00)
Tales of Destiny 2 – 763,000 (PS2 ’02)
Tales of Symphonia – 323,000 (GC ’03)
Tales of Rebirth – 596,000 (PS2 ’04)
Tales of Legendia – 343,000 (PS2 ’05)
Tales of the Abyss – 556,000 (PS2 ’05)
Tales of the Tempest – 206,000 (DS ’06)
Tales of Innocence – 246,000 (DS ’07)
Tales of Symphonia – 212,000 (Wii ’08)
Tales of Vesperia β – 203,000 (360 ’08)
Tales of Hearts – 259,000 (DS ’08)
Tales of Vesperia – 338,000 (PS3 ’09)
Tales of Graces – 189,000 (Wii ’09)
Οταν λοιπον η σειρα πουλαει μια χαρα στο playstation 1, 2 και 3 και το κυκλοφορεις σε οτι αλλο υπαρχει η δεν υπαρχει σε κονσολα χωρις να αναμενομενα αποτελεσματα τοτε να το βουλωσουν καλυτερα. Μα ειναι δυνατον να κυκλοφορεις jrpg αποκλειστικα για το 360 στην Ιαπωνια , εστω για ενα χρονο?? Δικες τους επιλογες ειναι, δεν τους φταινε οι τιμες.
Ασχέτως της απόδοσης του Kinect, το παιχνίδι που δείχνει στην TV φαίνεται άκρως εντυπωσιακό. Πολύ καλά γραφικά και animation για το λεοπαρδαλάκι.
Activision Toying With The Idea Of Pay To Play For CoD?
Βγηκε στο Youtube ενα βιντεο απο ενα μελος των 360 junkies forum που ζητα στο παικτη να διαλεξει level of Membership και να πληρωσει βεβαια η να το εξαργυρωσει σε Microsoft Points για να παιξει το MW2.
Δεν εχω καταλαβει τι ειναι το "It seems a user went to go join a friend's session in Modern Warfare 2",
δεν εχω παιξει ποτε κατι τετοιο.
Μπορει να ειναι η αρχη για κατι καλο :hohoho:, μπορει και οχι.
Εγω παντως η τελευταια φορα που αγορασα παιχνιδι της Activision ειναι πριν απο.....ποτε. Πραγματικα δεν εχω αγορασει ποτε παιχνιδι της:omg:
Η Sonia ξαναχτυπα !!
Για οσους δεν την ξερουν, η Sonia ειναι το βαθυ λαρυγγι της SE και μεσα απο το twitter προειδοποιεί για νεες ανακοινωσεις της SE.Quote:
And back to LA. I can't wait to sleep tonight! Oh and expect a flood of SquEnix announcements all day. Last one is likely a sweet reveal ;)
Εγω βαζω στοιχημα οτι ο Νομουρας θα ανακοινωσει νεα και φρεσκα Kingdom hearts αποκλειστικα για :
το DS, game boy, PSP, Atari , Game & Watch, Atari 5200, Sega master system,intellivision , Epoch Cassette Vision , ColecoVision, Commodore MAX Machine, Amstrad GX4000, TurboGrafx-16, Neo-Geo CDZ, N-Gage kαι WonderSwan Color.