Χαχαχαχα ρε το γατι..μανια πρεπει να το ειχε..εγω παντως δεν θα το πω ασπρο αλλα καποιο αλλο χρωμα..το βαρεθηκα το ασπρο..!!
Printable View
το andoid που κολλαει με την samsung συγκεκριμενα η google το ειχε δηλωσει στην samsung να μην αντιγραφει καποια πραγματα προβλημα δικο τους ηταν,γιατι η apple δεν εκανε δικαστηριο στην sony.Επισης κατι για pitch κ zoom καλα οταν το iphone αποκτησει σωστο προγραμμα καμερας οπως τα xperia μιλαμε που μεχρι και τα πιο απλα xperia εχουν επιλογες τυπου καμερα
Η Apple θα παρουσιάσει νέο AirPlay που δεν θα απαιτεί δίκτυο Wi-Fi ( ; )
Quote:
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph η Apple σκοπεύει να διαθέσει μια αναβαθμισμένη έκδοση της ασύρματης τεχνολογίας streaming AirPlay για iOS συσκευές που δεν θα απαιτεί δίκτυο Wi-Fi. Η νέα αυτή έκδοση προς το παρόν φέρει την ονομασία AirPlay Direct και θα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας τοπικών ad-hoc δικτύων περίπου για την ασύρματη μετάδοση μουσικής σε συμβατές περιφερειακές συσκευές χωρίς Wi-Fi.
Το άρθρο αναφέρει ότι το νέο AirPlay θα ανακοινωθεί μαζί με την παρουσίαση του iPhone έκτης γενιάς στην εκδήλωση της 12ης Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστεί και το νέο connector για iPod που χρησιμοποιείται σε docks με ένα νέο ‘push for AirPlay streaming’, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται η συσκευή να είναι συνδεμένη με το dock αλλά σε κοντινή απόσταση χρησιμοποιώντας λογικά bluetooth.
^^Να δω τι αλλο θα παρουσιαστει σε αυτο το περιβοητο event της 12ης Σεπτεμβριου....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχει ακουστεί ότι θα γίνουν 2 events μεσα στο Σεπτέμβριο και ίσως ένα ακόμα τον Οκτώβριο το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην μουσική (iTunes, iPods etc). Βέβαια τα πάντα είναι φήμες... Πέρυσι είχαν διαρρεύσει επίτηδες το υποτιθέμενο design του iPhone 5 και είχαν φτιαχτεί μέχρι και θήκες
Ναι τα Xperia εχουν πολλες επιλογες στην καμερα οντως. Κριμα ομως που οι φωτο που βγαζουν μαζι με ολες τις φοβερες επιλογες τους ειναι χειροτερες απο αυτες που βγαζει το πενιχρο iphone. Και δεν το λεω μονο εγω το λενε τα reviews.
Συγκεκριμενα το 4s που βγαζω πατησε κατω πολλες ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες που κυκλοφορουσαν στην παρεα στις διακοπες. Για να μην μιλησω για το βιντεο 1080ρ στα 60 καρε το δευτερολεπτο...
το Neo V ειναι ελαχιστα χειροτερο σε φωτο απο το Iphone4 με ειδικο προγραμμα για την νυχτα,την ημερα εβγαζα πιο καθαρα αρκετες φορες και αλλες χειροτερα.Το βιντεο αστο οταν γραφω με 10mbps και δεν κολλαει ενω το iphone σκαλωνει σε τραβιγμα αυτοκινητων κτλ.
Συνολικα ελαχιστα καλυτερο το iphone 4 σε pc τσεκαρισμα με φωτο ολοιδιες.
το Neo V κανει 200 το iphone 4 ποσο?.
Τελος δεν μιλησα καν για το το Xperia S που κανει 499 vs Iphone 4S...τσεκαρε οσα revirew θελεις με αυτο το κινητο, μιλαμε για το 2ο κινητο μετα το Nokia Pure View που η καμερα του τα σπαει.
Βεβαια ολα αυτα τα εχω ψαξει δεν τραβαω auto και αντε γεια καθε φορα ρυθμιζω φωτηνοτητα,θεμα,σημεια εστιασεις κτλ εκει παιζεται το ολο παιχνιδι και σαφως με το ICS οχι με GB με την απαραδεκτη συμπιεση.
Δεν ξερω ποια iphone κολανε, ισως ειναι αυτα που τα εχουν κανει jailbreak και κολανε γενικοτερα... εγω ξερω οτι το τηλεφωνο ουτε κιχ δεν κανει και ξαναλεω....
τραβαει 1080ρ βιντεο σε 60 frames per second.
Εσυ μπορει να θες ενα τεταρτο να ρυθμισεις ολες τις φωτεινοτητες και τις αντιθεσεις για να βγαλεις φωτογραφια με το κινητο, εγω απλα θελω να βγαλω φωτογραφια. Και το αποτελεσμα αυτης αν γουσταρω να το επεξεργαστω το κανω μετα. Κλειστρα ιστοριες και φακοι εστιασης ειναι οτι χρειαζεσαι. Και γενικα δεν θελω να μιλησω για τα xperia και το ποσο ευκολο και ευχρηστο ειναι το android το οποιο δεν εβρισκε το wifi στο σπιτι μου και το τηλεφωνο απλα σου ελεγε "δεν μπορω να μπω". Και καθεσαι εσυ σα μλκς, ο μεσος χρηστης που δεν εχει ιδεα και ουτε θελει να εχει ιδεα απο τα σωθικα του software και περιμενεις με καποιον τροπο το software να σε καθοδηγησει να βρεις την λυση ρε παιδι μου...
μπα ... τιποτα... "απλα δεν μπαινω σου λεει". Στο ios ειναι αλλιως τα πραγματα.. αν κατι δεν κανει το τηλεφωνο θα σε καθοδηγησει πως να το κανεις/διορθωσεις εαν μπορεις.
Και ναι πληρωνεις περισσοτερα στο iphone αλλα τουλαχιστον δεν παιρνεις ενα πλαστικο πραγμα στο οποιο τριζουν τα πλαστικα του και νιωθεις οτι κρατας μια μαιμου απο αυτες που εχουν στα καταστηματα για να επιλεγει ο κοσμος τηλεφωνο. Εντυπωσιακο το γεγονος οτι ολοι απλα θελουν να αντιγραψουν σε τετοιο βαθμο την apple που ακομα και στα κινητα του βαζουν παρομοιο ονομα... Xperia... "S" (LOL). Marketing 101.
Τελος, εδω ειναι θρεντ apple και ios. Οποτε το android-xperia κλπ δεν εχουν καμμια θεση (και αυτο το λεω για ολους μας).
Spoiler!
Οποιος ειναι μεγαλος φιλος του μηλου μην διαβασει!...
^^ Δεν με νευριασες καθολου lol. Το αντιθετο, ισα ισα εχουμε συνηθισει πια -τουλαχιτον εγω δηλαδη- και το βρισκω πολυ διασκεδαστικο. Η ταση της εποχης βλεπεις ειναι να ασχολουνται οσοι εχουν android με αυτους που εχουν iphone kαι η google και η samsung με την apple. Η αληθεια ειναι πως δεν βλεπω να υφισταται το αντιθετο και τοσο πολυ...
Σε παρεες βλεπω παντα οσους εχουν android και βλεπουν Ιphone να καθονται και να περηφανευονται ποσο εξυπνοι ειναι που αγορασαν nadroid και ποσο βλακες ειμαστε ολοι εμεις οι υπολοιποι. Λες και βγαζουν φλυκταινες με το που βλεπουν iphone λες και οσοι εχουν iphone το πηραν για να μπαινουν facebook και να στελνουν μηνυματα ή οτι το μονο που μπορει να κανει το τηλεφωνο ειναι αυτο λολ.
Το πιο αστειο της ολης αυτης υποθεσης ειναι οτι νομιζα οτι οι κατοχοι iphone θεωρουνταν ψωνια, αλλα μαλλον το αντιθετο συμβαινει...
Ο φιλος σου καλα θα κανει να μαθει πως μπορει να στελνει τις φωτο χωρις καν να χρειαζεται bluetooth... δεν λεω οτι χαιρομαι που η apple εχει κλειδωμενο το bluetooth, αλλα οτι ειναι απαρχαιωμενο ειναι απαρχαιωμενο και την σημερινη εποχη ακουγεται αστειο να θες να στειλεις κατι μεσω bluetooth οταν υπαρχουν αλλοι τροποι. Εκτος και αν οι φιλοι του android ειναι ναυαγοι σε καποιο νησι στο πουθενα. Εκει ναι... την γαμησα εγω με το ιphone, θα παθω καταθληψη.
Επισης ελπιζω να εχεις δει τα ποσα μηνυματα μου εχουν κραξει την apple. Αυτο το λεω γιατι οντως τα τελευταια μου μηνυματα με κανουν να φαινομαι fanboy αλλα απεχω πολυ απο κατι τετοιο. Απλα εχω βαρεθει να βλεπω τους android να ασχολουνται μαζι μου. Αφου εισαστε τοσο χαρουμενοι με τα κινητα σας, γιατι ασχολειστε με τα δικα μας? Εγω αυτο δεν μπορω να καταλαβω... τελικα ποιος ειναι ο ευτυχεστερος κατοχος? Αυτος που κοιταει να δει τι ακριβως κανει το δικο του κινητο που δεν κανει του αλλου, ή αυτος που ειναι πληρως ικανοποιημενος και εχει ολα τα υπολοιπα γραμμενα στα @@ του?
;) γιατι προσωπικα εκει τα εχω γραμμενα... και νομιζω οτι αν εξαιρεσω αυτα τα 3 τελευταια ηλιθια ποστ που εχω κανει δεν πρεπει να εχω ξαναμιλησει/ασχοληθει εδω μεσα με τα android.
εμενα μου την σπαει που εχει καποια πραγματα κλειδωμενα και για τα πολλα $ που κανει σε σχεση με αυτα που παρεχει.Πηρα Xperia Neo V γιατι εδωσα μολις 200 $ και τα αξιζει το μαμημενο αλλα ξερω οτι το iphone 4 εχει καλυτερη καμερα εκτος απο καποιες στιγμες.Πως στελνεις φωτο αλλιως για πες να ασχοληθουμε χωρις προγραμμα ή εστω σπασμενο και απο κινητο σε κινητο οχι cloud
3G.. wi-fi..
ποτε μα ποτε δεν καταλαβα γτ ειναι τοσο super το bluetooth σε αυτη την εποχη. ειναι υπερβολικα αργο. μεχρι να το ανοιξεις, βρεις τον τον αλλο και να τα στειλεις, με 3G τα εχεις ηδη στειλει και το εχεις βαλει στην τσεπη σου.
και αυτη η καραμελα του ειναι κλειδωμενο.... ελεος ρε παιδια, πραγματικα. οι περιορισμοι που εχει κατα 95% ειναι πληρως αιτιολογημενοι και πανω στους "περιορισμους" της εχει χτισει την επιτυχια της η Apple.
Μεσω mail, με εφαρμογες (iphone σε iphone ειναι μεσω bluetooth) , με cloud, 3g, wifi , με τοσες social networking apps κλπ. Εγω σηνθως το κανω με mail. Οπως εχω ανοιχτη την φωτο απλα παταω ενα κουμπι και την στελνω με μεηλ. Παιζει να ειναι και πιο γρηγορο μεχρι να κανεις pair τις συσκευες κλπ.
Αλλα ειλικρινα... δεν εχει τυχει να το χρειαστω το bluetooth... ναι οκ αν ειμαι στην ακρη του κοσμου που δεν εχω καθολου σημα και ειμαι ξεχασμενος, ε θα πρεπει να κανουν υπομονη οι φιλοι μου για να παρουν την φωτο 1-2 ωρες μετα. sux? Maybe but for them, not me.
Για το 4αρι και την καμερα του δεν ξερω, αλλα εντυπωσιαστηκα απο το αποτελεσμα των φωτογραφιων στο 4s και τον φακο του (ειδικα το focus) οπως επισης και το γεγονος οτι τραβαω βιντεο σε 60 καρε το δευτερολεπτο.
και εδω ξαναμπαινω εγω,εχει βιντεο 4 λεπτα πως το στελνουμε με e-mail που ειναι πανω απο 10 mb τονιζω οτι δεν θελω να γινει κατι μεσω clouding γιατι μπορει να θελω να στειλω κατι προσωπικο...εκει κολλαω στο οτι αν ειχα andoid με ενα bluetooth γινονται ολα,ασε το αλλο που τα mp3 μου απο το pc στο κινητο δεν τα περναω με καλωδιο αλλα μεσω wifi με προγραμμα file manager κατι τετοιο δεν νομιζω να ισχυει στο iphone.
Παραδειγμα,εχω στειλει εφαρμογη gps 5mb μεσω bluetooth σε andoid κατι τετοιο σε iphone δε γινεται ουτε με wifi/3g/cloud κτλ.
To iphone 4s δεν το εχω δει καθολου μιας ολοι εχουνε το απλο και εχω κανει τσεκ,ΑΛΛΑ ξαναλεω αντι να δωσεις 600 δεν θυμαμαι καλα και ποσο κανει τωρα δινεις 499 και παιρνεις 1.2 2πυρηνο με 512 ram και 12mpx καμερα τεζα sony ericsson αν δεν θες αυτο πας στα ποιο απλα τα xperia του 2012 τα 2πυρηνα
djpar ως moderator για 2 χρόνια στο samsung (επιτέλους ζήτησα και με έβαλαν στο iOS) section του myphone και ως ενα ευτυχισμένο μέλος του Apple οικοσυστήματος εδω και 8 μήνες ξεκινάω με το να σου αναφέρω οτι με το iphone πλέον εχω γλυτώσει 150-200 ευρω μιας και άλλαζα android κινητό κάθε 2-3 μήνες. Χονδρικά να σου πω αν δεν είχα πάρει το iphone θα άλλαζα το το Galaxy Nexus που είχα, σίγουρα με το HTC One Χ στην συνέχεια θα το έδινα για το GS3.....σήμερα ίσως για το Note 2. Αυτο έκανα για 2 χρόνια σερί και έχασα πολλά χρήματα. Βεβαια τα παραπάνω ειναι δικές μου σπατάλες αλλα πιστεψε με υπάρχουν αρκετοί καμμένοι σαν και εμένα που μέσα στην άγνοια μας είχαμε εθιστεί στα δήθεν νέα και καλύτερα κινητά που βγαίνουν με το κιλό.
Απο εκει και περα αυτα που γράφονται στο post να στο πω απλα ειναι νεοελληνικές-γκαγκουρο-ασχετο-παπαροσύνες. Πρώτα απ ολα δεν δέχομαι κριτική απο κανέναν που δεν έχει δουλέψει σε βάθος χρόνου και τα 2 οικοσυστήματα. Μετά ένα οικοσύστημα κατακερματισμένο σε χιλιάδες συσκευές με εφαρμογές optimised για μερικές συσκευές (στα tablet δεν υφίσταται optimise απλα αλλάζει η αναλυση-> αστεία πράγματα) δεν θεωρείται οικοσύστημα. Ημουν και εγώ κάποτε σαν τα παραπάνω τυπάκια (βέβαια ποτέ δεν έβγαζα οπαδικό μίσος οπως αρκετοι απο τους κομπλεξικους ψευτόμαγκες του myphone κρυβόμενοι πίσω από το πληκτρολογιό τους -> και απο τα 2 στρατοπεδα) αλλά αναγνωριζα την ανώτερη ποιότητα κατασκευής/κάμερας, ομαλότητα σκρολαρίσματος και ότι είχες ενα κινητό που στο 99% των περιπτώσεων και μετά απο ζόρισμα δεν σε πρόδιδε ποτέ. Απλως έλεγα και εξακολουθω να το λεω οτι το iOS ειναι βαρετό. Το βαρετό όμως ειναι κατι υποκειμενικό στο πως ο κάθε ανθρωπος επιλέγει να διαχειρίζεται τον ελευθερο χρονο του. Ε ναι βαρέθηκα να χάνω τον χρόνο μου για να φλασάρω μαλακίες rom/kernel και να χρησιμοποιώ τις κλασσικες εκφράσεις των δήθεν ψευτοdeveloper του κωλου οτι το κινητο ειναι σφαιράτο/πετάει εγινε ομαλο κτλ... βαρεθηκα τα φλασαρισματα και ξαναμανα στήσιμο απο την αρχή, να ασχολουμε λες και ειμαι κανα 15χρονο με customarismata και γενικότερα βαρεθηκα το αέναο κυνήγι προσθηκης feature ωστε να κανουμε το κινητο μας ολο και "πιο pc". Υποτίθεται οταν σκας 400-600 ευρώ για κινητο τηλέφωνο δεν θα πρεπει να εχεις την αναγκη των developer για να το κανεις optimised επειδη απο μαμα θα σερνεται η θα λαγκαρει και ουτε δεχομαι σαν καταναλωτης να σκαω τοσα χρήματα για υλικα κατασκευης πολυκαρβονικων πλαστικων my ass. Δεν αναφέρω καν το θεμα μεγεθους που πλεον θυμιζουν ψυγεια και δεν ταιριαζουν με την αισθητική μου. Παρόλα τα όσα σου λεω παρέμενα στο android και συνέχιζα να εχω χαζοαποψεις οπως αυτες που παραθέτεις μεχρι που βρεθηκε αυτος ο άγιος ανθρωπος (Lefteris_X-> διαβασε ολα τα ποστ του σε αυτο το forum μονο κερδισμενος θα βγεις αν ψαχτεις) και μου εξήγησε μερικά πράγματα. Την ιστορία των PC απο την δεκαετία του 80, το πως μονοπολιακά επεκτάθηκε η microsoft, την λογική των κλειστων οικοσυστηματων (σε αντιδιαστολή με τον μεγιστο tech myth του open source που χρησιμοποιει κατα κόρον το marketing) την χρησιμότητα του Unix και το σημαντικότερο πως λειτουργούσε η βιομηχανία τα 80es με pc που εξελίσσονταν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα και πιο αξιόπιστα να είναι και να κάνουν παπάδες σε θέμα εφαρμογών...... μια γενιά που ακόμα δεν είχε μολυνθεί απο το σημερινο (90es και μετά) κυνήγι και σπατάλημα χρημάτων στα specs. Tοτε επειδη τα μηχανηματα ηταν πανάκριβα και πρόσβαση σε αυτα ειχαν μονο οι ανωτερες οικονομικα ταξεις δεν ειχες τον κάθε παπαροπουλο να σου λεει γιατι δεν κανει file share μεσω BT.... ο σημερινός πλουσιος έχει 25-50GB στο icloud δουλεύει συνέχεια με 4G/LTE και στα @@ του αν λειτουργεί το ΒΤ ως file exchange. Ε λοιπον σου εβαλε τον μυθο του φθηνου PC ο Gates και στα έπαιρνε μετά στα service και τα updates κάθε 3ις και λίγο. Τώρα αν προιοντα της Apple αγοράζουν και τυποι που δεν εχουν χρήματα για να πάρουν καραμέλες ε τοτε μπράβο στο marketing της Apple οπως στο marketing τμήμα κάθε εταιρίας που το προμοτάρει τοσο καλά. Το επιχείρημα ολων αυτων σε αυτα που λεω ειναι σε εχει κανει η Apple να νομιζεις οτι δεν εχεις ανάγκη τετοια features και περιοριζεσαι σε itunes etc. Οχι βλακα εσυ νομίζεις οτι επειδη φλασαρες μια rom εγινες developer και κατι τρεχει στα γύφτικα, εσυ είσαι άσχετος που δεν μπορεις να στειλεις ενα αρχειο μεσω mail γιατι γεννήθηκες σε μια εποχη που σε βαφτισαν Χ.Ο. και σου κότσαραν & τα windows pc. Ειναι τοση η πλυση εγκεφάλου που μας έχουν κάνει που το πράγμα δεν σώζεται γιατι πάντα σκεφτόμαστε με κουτάκια. Λοιπόν όταν εγώ πήρα το mac mini μετα απο σερί ετών σε pc ήταν απλά το δευτερο υλικο πράγμα που ερωτευτηκα μετά τις Alfa Romeo. Γιατι δεν ειναι απλως ενα τεχνολογικό προιον.... σε καθε του πτυχή ξεχειλίζει απο εικαστικό μεράκι των δημιουργών του και εκτός των άλλων ειναι απλοϊκό ακόμα και για εναν άσχετο. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε ολα αυτα τα τυπάκια να αυτοαποκαλουνται tech geeks επειδή και καλά δουλεύουν ένα λειτουργικό με απλώς πολυπλοκότερο menu. Οταν οι αλλοι κατασκευαστές samsung/htc το καταλάβουν θα είναι αργά.... το iOS δεν είναι ουτε τα widgets που δεν εχει ουτε τα εφεντζίδικα themes/fonts αλλά οι apps και οι devs που το στηρίζουν. Μπορεί να είναι απλοικό αλλα πιστεψε με κινητά τηλέφωνα δεν αγοράζουν ούτε οι χρήστες των forum ούτε τα fanboys... αυτοι ειναι και θα είναι η μειοψηφία και ότι και να γράφουν στα forum ποτε δεν θα καθορίσουν τις τάσεις της αγοράς. Προσωπικό Verdict-> αν δεν έχεις γκόμενα και θες να χάνεις χρόνο απο την ζωη σου για φλασαρίσματα και ιστορίες για αγριους πάρε android.... πλήρως παραμετροποιησιμο (μέχρι και antivirus παίρνει... και που σαι ακόμα :thumbsdown:). Αν δεν θες να χανεις χρόνο απο την ζωη σου αλλα θες ελαχιστα να παιζεις με το κινητο σου και να ψαχνεσαι που κ που πάρε android. To καθαρό ICS μια χαρά ειναι εικαστικά....τα theme ολων των αλλων εταιριων μου προκαλούν εμετό. Αν θες το κινητό για να κάνεις τα βασικά παντού κ πάντα και να απολαμβάνεις την πληθώρα ποιοτικών εφαρμογών πάρε το iphone. Ολα είναι θέμα αισθητικής και νοοτροπίας. Η φιλοσοφία windows pc που ακολουθείται στο android δεν μου ταιριάζει... αν αποφασισουν ποτέ τους να βγαλουν βελτιστοποιημένα προιοντα με hardware+software=1 δλδ μέσω της Motorola θα είμαι απο τους πρώτους που θα τα δοκιμάσω. Μεχρι τότε αρνουμαι να ξαναδώσω τοσα χρηματα για πλαστικά ψυγεία και κατακερματισμένο λειτουργικό.
1) το gmail εχει μεχρι 25ΜΒ, παραπανω απο αυτο δεν ξερω ποσο συμφερει το bluetooth.
2) ποσες φορες εχει χρειαστει να μεταφερεις βιντεο πανω απο 25MB? εγω δεν εχω στειλει ποτε βιντεο να σου πω την αληθεια.. αλλα οκ, το δεχομαι οτι εσυ το κανεις συχνα
3) χιλιες φορες να το μεταφερεις σε κανα google drive, skydrive, dropbox, iCloud ή κατι αναλογο για 5-10 λεπτα και να το σβησεις αργοτερα
μην μιλας για προστασια προσωπικων δεδομενων την στιγμη που εχεις Android, πραγματικα.. :makefun:Quote:
τονιζω οτι δεν θελω να γινει κατι μεσω clouding γιατι μπορει να θελω να στειλω κατι προσωπικο...
1) wi-fi syncing γινειται και στο iOSQuote:
ασε το αλλο που τα mp3 μου απο το pc στο κινητο δεν τα περναω με καλωδιο αλλα μεσω wifi με προγραμμα file manager κατι τετοιο δεν νομιζω να ισχυει στο iphone.
2) τα file managers του Android - μην αρχισω. απομειναρια μιας symbian εποχης. αθλια τα περισσοτερα και εισαι παντα στο ελεος της Samsung, HTC κτλ.
αυτο γτ το εκανες; ο.Ο κατω απο ποιες περιστασεις;Quote:
εχω στειλει εφαρμογη gps 5mb μεσω bluetooth σε andoid κατι τετοιο σε iphone δε γινεται ουτε με wifi/3g/cloud
αυτο το λες για ευκαιρια; εγω το βλεπω διαφορετικα.. αντι να παρεις android δινεις αλλα 100, εχεις το support της apple, την ποιοτητα της apple, το app store και και και... πες μου λιγο για ποιο μοντελο μιλαμε να σου πως βγαινουν τα 100€Quote:
ξαναλεω αντι να δωσεις 600 δεν θυμαμαι καλα και ποσο κανει τωρα δινεις 499 και παιρνεις 1.2 2πυρηνο με 512 ram και 12mpx καμερα τεζα sony ericsson αν δεν θες αυτο πας στα ποιο απλα τα xperia του 2012 τα 2πυρηνα
το τι πληρωνεις οταν παιρνεις Android και οταν παιρνεις iOS ας μην το συζητησουμε. ολοι στα χαρακτηριστικα σκιζουν, αλλα στις επιδοσεις η Apple ειναι στην κορυφη (αναλογικα παντα).
1) Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα των specs και των τιμών. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχειρημα η τιμη του οποιαδήποτε προιοντος και να κρίνεται απο αυτήν. Αυτά μόνο στην ψωροκώσταινα ελλάδα και το πως την κατέντησαν/καταντήσαμε. H ιδια η Google πριν ενα χρόνο τους ειπε σταματήστε την κούρσα με τα specs. Το ICS είναι βελτιστοποιημένο για dual core. Μαλιστα τωρα αρχιζουν να βάζουν στα android flagship 2gb ram. Σε λιγοτερο απο χρόνο η sony χτες ανακοινωσε νέα σειρά κινητών. Η HTC ετοιμάζει τα δικά της το ίδιο και η LG. Κινητά με το κιλό ούτε στον μανάβη έτσι. Ανύπαρκτο χρονικό development στο να προσπαθήσουν να βελτιστοποιήσουν το software για το hardware τους. Tου κοτσάρουν μια 2GB Ram, του χρόνου θα βάλουν και έναν 8πύρηνο για έχα και όλα οκ...
http://www.myphone.gr/forum/showthre...ighlight=intel
2) Στέλνεις κανονικά οτι τραγουδια εχεις στο itunes με synch απο το pc μέσω wifi.
3) Τι εφαρμογή gps έχεις στείλει? Σπασμένο apk που κατεβασεις απο τα γνωστά μέρη?
4) Θες δεν θες γίνεται μεσω wifi/mail το share αρχείων και απο την στιγμή που γίνεται δεν μπορείς να το αναιρείς και να προτάσεις ως μοναδικό τρόπο την επιλογή μέσω bt επειδή βολεύει εσένα.
dj Taurus δεν πειράζω Rom ούτε root έχω κάνει θα ακολουθήσω μαμά Sony μιας κ τα βασικά + gaming τα έχω όλα τώρα να το κάνω ταχύτερο δεν με νοιάζει εδώ έχω pc 2πύρινο φαντάσου...ποτέ δεν ακολουθούσα τις αναβαθμίσεις.
Όλα αυτά που λες σωστά αλλά σε normal άτομα που δεν αλλάζουν κινητό συνέχεια το android βολεύει το δείχνουν κ τα ποσοστά
lnds500
1)WiFi sync πάλι iTunes δεν θες ;
2)esfile manager ποιο απλό δεν γίνεται!
3)τα βίντεο είναι 80+mb σου είπα 4+ λεπτά!
4)γιατί τα προσωπικά δεδομένα από το κινητό μου που πάνε στο android! έλα τώρα μην φανατιζεσαι μην βγάλω κατεβατά για ios
5)ποιο support της apple; 200 ευρώ για χειρότερο κινητό κ 1 χρόνο εγγύηση δεν δίνω
Παρη ξεχνας και κατι αλλο που ειπε ο φιλος DJTaurus... μεταπωλητικη αξια...
ναι εγω εδωσα ενα σκασμο λέφτα για το 4s ομως ξερεις ποσο θα το δωσω οταν ερθει ο οκτωβρης που θα βγει το νεο μοντελο? Ανετα μια 500αρα μην πω και παραπανω στην υπερτελεια κατασταση που ειναι...
Ποσο θα πουλησει καποιος ενα samsung και ενα xperia?
Εγω με 200 ευρω (το πολυ) θα παρω το καινουργιο μοντελο που θα εχει αξια κοντα 800-900 ευρω και θα εχω την ιδια δυνατοτητα να το κανω και του χρονου...
Eπισης πολλοι ελεγαν για το flash (μαζι κι εγω) και την apple kαι και και... ε η εταιρεια υποστηριξε το html5 ε και ειδαμε τι εγινε το flash... απατο πηγε... τωρα ουτε καν αυτο μου λειπει (γιατι το ελεγα αν θυμαστε)
ΥΓ: +ρεπ γενικα στο ποστ του DJTaurus ειναι πολυ καλογραμμενο κατα την γνωμη μου.