Χαίρετε σε όλους .είμαι και εγώ κάτοχος του ps3 (60 G fat )
Καλό gaming και καλή διασκέδαση….
Printable View
Χαίρετε σε όλους .είμαι και εγώ κάτοχος του ps3 (60 G fat )
Καλό gaming και καλή διασκέδαση….
Καλησπερα σε ολους,
Δεν ειμαι κατοχος PS3 ακομα, αλλα σκεφτομαι να αγορασω ενα. Καινουργιο ή μεταχειρισμενο. Βλεπουμε.
Μπηκα στο φορουμ για καποια προσφορα και επιμορφωση πανω στο Gaming.
Καλη συνεχεια σε ολους.
Kαλωσηρθατε παιδια, ειτε εχετε PS3 ειτε δεν εχετε το θεμα ειναι η παρεα και το ενδιαφερον για το χομπυ μας :)
YΓ: Το κακο εγινε και ηρθε το milestone...! (ασχετο με το καλωσορισμα παιδια μην παρεξηγηθω! :P)
Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα, κάτοχος ps3(80gb)! Επειδή πιστεύω οτι ειναι μια καλή κονσόλα gaming-multimedia πιστεύω να μάθω πολλά απο αυτό το forum!
γεια σε ολους δεν εχω κονσολα ps3 αλλα ειμαι κατοχος ps2 χερομαι που ειμαι μελος αυτης της παρεας
Welcome guys! Καλές περιηγήσεις στο forum!
Καλησπέρα σε όλους!
Νέος κάτοχος του PS3, το οποίο «ζαχάρωνα» αρκετό καιρό και τελικά ήρθε ως πρωτοχρονιάτικο δώρο.
Πολύ ωραίο και δραστήριο το forum με βλέπω να γίνομαι τακτικός θαμώνας.
Γειά και από εμένα εκπληκτικό το site !
Καλησπέρα. Δεν είμαι ακόμα κάτοχος PS3 αλλά το σκέφτομαι σοβαρά. Είχα PS1 και PS2. Σκέφτομαι αν θα έπρεπε με το που πάρω το PS3 να το κάνω break. Αξίζει?
Χαιρετίζω την κοινότητα του ps3forums.gr,
προκαταβολικά ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και επικοδομητικής συζήτησης σε ό,τι αφορά τις σκέψεις μας, και γιατί όχι τον ατελείωτο ενθουσιασμό μας, για την κονσόλα που άλλαξε τα δεδομένα στις 31294...
Iσως με κάποιους από εδώ να έχουμε συναντηθεί ξανά σε μέρη όχι τόσο δημόσια, οπότε γνωριζόμαστε. Τα ενδιαφέροντά μου έχουν μετατοπιστεί στην PS3 σκηνή πλέον (παραμένουν όμως ακραδάντως δεμένα στο OSX και iOS), οπότε είμαι ενθουσιασμένος να συναντήσω άτομα με γνώση στον τομέα, βιωματική εμπειρία (να έχουν λιώσει δηλαδή).
Ευχαριστώ τον φίλο R, μέλος του forum για την προτροπή του.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Καλώς όρισες φίλε μου.
Χαιρετιζω ολο το ps3forum και ολους εδω γυρω.
Γεια και χαρα και απο εμενα. Απο κονσολες της ΣΟΝΥ κατεχω ενα PS3 160gb slim και ενα PSP 3004 slim
Xαιρετω και εγω το forum. Ειμαι κατοχος ps1, ps2, ps3, psp. Καλως σας βρηκα!
Καλώς σας βρήκα!
καλώς σας βρήκα.
Καλημέρα σας!!
Νέος κάτοχος του PS3, άσχετος λιγάκι αλλά θα μάθω, με την βοήθειά σας!
Μάλλον εδώ έπρεπε να κάνω το πρώτο μου πόστ και όχι εκεί που το έκανα. Καλώς σας βρήκα!