The Last of Us: Part II (19 Ιουνίου) [Προσοχή με τα SPOILERS]
Quote:
Originally Posted by
PDS
Σου ειχα δωσει πριν το Link για με facts για το ποσοι μπορουν πραγματικα να ξενερωσουν. Λογικα ειναι κατω απο 5%. Mη διαβαζεις neogaf. Oπως σου ειπα σε αλλο ποστ απλα ακουγονται.
Το XBOΤs μου ακουγεται περισσοτερο λογικο. Να βρηκαν ευκαιρια ας πουμε. Αλλα και παλι δεν πιστευω οτι και αυτοι ειναι τοσοι πολλοι. Μπορει και αυτοι απλα να ακουγονται.
Αυτο μενει να αποδειχθεί.
Προσωπικα πιστευω οτι θα πέσεις εξω και εχω λογο να το πιστευω.
Παντως πραγματικά θα ευχόμουν αυτη τη στιγμή να ξυπνήσει η Sony , να ακυρώσει το game , να απολύσει ΤΩΡΑ τον Druckmann και να ανακοινώσει οτι το game φτιάχνεται απο την αρχη.
Αν γινόταν κατι τέτοιο θα αγόραζα απο ενα PlayStation 5 για καθε τηλεόραση που εχω.
Στο λογο μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Last of Us: Part II (19 Ιουνίου) [Προσοχή με τα SPOILERS]
Quote:
Originally Posted by
PDS
Οχι Γιαννη και για το Story ενδιαφερομαι εξισου. Θα το σχολιασω οταν τελειωσω το παιχνιδι. Και ενα πραγμα ειναι σιγουρο, δεν θα μπω σε σοβαρο διαλογο με οποιονδηποτε σχολιασει εκεινο το ποστ μου με βαση το τι διαβασε στα leaks. Αν το εχει τελειωσει ευχαριστως(στο πλαισιο τον κανονων του φορουμ).
Για να ελαφρύνω λιγο το κλίμα θα πω οτι αν ανοίξει poll για ποιανού το σχολιο για το game θα ηθελε να διαβάσει οταν το τερματίσει, ο valkyre θα κέρδιζε με ποσοστά Kim Yong un [emoji23]
Πιστευω οτι κατω απο το review του θα ακολουθήσουν αμέτρητες σελίδες.
Sent from my iPhone using Tapatalk