Real Time ειναι? αν ναι !OMG! :yes:
Printable View
Αυτα ειναι! αντε να ερθει ο οκτώβριος!
:')
Κάποια ενδιαφέροντα tweets:
https://twitter.com/Gaz_Wright/status/515844434232344576
Ο χειρισμός του φάνηκε καλύτερος από τα άλλα racers που έπαιξε.
Από κάτω ο Rustchynsky επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι δεν έχει rubberband AI.
Παω κατω στο γκαραζ να συγκρινω αν οντως το εσωτερικο ειναι ιδιο...
:P
PlayStation quatro. :P
Arcade ξε arcade το παιχνιδι δειχνει αν μη τι αλλο stunning!! λειπει ενα Fun racing game στο ps4 και ειμαι περιεργος να δω πως λειτουργει το ολο online club θεμα του !!
Εντάξει μας έπεισες, θα τα δώσουμε day 1 τα 37 ευρώ, :P
ούτως ή άλλως δεν έχουμε ένα next gen racing να παίξουμε στο PS4.
Εδώ και η trophy list μου φαίνεται λίγο χρονοβόρο για όσους πάνε για πλατίνα.http://psnprofiles.com/trophies/2924-DRIVECLUB
Και έβαλαν και trophies για το πρώτο dlc
Day 1 έφυγε.....
Θα φανεί χαζό αλλά επειδή δεν έχω ξανακάνει προ παραγγελία τα χρήματα τα παίρνει αμέσως; Ή την ημέρα κυκλοφορίας;
Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις να βάλεις την πιστωτική σου στο store?
υπάρχουν φθηνότεροι τρόποι.
Ασφαλώς και υπάρχουν και είμαι ενήμερος. Δεν απαντάς όμως στο ερώτημά μου Οδυσσέα, για να ξέρω να πράξω ανάλογα. Παίρνει τα χρήματα αμέσως; Διότι έχω μια χρεωστική μέσα και θέλω να δω αν είναι να πάρω κάρτες του store.
Αν δεν παίρνει λοιπόν τα χρήματα αμέσως μπορώ να πατήσω την προπαραγγελία τώρα και να δω πως θα πληρώσω μετά.
Συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω, γι'αυτό δεν απάντησα στο ερώτημά σου,
είμαι κλασικός ρομαντικός τύπος που θέλω να βλέπω το κουτάκι με το εξώφυλλο και το δισκάκι μέσα οπότε δεν έχω κάνει ποτέ preorder από το store,
απλά είπα μήπως κατάφερνα να σε γλυτώσω από μερικά ευρώ.
Πλάκα-πλάκα το DriveClub θα είναι το πρώτο μου preorder retail game, λόγω της τιμής του βέβαια,
ΑΑΑ τίτλο και μάλιστα exclusive, day 1 με 37 ευρώ δεν έχει ξαναγίνει.
Πάντως δεν χρειάζεται να βιαστούμε για preorder (όσοι ενδιαφέρονται για τα bonus),
το εμπάργκο για τα Review λήγει στις 7 Οκτωβρίου,
τα διαβάζουμε και πράττουμε ανάλογα αφού και στις 7 προπαραγγελία θεωρείται, στις 8 κυκλοφορεί το παιχνίδι στο PS store.
Στο ελληνικό store έχει 40 ευρώ
αλλά αν πάρεις δυο 20άρες καρτούλες από maxplay θα σου βγει 37 ευρώ.
Στο αμερικάνικο store έχει 50 δολλάρια (39 ευρώ).