Ανεβασε ενας μια συνομιλια στο ρεντιτ
Με εναν υπαλληλο της σονυ
Printable View
Crap... :frusty::frusty::frusty: ...δεν μου ήρθε και από ό,τι διαβάζω δεν πρόκειται...
Ε, λοιπόν και εγώ δεν θα ανανεώσω την συνδρομή μου για τον επόμενο χρόνο :ice:
(έχω για 2,5 χρόνια ακόμη)
https://twitter.com/AskPS_UK/status/1287340699302666240
https://twitter.com/AskPS_UK/status/1287360027163058176
Fall Guys: Ultimate Knockout
COD: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Τίποτα που να με ενδιαφέρει δυστυχώς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλάχιστον δεν είναι ΕΑ Access games :P
Το Cod άλλο είναι αυτό έχω χάσει λίγο τον μπούσουλα δεν πήραμε ένα πριν κάτι μήνες;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλο μονο live παιζεις?δεν εχει single player?
Είχαμε πάρει το Modern Warfare, αυτό είναι το 2 η συνέχεια του. Δεν με συγκίνησε αυτός ο μήνας. Το συγκεκριμένο το έχω παίξει το έχω τερματίσει και λιώσει στο 360 όταν πρωτοκυκλοφορησε το άλλο και μόνο που γράφει multi μου γύρισαν τα έντερα, μετά είδα και το σύντομο trailerακι και ολοκληρώθηκα. Ελπίζω τον επόμενο μήνα σε κάτι καλύτερο.
γιαυτο επεσε το 10αρικο δωρο σε καποιους,για να παρουν κανα παιχνιδι να παιξουν τον αυγουστο
Που είναι το δεκάρι να πάρουμε κανένα Battle pass για το Cod [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Πάαααααλι call of duty??Εργολαβία το έχει πάρει το ps plus η activision...
Αν σου άρεσε το πρώτο Modern Warfare (από το Plus) θα σου αρέσει και αυτό μιας και βαδίζει στα βήματα του (πολύ όμως, σαν reskin ένα πράγμα ώρες ώρες) και συμπληρώνει την ιστορία με "αγαπημένους" χαρακτήρες.
Το Multi που λες του τελευταίου δεν είναι πια Free 2 Play μέσω του Warzone (ή έστω το Warzone είναι το ίδιο mp σε F2P μορφή) ή κάνω κάποιο λάθος; Δεν το παρακολουθώ επειδή δεν ασχολούμαι πολύ με MP.
:thumbsdown:
Παιδιά μια ερώτηση. Το Call of duty παρόλο που το πέρασα στην βιβλιοθήκη δεν μου ήρθε μήνυμα ότι το αγόρασα και καλά όπως σε άλλα και όταν πάω στο plus μου δείχνει το ποσό σαν να μην το πήρα. Ενώ στην βιβλιοθήκη υπάρχει και μπορώ να το κατεβάσω. Σε εσάς έτσι είναι?
F2p είναι το warzone, το multiplayer κ survival κομμάτι του είναι στο παιχνίδι που πληρώνεις για μένα είναι αρκετά καλό, σύντομα ματσάκια κ πολλά διαφορετικά, βέβαια υπάρχουν χάρτες που είναι τόση μικρή που σε βάζει μέσα στους εχθρούς εκεί έχει λίγο θέμα το παιχνίδι κάνει κάτι άκυρα τέτοια αλλά γενικά είναι ωραία για multiplayer, το story λίγο το είχα αρχίσει αλλά το άφησα γιατί παίζω με παρέα κ αυτό είναι για solo κάποια στιγμή θα το παίξω λένε είναι αρκετά καλό.
Αν μας έλεγες και για ποιο από όλα μιλάς ίσως να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε.
Το WWII το κατέβασα και το έπαιξα κανονικά, το ίδιο και το προηγούμενο το Modern Warfare.
Το Modern Warfare 2, θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη εβδομάδα.
Θα έλεγα πάντα να ελέγχεις αν σου έρχεται απόδειξη για να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Αν δεν σου έρθει, τότε σημαίνει ότι δεν το έχεις αγοράσει.
Διαθέσιμο από σήμερα είναι, το κατέβασα ήδη, κάπου 50GB ήταν.
https://store.playstation.com/en-gr/...DMW2RIGC000001
Σοβαρά; Είδηση δεν πήρα... My bad then.. Πάω να το τσιμπήσω.
Βγάζει 2 ακριβώς ίδια το ένα με ημερομηνία Μάρτιος 2020 το οποίο είναι με τιμή 25 ευρώ, το άλλο Ιούλιος 2020 το οποίο είναι δωρεάν για τους plus. Το πρώτο το βρίσκεις με αναζήτηση και στο store, το δεύτερο στην καρτέλα των μηνιαίως τίτλων του Plus. Είμαι από το κινητό οπότε δεν ξέρω στο PS4 τι δείχνει.
Απόδειξη δεν μου έχει έρθει ακόμη, συνήθως έρχονται αμέσως, οπότε εικάζω ότι είναι κάποιο σφάλμα η διάθεση του από σημερα.