Μου χαλασε την δουλεια το Amazon και απο εκει που θα εβγαζα 50€ τωρα πρεπει να βαζω παλι listing και να κανω τον σταυρο μου.... Ξενερωσα την ζωη μου.
Realistic Google simulator
Printable View
Μου χαλασε την δουλεια το Amazon και απο εκει που θα εβγαζα 50€ τωρα πρεπει να βαζω παλι listing και να κανω τον σταυρο μου.... Ξενερωσα την ζωη μου.
Realistic Google simulator
Ιδου το διλημμα!!!!!!!!!
Στις 13/12 "κλειδωνομαι" σπιτι και παιζω PS4 ή παω στο Hobbit;;;;;;;;;;;
πας πιο νωρίς στο Hobbit και μετά "θάνατος" μέχρι πρωίας!
διορθώνω, γιατί βλέποντας τον Lnds να εκφράζεται απελευθερωμένος, ε, ας μην το παίξω όπως πριν ουδέτερος, ας βγάλω την αλήθεια μου!
χέσε το Hobbit, βασικά χέσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μετά η προσοχή σου, η αναπνοή σου, η ζωή σου όλη, μέχρι το πρωί της 14ης Δεκέμβρη θα είναι το PS4!
ααααααχχχχχχχ......ανακουφιστική τελικά η απλόχερη ειλικρίνεια! :D
(πως φαίνεται ότι αυτό θα κάνω ε; λολ, όταν πήρα Amiga, ετών 12, δεν βγήκα 3 μέρες από το σπίτι! Ούτε να δω αν ήταν μέρα/νύχτα! Όταν μιλάμε για tech freak το εννοούμε!)
Χα χα χα.... Κοιτάξτε... Να παω Πεμπτη να δω μια τόσο μεγάλη ταινία (και σε σημασία για εμένα και σε διάρκεια), δε το κάνω. Συνήθως πάω Παρασκευή!!!! Το πιο πιθανό σενάριο ειναι να αμπαρωθω σπίτι την Παρασκευή και το Σάββατο βουρ για το Hobbit!!!!!!!!
Και αν φύγεις την Παρασκευή ενδιάμεσα της ταινίας, θα λένε οι άλλοι,
- Γιατί έφυγε;;
- Πάει να παίξει playstation, είναι το Χόμπιτ! :P
Μα φανταζεσαι;;;; Να φυγω καταμεσης της ταινιας και να πω: "Δε γμτ, παω να παιξω PS4. Ερχομαι παλι αυριο"!!!!
Αλλοι παλι δεν εχουν λεφτα αρα θα αρκεστουν στο hobbit.........
με αγκιναρες και hd next gen gaming,,,I approve.
Γιώργο, έλα μπορεί να βρέξει κανένα πορτοκαλί χαρτονόμισμα και για σένα...και άλλο ένα παιδί ξαφνικά είχε λαμβάνειν από yaya ένα 200αράκι!!! Το εύχομαι πραγματικά!!!
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και εύχομαι να πάει καλά μια αγωγή του πεθερού στο κτηματολόγιο αλλιώς δε θα θέλει να με ξαναδεί στα μάτια του... χυχιχοχυχιχο!!!
Σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν αν αυτό το μοναδικό αίσθημα που θα νιώσω το απόγευμα το μοιραζόμουν με φίλους και γνωστούς, να περνούσαν από το σπίτι και να ζούσαμε μαζί τις σπάνιες αυτές στιγμές που θα ζήσω και την απίστευτη χαρά που θα πάρω.....anyway δεν το οργάνωσα καλά οπότε μάλλον θα τη ζήσω μόνος μου αυτή τη μεγάλη στιγμή.
Μοιράσου κάτι περισσότερο να χαρούμε κ εμείς μαζί σου!!!!!:a049:
έρχεται η Κέητ Αμπτον σπίτι σου; ή κάποια άλλη; αν και αυτή η εμπειρία δεν είναι για να την μοιράζεσαι κανονικά :D
υποθέτω ότι θα μιλάς για κάτι που έχει τσιπάκια μέσα του ε;
Με απαταει η Κεητ και δεν το ηξερα?