Ναι νεο trailer.
Ναι νεο trailer.
Μακρυα απο εμενα αυτο το τρεηλερ :)
:silly::silly:
Ναι συγνωμη που δεν το διευκρινησα. Παντως πρεπει να πατησετε play, δηλαδη δεν ξεκιναει να παιζει μονο του.
Παιδια θελω γνωμη για τις παρακατω ταινιες , οποιος τις εχει δει.
Dead Presidents (1994)
http://www.imdb.com/title/tt0112819/?ref_=nv_sr_3
Mientras duermes (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1437358/?ref_=fn_al_tt_2
Συμπτωματικα ειδα το Mientras Duermes την Τεταρτη, πολυ ενδιαφερον το κονσεπτ θα ελεγα, το σεναριο ειναι αρκετα πρωτοτυπο-οκ καπως λιγο εξτραβαγκαν- ο Λουις Τοσκαρ ειναι ενας εξαιρετικος ηθοποιος (τον ειχα δει και στο κελι 211 http://www.imdb.com/title/tt1242422/?ref_=nm_knf_t1 γαμω τις ταινιες) η σκηνοθεσια εχει αναπτυξει ενα καλο pacing που σε κραταει καθολη τη διαρκεια της ταινιας και ασφαλως η πρωταγωνιστιρα ειναι κ@υλα. Το underling μηνυμα καπου χανεται μαζι με τους αδιαφορα β χαρακατηρες αλλα συνολικα ειναι ενα Κλασικο 7αρι για μενα. Απο τα καλα ψυχολογικα θριλερ που μπορει να δεις κανεις + οτι δεν ειναι αμερικανικο.
το Mientras Duermes συνισταται ανεπιφυλακτα κ απο μενα......νομιζω το ειχα αναφερει κ εδω πριν κατι μηνες ......
Κάποιες ταινίες που είδα πρόσφατα
Snowpiercer : Καλή ταινία, ενδιαφέρον σενάριο, πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Δεν ξετρελάθηκα αλλά είναι αξιοσημείωτη.
Amazing Spiderman 2 : Προτιμώ αυτόν τον spiderman από τον προηγούμενο. Εντυπωσιακές οι μάχες, λίγο κουραστικό το πίτσι πίτσι με την Γκουέν. Πέρασα ευχάριστα.
Martyrs : Την είδα μετά από προτροπή παιδιών στο forum. Ζορίστηκα πολύ, ειδικά στο τέλος. ’ρρωστος ο συγγραφέας/σκηνοθέτης, χρειάζεται παρακολούθηση. Είναι καλή ταινία όμως η οποία πραγματεύεται ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει όλους.
Guest House Paradiso : Αγγλική κωμωδία με παρανοϊκό και σε μερικές περιπτώσεις αηδιαστικό χιούμορ. Γέλασα σε φάσεις δεν μπορώ να πω, αλλά αν ήμουν 20 χρονών θα την ευχαριστιόμουν περισσότερο.
The Raid 2: Berandal : Πολύ μακριά από το Raid Redemtion. πάρα πολύ μακριά. Ωραία η κλωτσοπατινάδα αλλά έπασχε σοβαρά από ρυθμό. Το είδα σε δύο δόσεις γιατί βαρέθηκα
Flukt : Δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά μόνο για τη φωτογραφία να τη δει κανείς αξίζει. Καταπληκτική η φύση της Νορβηγίας: κοιλάδες, δάση, καταράκτες, ηφαιστιογενή τοπία όλα σε ένα.
είδα το Captain America 2 και το Amazing Spider-man 2.
το 1ο μου άρεσε, καθώς δεν περίμενα να προσδώσουν βάθος/βάρος σε αυτό το κομμάτι ζωής του Κάπτεν / Στηβ Ρότζερς (από το κόμικ), που είχε αμφισβητήσει παντελώς την (νέα για εκείνον) κυβέρνηση της Αμερικής και τις πεποιθήσεις - πρακτικές της, με αποτέλεσμα να παραδώσει ασπίδα/στολή και να γίνει ο Patriot, Man with no Country. Εντυπωσιακές οι σκηνές δράσης, αν και ο χαρακτήρας του Winter Soldier ήταν σαν.......ανόητος, από πλευράς υποκριτικής (δεν ξέρω, αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε). Γενικά, ευχάριστα την είδα.
το 2ο, καλά δεν το συζητάμε. Το γέλιο που έριξα με την αθλιότητα της ταινίας. Για εμένα πάντα, τα "κενά" πάνε και έρχονται (ακόμα και αν την δεχθείς ως light-action-super-hero ταινία), οι διάλογοι είναι από αδιάφοροι έως βαλεριάνες (προκαλούν ύπνο), ενώ η ροή του έργου είναι ανισόρροπη. Μερικές σκηνές δράσης ήταν καλές, αλλά σύντομες. Και μια από τις καλύτερες σκηνές, κόβεται σχεδόν με το που πάει να ξεκινήσει.......και εκεί τελειώνει η ταινία (λολ). Καλά, δεν το συζητώ: ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει τον Ρινόκερο, ήταν ότι πιο βλακώδες έχω δει. Γνωρίζοντας τον ηθοποιό από άλλες ταινίες, σε κανά-δυό καρέ νομίζω ότι τον είδα να πάει να γελάσει και ο ίδιος με τις μαλακίες που τον έβαζε το σενάριο να λέει. Μπορεί να είναι η ιδέα μου για αυτό, αλλά ειλικρινά ο χαρακτήρας ήταν λες και έβλεπα το παιδικό καρτούν Spider-man των 70s (που κι αυτό, φόλα ήταν ακόμα και για τότε).
αυτό που βλέπω ευχάριστα, αλλά είναι οφφτόπικ του κερατά, είναι το Extant (νέα TV σειρά) με την Hale Berry. Sci-fi με ενδιαφέρουσα προσέγγιση, παράλληλα υπαρξιακές (κλασικές βέβαια) διερωτήσεις περί humanoid robots / humans, μυστήριο (σχετικό, δεν είναι και Σέρλοκ Χολμς σειρά) και ευχάριστη ροή.
ξέχασα: πριν λίγο καιρό είδα το Sabotage με τον Σβαρτς. Τι απαίσια ταινία ήταν αυτή; Τελείως εκτός χαρακτήρα ο Σβαρτς, ανύπαρκτοι οι συμπρωταγωνιστές (μάλιστα κάνει "κρα" ότι ένας από αυτούς, μπήκε στο καστ, μόνο και μόνο επειδή τελευταίως το όνομά του πουλάει στο Χολυγουντ, αναφέρομαι στον Ιταλό τύπο με-τίγκα-φαρμάκι+γυμναστήριο, που έπαιζε τον λυκάνθρωπο στο True Blood), ενώ η δράση είναι για γέλια. Προσπεράστε τη πάση θυσία! Δείτε καλύτερα το The Running Man ή το Predator ή ακόμα και το Red Heat αν θέλετε να δείτε Σβαρτς.
Ξετρελαθηκα με το Νωε αν και δεν το περιμενα! :p
Xperia Z1
The Last of Us movie will cut a lot of content from the game
Quote:
“In two hours you can’t tell the same kind of story that you can in a game like The Last of Us, which is 15 hours,”
Quote:
“What is this story really about?” asked Druckmann. “It’s clearly about Joel and Ellie. What are the most important beats that we can’t lose? Start with those, and cut everything else out.”
Druckmann said that the game “almost has this novel quality as far as how much content there is, and a film works really well when it’s laser-focused.”
http://venturebeat.com/2014/08/08/th...from-the-game/Quote:
Reducing the story to its core elements clearly hasn’t been easy for Druckmann, who is more used to working on the long-form medium of video games.
“It’s been really difficult to cut certain things out,” he said, “but what I’m starting to get is this really focused narrative that’s about these two characters. Some parts will be similar to the game and some parts will be quite different, but it’s kind of interesting in helping me understand this other medium and its strengths compared to video games.”
Fear And Desire» - Η πρώτη ταινία του ιδιοφυούς Στάνλεϊ Κιούμπρικ
http://tvxs.gr/news/sinema/«fear-and...nlei-kioymprik
https://www.youtube.com/watch?v=Lm8p5rlrSkY
Attachment 5400
:a042::a042::a042:
"O Captain! Μy Captain..."
:( :(
Αντίο Peter Pan.... Κρίμα, παλευε πολλα χρονια με την καταθλιψη και καποιες περιοδους με αλκοολισμο αν θυμαμαι καλα. Ενας λογος που τον συμπαθουσα παραπανω, εκτος απο τους ρολους του , ήταν οτι ηταν ενας απο εμας , ενας gamer. Θυμαμαι τη χαρα που ειχα νοιωσει οταν ειχα διαβασει οτι ονομασε την κορη του Zelda απο το ομωνυμο παιχνιδι. Εκτος αυτων ο τυπος ηταν θεος της stand up comedy . Οποιος δεν βαριεται ας ψαξει το youtube , θα κατουρηθει απο τα γελια. Απο ερμηνειες , περα απο τις γνωστες που τον εκαναν δημοφιλη , τον λατρεψα στο Final Cut και το Insomnia. Φαινοταν κ εκει οτι οσο και αστειος να δειχνει σε εμας, μεσα του ειχε πολυ σκοταδι..
Οχι ρε παιδια.... κριμα, τον πηγαινα κι εγω απιστευτα τον ανθρωπο... :(
Κριμα γμτ:(:(
Παιδιά, η κατάθλιψη ειναι πολυ ύπουλο πράμα. Δυστυχως...