Πρώτη φορά που δεν ανακοινώνονται τα Plus παιχνίδια στην ώρα τους, γύρω στις 18:30 όπως μας έχουν συνηθίσει.
Printable View
Πρώτη φορά που δεν ανακοινώνονται τα Plus παιχνίδια στην ώρα τους, γύρω στις 18:30 όπως μας έχουν συνηθίσει.
Το ότι δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα ίσως τελικά να είναι και για καλό, μπορεί να έχουν κάτι ξεχωριστό να ανακοινώσουν σχετικά με την υπηρεσία.
Και δεν εννοώ αυτό που είπες για το ένα παιχνίδι ανά μήνα πλέον. :P
ας συννενοηθουν λιγο μεταξυ τους εκει στην σονι,οι αμερικανοι εχουν βαλει το cod στα free to play αλλα πρεπει να εχεις plus για να το κατεβασεις,σε εμας το εχουν βαλει στα plus του μαιου
Battlefront 2 και cod
https://www.youtube.com/watch?v=CmoVQS6o8eU
Απάτη, πληρώσαμε ΕΑ access και σιγά-σιγά ένα-ένα μπαίνουν στο Plus,
εννοείται δεν πρόκειται να ανανεώσω το EA Access.
To ΕA ACCESS το αγοράζεις για να παίξεις τα επόμενα ποδοσφαιράκια κ.λ.π. στο εξάμηνο από την κυκλοφορία τους - η δε τιμή του είναι γελοία αν σκεφτείς ότι κοστίζει όσο το Nintendo Switch Online για Nes Games.
Πολύς χαμός για το τίποτα, πιστεύω.
Είναι ένα "Luxury" αλλά σε τιμή χώμα - όχι διαμαντιού.
Ρε παιδιά συμβαίνουν αυτά με τις υπηρεσίες. Κάποια στιγμή κάποιο παιχνίδι θα το έχεις και από κάποια άλλη υπηρεσία..
Σιγά το πράγμα δηλαδή..
Και πόσος κόσμος δεν έχει ΕΑ Access και τώρα θα πάρει το παιχνίδι δωρεάν.
Εγώ πχ που οπότε δίνει ΑΑΑ games πρέπει να γκρινιάζω γιατί τα έχω ήδη αγορασμενα; Δεν θα το κάνω, αντίθετα σκέφτομαι ωραία τώρα το Battlefront 2 θα τι έχω ψηφιακά και δεν θα αλλάζω δισκάκια οπότε θέλω να παίξω.
Και είμαι από αυτούς που προτιμά το plus να δίνει indie games πάρα ΑΑΑ..
Ε δεν γίνεται σε μια υπηρεσία όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο τους καλύτερους μήνες...
λετε να συνεχισομε το ps plus και στο PS5 η οσοι εχουμε στααρει θα φαμε ακυρο?
Γιατί έφαγαν άκυρο στο PS4 όσοι είχαν στακάρει από PS3;
Όχι.
απλα φοβαμαι με κανουν καποια πιο prenium υπηρεσια και τρεχουν και οι 2 παραλληλα ναι μεν το εκανε η ms αλλα μας εδωσε το δικαιωμα μετατροπης
Φημολογείται ότι θα βγει premium υπηρεσία.
Αν θα προσφερθεί μετατροπή (αναβάθμιση δηλαδή από απλό Plus σε Premium) ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξέρει ακόμα, οπότε τσάμπα περιμένεις απάντηση.
Όπως όλοι μας, έτσι κι εσύ θα ενημερωθείς από τη Σονυ.
Η υπηρεσία του Plus είναι δεμένη στο PS id aka players!'account και όχι με κάποια κονσόλα.
Η ιστορία της υπηρεσίας υποδεικνύει ότι από την μία γενιά στην άλλη αλλά και με νέες κονσόλες (σαλονιού ή φορητές) τα δικαιώματα του παίκτη προσθέτονται στην νέα πλατφόρμα και συνήθως εμπλουτιζονται, όπως και πρόσφατα σχετικά όταν πια καταργούνται παλαιότερες κονσόλες παύει η υποστήριξη τους.
Το λογικό είναι ότι με την κυκλοφορία του PS5 θα ενταχθεί στην υπηρεσία όπως έγινε και με το PS4 χωρίς επιπλέον χρέωση αλλιώς θα φάει κράξιμο η εταιρεία, καθώς θεωρώ ότι πολύς κόσμος ουσιαστικά έκανε τουμπεκί την κατάργηση της υποστήριξης των PS3/PSV θεωρώντας λογικό την αφαίρεση παλαιότερων κονσολών που δεν βρίσκονται στην παραγωγή και ουσιαστικά έχουν κλείσει τον κύκλο τους,, για να δώσουν χώρο στην επικείμενη ένταξη των νέων που θα κυκλοφόρησουν ήτοι το PS5.
Τώρα για premium κλπ δεν έχω καμία ένδειξη ή πληροφορία για κάτι τέτοιο. Η Sony θα πρέπει να δει τι θέλει να κάνει με το Now και την υποστήριξη του σε περισσότερες χώρες πριν προχωρήσει σε κάτι επιπλέον. Το Plus για την ώρα δουλεύει μια χαρά ως έχει. Το ιδανικό θα ήταν τέτοια εποχή του χρόνου να έχουμε 2PS4 παιχνίδια, 2PS5 και ίσως και 1VR αν θέλει να σπρώξει τις πωλήσεις των headsets. Τώρα αν σκοπεύει να βγάλει και καμιά φορητή που κατά καιρούς ακούγεται δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο με τα κινητά και τις ταμπλέτες, θα δούμε.
Διαθέσιμο από σήμερα και το Battlefront II στους συνδρομητές της υπηρεσίας Plus, καθώς το COD: WII ήταν διαθέσιμο από την προηγούμενη εβδομάδα.
Attachment 12119
https://store.playstation.com/en-gr/...TTLEFRONTII000
Battlefront 115 gb!!
To battlefront II μου βγαζει 4 επιλογες.
3 free και μια στα 24€.
Οτι και να πατησω δεν προχωράει στο καλάθι.
Να υποθεσω οτι γινεται χαμος και να προσπαθήσω άλλη ώρα?