δηλαδη σημερα ηταν καλυτερος ο γαβρος σημερα?
επρεπε να παιζει με 9 ρε pictorino??
Printable View
φέτος η διαιτησία δεν είναι εθρική απέναντί μας, δεν μας σπρώχνει αλλά είναι μια χαρά... αυτό θέλουν, να παραμυθιαζόμαστε ότι έχουμε ομαδάρα... αυτό παυαίνουμε, τρώμε το παραμύθι του πατέρα.... του χρόνου αυτοί χωρίς μεταγραφές, με γκαλέτι και σοβαρό αριστερό χαφ το έχουν για πλάκα, πολύ εύκολα, είμαστε πολύ λίγοι. το μόνο καλό που μπορούμε να κάοουμε είναι να μην κλείσουμε τα μάτια σε αυτό και να απαιτήσουμε το καλοκαίρι..
Εγώ απορώ που σε μια φάση δεν έδωσε πέναλτυ υπέρ σας κιόλας.Ό,τι φάση και να μου πεις δεν τη θυμάμαι,ακόμα και αυτές που αδικίθηκα.Ξέρω ότι ήρθα και σου χάλασα το πάρτυ.
Ευτυχώς φίλε που νίκησες με μεγάλο σκορ
Ο χειρότερος ολυμπιακός των 15 χρόνων σε πήρε μέσα έξω,μέχρι και ο όσκαρ θα σε έβαζε γκολ.
Τώρα μπορείτε να κάνετε την φιέστα σας στην κόλαση.
Άντε και του χρόνου
poious 9 re aristo13?......mia xara htan h diaithsia.........apla oi dikoi sas den mporousan na baloun thn mpala gkol...k akoma pio apla xasate apo ton miso k xoris proponhth olympiako......
εσύ δεν μου απαντάς εδώ και μέρες....πως περίμενες να κερδίσουμε; με ποιο αγωνιστικό κριτήριο; τι κάνουμε καλύτερα στο γήπεδο από αυτούς;
μη κοιτάτε στο youtube τα βίντεο με τα γκολ αλλά τη συνολική εικόνα της ομάδας και το πως μπήκαν τα γκολ (λόγω της κλάσης ενός, παίχτη ή με σωστή ανάπτυξη κλπ κλπ). τι κάνουμε καλά στο γήπεδο;
Σοβαρά Αριστό, αυτά τα λέγαμε στο δημοτικό. Περίμενα πιο ώριμη αντιμέτωπιση, ίσως αν ήσουν στο γήπεδο να είχες άλλη γνώμη για το πως κρίθηκε το ματς.
Δεν πρόκειται να πάει κανείς στην φιέστα.
η προθεση τιμωρειται με απευθειας κοκκινη......
καταρχας δεν θα μου πεις εσυ αν βλεπω τα ματς στο youtube η οχι......απο αυτον τον ολυμπιακο ειμαι κλασεις ανωτερο..δεν ειπα ποτε οτι παιζουμε μπαλα..ειπα οτι ειμαστε καλυτεροι απο αυτους...
αυτο ελεγα...
Ρε φίλε του Ντάτολο ίσα που τον ακούμπησε το Γιούρκα.Κατά τη γνώμη μου ούτε φάουλ δεν είναι.Τώρα να κάτσω να συζητήσω μαζί σου να βγάλω ποιο νόημα?Ακόμα και ο pictorino που υποστηρίζετε την ίδια ομάδα σου λέει ότι δεν το βλέπεις σωστά το θέμα.Σε αφήνω να χαίρεσαι με τα ποστ,προτιμώ να χαρώ τη νίκη της ομάδας μου.
ΥΓ:Μπορώ να απαντήσω ανάλογα στους χλευασμούς αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα ξεφύγουμε αργά ή γρήγορα.
...όσο φιλικά μπορώ.
Λεβεντόπαιδο Aρίστο μπες στο μαγαζί και κλείσ' το. :p
ρε αριστο ειπαμε ρε συ αλλα οχι και ετσι. και εγω βαζεολος ειμαι αλλα χαλαρωσε. δηλαδη δεν μπορουμε να κερδισουμε τους πεθαμενους φετος ολυμπιακους και το ριχνουμε στη διαιτησια???? αντι να το ριξουμε στα δικα μας τα κ"α"λοπαιδα???? ελεος δηλαδη. αν η φετινη χρονια ηταν αντιστροφη, δηλαδη εμεις με μηδεν φυσικη κατασταση και ο ολυμπιακος με τη δικιας μας, 10 σε καθε παιχνιδ θα μετραγαμε.
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και "εχθρούς".Θα ήθελα κάποιον από τους υποστηρικτές του Νιόπλια να μου εξηγήσει, αν θέλει, τα πλάνα και τις αλλαγές του Στρουμφ στον αγώνα.Εντελώς φιλικά.
Γιατί όταν τα λέγαμε, κάποιοι μας έβγαζαν κακούς Παναθηναϊκούς...
Το θεμα ειναι ενα, οτι οποτε χρειαστηκε φετος αυτη η ομαδα να δειξει οτι εχει ουμπαλα φανηκε λιγη ή τα εκανε σκατα...με τον Αρη, με την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ,(αυτον που ο Αρης και η ΑΕΚ σημερα του εκαναν πλακα) και με τον γαυρο σημερα. Συμπτωση επαναλαμβανομενη λενε παυει να ναι συμπτωση...
Eνταξει αυτο το πραγμα δεν υπαρχει...
Το παιχνιδι ηταν για 5-0 με τις ευκαιριες που χασαμε και το καναμε 0-1..
Τι να πω,με την τυχη δεν μπορεις να τα βαλεις.Αν ειχαμε την κωλοφαρδια του σημερινου Ολυμπιακου,θα ημασταν παρα πολυ ευκολα και στην επομενη φαση του Ουεφα.
Απλα ελεος.
Βγαλαμε πολλες ευκαιριες,ημασταν κατα κρατος ανωτερη ομαδα σε ολο το παιχνιδι.(δεν θυμιζε ντερμπι σε καμια περιπτωση) και τελικα καταφεραμε να χασουμε λογο...
1.Απιστευτης ατυχιας
2)Πληρη ανικανοτητα αμυνας.Στο τελος μονο ο Τζορβας δεν ανεβηκε στην περιοχη του Νικοπολιδη και εβγαζε αντεπιθεσεις ο ταχυτατος Μητρογλου και Μαρεσκα.
ρε παιδες να ρωτησω κατι? ο Γανυμιδης ηταν ενεργητικος η παθητικος , γιατι μεταξυ μας τωρα, σαν ενεργητικός μου φανηκε σημερα........
Αφου καταφερατε και χασατε παλι απο τον χειροτερο ολυμπιακο των τελευταιων χρονων ,ειστε αξιοι της μοιρα σας....
Υ.Γ. Μπορν να χρησιμοποιησω τα ελευταια ποστς του pictorino σαν υπογραφη????χιχιχιχι
Αυτο ειναι αληθεια.Παλι καλα που το παραδεχεστε.Η χειροτερη μακραν ομαδα που περασε απο το ΟΑΚΑ φετος.Ενταξει γινονται και εκπληξεις λογικο ειναι.Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο.
Καλα ο πικτοριο περιμενε πως και πως αυτο το παιχνιδι,μπας και στραβωσει για να κραξει,αυτο το ξεραμε.
Ας αγορασει αυτος την ομαδα που θελει απο τον 2ο χρονο τα παντα...
^^Ταsioskis, σαν κλασσικός Μαρξιστής, είσαι άκαιρος και ετεροχρονισμένος!
Επισης κατι αλλο που θα ηθελα να πω...ποσο ζωα ειναι καποιοι οπαδοι μας?Βαζει γκολ ο Ολυμπιακος..και τρωμε 6 λεπτα στο να περιμενουμε ποτε θα σταματησουν οι ΚΑΦΡΟΙ να πετανε αντικειμενα??
Ο αλλος εντωμεταξυ εδωσε 4.λολ.4 ηταν μονο οι αλλαγες με τις ξαπλες καποιων παιχτων του γαυρου.
Αλλα τι λεω...και 45 λεπτα να εδιναν,με τετοια ατυχια θα σημαδευαμε δοκαρια..
Σιγά ρε άτυχε...............
Εσύ που βλέπεις μπάλα μήπως ξέρεις την εικόνα του παιχνιδιού από τη είσοδο του ντάρμπι και όσκαρ και μετά?Γιατί εγώ είδα σας παίζαμε για πλάκα όπως εσύ πριν τις αλλαγές.Και μη μου λες βγήκαμε μπροστά γιατί και πριν το γκολ μπροστά έβγαινες.
Τώρα και στις ήττες μας λέτε ότι κερδίζετε........(στις εντυπώσεις).
Εγώ φίλε θα πω ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ και δεν το λέω προκλητικά.Ο μάγκας είναι όταν παραδέχεται την ήττα του ακόμα και αν ήταν άδικη(αγωνιστικά).
Η απαξίωση(χάσαμε από τον χειρότερο ολυμπιακό) κάνει τον ηττημένο 2 φορές χειρότερο.
Λίγα παιδιά είπαν αυτά που πραγματικά είδαν.Μερικοί ακόμα να συνέλθετε.........
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΟΥΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 65000 ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΈΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ?????????ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ
msnes7, ο Mπάντοβιτς δεν πρέπει να πίστευε στα μάτια του όταν είδε τον γελοίο "κάποια στιγμή θα μάθω" Νιόπλια να βγάζει έξω τον, mvp, Σιμάο.Από εκείνη την στιγμή χάθηκαν όλα και ο Ολυμπιακός έφερε ένα εκτός έδρας derby στα μέτρα του.Μέχρι το goal σας είχαμε την υπεροχή, βάσει των ευκαιριών, οι οποίες όμως δεν προήλθαν από κανένα πλάνο και καμία ορθολογική ανάπτυξη.
ΥΓ.Δεν τα έχω με τον "γίγαντα" αλλά με αυτούς που τον έφεραν.
Μπράβο ρε φίλε ειλικρινά
Ευτυχώς που βλέπουν μερικοί αυτά που πρέπει.
Με την εξοδο του σιμάο και την είσοδο του όσκαρ το ματς γύρισε εντελώς ανάποδα.Αν είχε και συνέχεια ποιο πιθανό ήταν το 0-2 παρά το 1-1.
Μέχρι την είσοδο ντάρμπι απλά ο ολυμπιακός έπαιζε άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που ανορθόδοξα έπαιζε επίθεση
Ρε παιδιά έλεος να μιλάτε κι εσείς απόψε ειδικά για διαιτησία που ο Δαλούκας σας σφύριζε 80-20....Ολη την ώρα ανακάλυπτε ανύπαρκτα φάουλ για να μας βάλει μες τα καρέ μας και στις επιθέσεις μας στο ξύλο που έπεφτε μόκο....το έβλεπα το ματς με τον γαμπρό μου πορωμένο παναθηναικό και μου λέει αν δεν σας νικήσουμε κι απόψε με τέτοια διαιτησία είμαστε πραγματικά για τα μπάζα......Στο 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός και σε συνδυασμό την σφυρίχτρα δεν έκανε τίποτα αλλά στο 2ο και ειδικά μετά το γκολ σας είχαμε για άλλα 2 μπαλάκια τουλάχιστον και όποιος δεν το παραδεχτεί αυτό έχει παρωπίδες...αλλά πάλι ο δαλούκας ήταν εκεί,ανύπαρκτο οφσάιντ του Μήτρογλου και έφευγε μόνος του προς τέρμα,ανύπαρκτο φάουλ πάλι στον Μήτρογλου και ενώ τσίμπησε την μπάλα καθαρά και έφευγε ολομόναχος προς το τέρμα και άλλα τέτοια τραγελαφικά....Το θέμα είναι ότι παρά τα χάλια μας σαν ομάδα,με τους μισούς παίχτες,ανύπαρκτη διοίκηση και ανύπαρκτο προπονητή σας γλεντήσαμε για μια ακόμη φορά και μπροστά σε τόσο λαό....αυτή η γλύκα δεν ξεχνιέται και δεν αλλάζεται με τίποτα....
Για πλακα?Οι λιγες αντεπιθεσεις που δεν υπηρχε κανεις πισω??
Εγω συμφωνω με αυτο που λες και εκραξα οταν βγηκε ο Σιμαο,αλλα επειδη βλεπεις μπαλα οπως λες,θα ειδες οτι αυτες οι ευκαιριες ξεκιναγαν απο το κεντρο του γηπεδου(για να μην πω απο την περιοχη σας και σου φανω υπερβολικος).Αυτο δεν γινοταν στο πρωτο ημιχρονο.Αρα βγηκα πολυυυυ μπροστα,οχι οπως το πρωτο ημιχρονο.Δεν ξερω αν ο Σιμαο θα εσωζε την κατασταση.
msnes7 εγω στο 0-1 του Παπαδοπουλου στο Καραισκακη,μπορει να πανηγυρισα στο γκολ,αλλα δεν το χαρηκα γιατι ημασταν πολυ χειροτεροι.Εγω συνηθιζω να αντιδρω ετσι.Τωρα αν εσυ μπορεις να χαρεις την σημερινη νικη,την οποια με τον ιδιο τροπο θα μπορουσε να παρει και μια μικρη ομαδα,δικο σου θεμα.
Παραδεχομαι κατι?Ναι το σκορ.0-1 ειναι.Μην μου πεις οτι θες να παραδεχτω τον σημερινο Ολυμπιακο?
"Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη και η σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια θα πάρουμε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θα παίξει στα πλέι οφ. "
αυτα ειπε ενας εκ τον μεγαλομετοχων του παναθηναικου..... να κλαψει κανεις ή να γελασει????
msnes7 εδω και ενα κομματι απο φρεσκο αρθρο του Δεσυλα.Αυτο που σου ελεγα παραπανω.
Quote:
Στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος. Είναι τέτοιο το σπορ, που ακόμη κι ο χειρότερος σε ένα ματς μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ετσι έγινε και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι, έχασαν έναν… σκασμό ευκαιρίες, είχαν τρία δοκάρια, αλλά η ουσία ανήκε στον Ολυμπιακό, που στη δεύτερη τους καλή ευκαιρία προηγήθηκαν και «έκλεψαν» το ντέρμπι. Το ματς θύμισε αυτό της περιόδου 2006-07, όταν οι «ερυθρόλευκοι»… πυροβολούσαν την εστία του Εμπέντε, αλλά ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη, λίγο πριν από το τέλος.
Δεν ξέρω αν σε ενημέρωσαν φίλε αλλά το δοκάρι του μπιφτεκίδη δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά είναι ένα μέτρο οφσάιντ....έτσι για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις δηλαδή............