Καλορίζικη!!!!
Ρε παιδιά, τι διαφορα έχει η KS8000 με την KS7000;;;
Printable View
Καλορίζικη!!!!
Ρε παιδιά, τι διαφορα έχει η KS8000 με την KS7000;;;
Ευχαριστω πολυ, Απόστολε!!!!
Καλησπέρα σε όλους, έχω μπει σε μια διαδικασία "ψιλο" αναζήτησης για 4k τηλεόραση, ιδανικά βέβαια σκέφτομαι για oled. Σκέφτομαι βέβαια να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσουν και οι νέες Lg μέσα στο 2017, αλλά επειδή απ΄οτι είδα ναι μεν θα έχουν κάποιες διαφορές, αλλά θα είναι και πιο τσιμπημένες, σκέφτομαι αν βγει κάποια καλή προσφορά για την B6 να το δω. Καταρχήν, έχει κανείς κάποια από τις B6, C6 κτλ? Επίσης, ξέρετε αν σε κάποιο κατάστημα(απίθανο βέβαια το βλέπω) να παρουσιάζουν οποιαδήποτε καλή 4k με το ps4 pro? Thanks!
// Ξέχασα, οποιοδήποτε επιχείρημα υπέρ non Oled δεκτό, μιας και δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα.
Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτην; Απ'ότι βλέπω έχει μπόλικα καλούδια.
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-...31-lg-49uh770v
Αξίζει τον κόπο να δώσω 200 ευρώ παραπάνω και να πάω για την s7000;
Υπάρχει βέβαια και αυτή στην τιμή της s7000
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-...lg-49uh850v-3d
Στο επίσημο Samsung αμερικανικό site στο live chat μου είπανε ότι η αμερικανικές τηλεοράσεις Έχουν 8ms. Την ρωτούσα για 55 QLED, αυτή απάντησε γενικά; δεν πολύ κατάλαβα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλει να του δώσουμε 1200 ευρώ από 1700 για να πάρουμε 44ms input lag (με hdr 80 δηλαδή ; χαχαα) ....... το πάνελ άστο
https://www.mediamarkt.gr/el/product...2&sc_customer=
Εδώ
http://www.displayspecifications.com/en/model/8147183
Α οκ και πάλι 44 υπερβολικά πολλά για 1200 εύρο
Το νορμαλ για μένα θα ήταν 1200 εύρο αλλά 2 ms . Εκεί να κάνω τα κακά μου παξιμάδι να πάρω αλλά 44 ;;;
Τηλεόραση που έχει τόσο χαμηλό input lag, δεν υπάρχει. Πήγαινε σε μόνιτορ αν θες καλύτερα. Ποιο χαμηλά σε τηλεόραση είναι τα 19. Δεν υπάρχει χαμηλότερα. Και οι καινούρια QLED της Samsung που βγήκε έχει 24 περίπου. Σε τηλεόραση/μόνιτορ, έχει βγάλει μόνο η Vizio, η οποίες δεν πιάνουν κανάλια. Είναι απλά σε μέγεθος τηλεόρασης και παρέχονται ως μόνιτορ. Στην Ευρώπη δεν έρχονται. Και έχουν 16ms input lag. Με HDR όμως φτάνουν τα 40ms.
Είπαμε, καλύτερη σειρά 4Κ και με το χαμηλότερο input lag είναι η σειρά της Samsung του 2016 που πέτυχε 21~25ms.
Καλημέρα παιδιά θέλω γνώμες για 4κ για ps4 pro 43 άρα μέχρι 500 με hdr θέλω γνώμες παιδιά ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Προφανως την 43αρα Samsung σειρα 6000 στα χρηματα αυτα
https://www.skroutz.gr/s/9003688/Sam...E43KU6000.html
Μη πάρεις τοιποτα ακόμα. Περίμενε γιατί φημές λένε PlayStation 5 στο 2018. Δηλαδή σου χάλασε η TV και θες να πάρεις καινούργια; Η απλά έχεις λεφτά για ξόδεμα . Εγώ παίζω σε 720p στου αδερφού μου σε 1080p και δεν τρέχει τοιποτα.
μολις βρηκα και αυτες εδω
http://www.skroutz.g...rase=lg49uh600v
http://www.skroutz.g...rase=lg49uh603v
http://www.skroutz.g...ung ue49ku6100w
τελικα θα παω σε 49 αρα
Πήγα και 'γω σήμερα αποφασισμένος στον Κώτσο στην Χαλκίδα να πάρω την samsung Ks7000 και δεν υπήρχε. Μόνο λέει αν βρούμε κάποια εκθεσιακή σε κανά κατάστημα. Δεν είχα χρόνο να πάω να ψάξω σε άλλο κατάστημα και το άφησα για ΣΚ.
Τέλος πάντων, αλλού θέλω να καταλήξω:
Δίνω κάτι παρααάνω και πάω στην 7500? Δίνω λιγότερα και πάω στην σειρά 6 της samsung? Ψάχνω για κάποια ανάλογη άλλης εταιρείας?
Θα μου πείτε, να ανοίξω το Google και να το ψάξω, να όμως που τα αγγλικά μου δεν βοηθάνε και γι' αυτό (ξανα)ζητάω την βοήθεια σας. :p
Υ.Γ. Τον τελευταίο καιρό δεν έχω tv και θα αγοραστεί πακέτο με ps4 pro
σχετικα με το ποστ του kostas1234.
εχω την lg 43uh603v με ps4pro και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Εγώ πάντως αποφάσισα να πάω σε samsung KS 7000 55"(έκανα αναβάθμιση από samsung lcd b650 1080p), έχοντας ps4 pro. Δεν πήγα σε OLED γιατί βρήκα μια καλή προσφορά στην 7000 και δεν ήθελα στα πλαίσια αναβάθμισης να εκτινάξω το κόστος. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια, το local dimming που έχει(που ουσιαστικά προσπαθεί να δώσει όσο καλύτερο μαύρο/αντίθεση) θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, και δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι στην 8000, 9000 και γενικά πόσο πραγματικά καλύτερες είναι. Αν δεν σε ενδιαφέρει και τοοοσο πολύ η πιστή απόδοση του μαύρου μπορείς να πας άφοβα σε ένα από τα μοντέλα της Samsung. Γενικά στις φωτεινές εικόνες είναι αρκετά καλή. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα και κυρτή για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η 7000 είναι το entry μοντέλο της Samsung που υποστηρίζει όλες τις σημαντικές τεχνολογίες που πρέπει να έχει μια τηλεόραση στην παρούσα φάση και δουλεύει μια χαρά με το pro. Από κει και πέρα είναι θέμα budget, γούστου και τι σε ενδιαφέρει περισσότερο σε μια τηλεόραση. Καλή τύχη & επιλογή!
@gonzalez το μαύρο και τα χρώματα της ks7000 είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε led τηλεόραση. Η κίνηση και το judder είναι προσωπικά κάτι που με χαλάει. Γενικά σε θέμα κίνησης δεν με ικανοποιεί τίποτα εκτός από Sony. Από εκεί κ πέρα στα χαρτιά η ks7000 με την 8000 έχουν πάνω κάτω τα ίδια specs.
Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να τη συγκρίνω γιατί δεν έχω δει αναλύτικά από κοντά κάποιο καλύτερο μοντέλο. Από κει και πέρα νομίζω έχει να κάνει με το πόσο "ευαίσθητος" είναι κάποιος σε κάποια πράγματα, και εγώ δυστυχώς είμαι πολύ στην απόδοση του μαύρου. Πχ όταν έχεις μάυρο φόντο και είτε αριστερά είτε δεξιά υπάρχουν γράμματα ή κάποιο χρώμα τεσπα που πρέπει να αποδοθεί, εκεί κυρίως φαίνεται το "κακό", μιας και τα 3/4 της τηλεόρασης είναι κατάμαυρα και εκεί που είναι τα γράμματα κτλ το το μαύρο από πίσω έχει αισθητή διαφορά από το υπόλοιπο μαύρο της τηλεόρασης και φαίνεται περίεργο. Χρώματα και τέτοια μια χαρά πάντως. Το judder, δεν ξέρω αν εννοείς όταν ενεργοποιείς το "auto motion plus", κατά τ΄άλλα πολύ σπάνια το παρατηρώ.
Entry level ειναι η σειρα 6000 παντως και οχι η 7000,ειδικα μιας και αναφερεται και Ps4 pro.
Και για κυρια χρηση το ps4 pro καλυτερα ειναι η σειρα 6000 που ειναι φθηνοτερη χρηματικα και με τα χρηματα που γλυτωνει καποιος αγοραζει αργοτερα στο μελλον Oled.
Βεβαια για οσους θελουν το κατι παραπανω και πετυχουν καποια αξιολογη προσφορα φυσικα η σειρα 7000(ή και 8000)ειναι παρα πολυ καλες,αλλα αντικειμενικα δεν ειναι για ps4 pro χρηση κυριως λογω του οτι δεν εχουν αξιοσημειωτες διαφορες απο την φθηνοτερη σειρα 6000 στο ps4 pro για τα παραπανω χρηματα.
Μπηκα και εγω στην πριζα τωρα που επεσαν καπως οι τιμες και γλυκοκοιταζω την ks8000 σε 49'' ή σε 55''. Κλασικα θα φαω ενα μηνα βεβαια σε ψαξιμο και διαβασμα αλλα δε νομιζω να βρω κατι αλλο .
Όντως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή και η καινούριες σειρές QLED που βγάζει τώρα η Samsung, δεν τα έχει πάει και τόσο καλά (από άποψη reviews, input lag Κτλ). Πολύ χειρότερα από την σειρά του 2016.
Από εκεί και πέρα, εγώ δεν προτείνω σε καμία περίπτωση να πάει κάποιος να αγοράσει τις σαβούρες που πουλάνε με 400-500 ευρώ που λένε ότι έχουν HDR κτλ.
Αν με την λεξη σαβουρα εννοεις την σειρα 6000 τοτε σε διαβεβαιωνω οτι μονο σαβουρες δεν ειναι οι εν λογω οθονες. Προφανως και υστερουν σε καποια πραγματα αλλα για την συγκεκριμενη χρηση του gaming ειναι η εννοια του value for money
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300
Σωστό HDR δεν πρόκειται να δει κάποιος σε γκάμα τηλεοράσεων που κοστίζουν 500 και 400 ευρώ. Και αυτό έχει να κάνει με τα επίπεδα φωτισμού γιατί οι τιμές που δίνουν είναι πολύ χαμηλές. Αντικειμενικά, αγοράζει κάποιος μία τηλεόραση, όχι μόνο για να παίζει, αλλά για να βλέπει και ταινίες και τηλεόραση. Αν κάποιος ασχολείται με το σπορ, θα κοιτάξει να αγοράσει κάτι αξιόλογο. Επίσης μην ξεχνάμε και το θέμα μάρκετινγκ.
Και αν δεν είναι η KS7000/KS8000 για χρήση με PS4 Pro, τότε για τι άλλο είναι;
1)Δεν υπαρχει πληρης αξιοποιηση του hdr στο ps4 ουτως ή αλλως.
2)Οταν μπαινεις στα 1000-1200ευρω που κοστιζει κυριως η 8000σειρα εκει μετα μπαινει στο παιχνιδι και το Oled αρα αλλαζουν τελειως τα πραγματα.
3)Καλυτερη αξιοποιηση υπαρχει αν καποιος αγορασει τετοιες τηλεοραση για pc παρα για ps4 pro. Δεν αξιοποιειται το ιδιο το 4κ στο ps4 pro σε σχεση με το pc.
4)Οι σειρες 7000 και 8000 βγαινουν απο συγκεκριμενες ιντσες και πανω(49 αν δεν κανω λαθος). Αρα αν καποιος θελει 4κ τηλεοραση για μικροτερο χωρο αναγκαστικα κοιταζει αλλου(και εννοειται για μικρη αποσταση)
5)Κανεις δεν ειπε οτι δεν αξιζουν γενικα οι παραπανω σειρες της Samsung. Αυτο που ειπωθηκε ειναι οτι τουλαχιστον για αυτη τη γενια κανουν μια χαρα την δουλεια τους για χρηση κυριως ps4 pro,πολυ καλυτερα απο οσο υποθετει καποιος για τα χρηματα που ζητανε. Φυσικα εχουν τα αρνητικα τους(αυτο ελειπε κιολας)αλλα για τα χρηματα που πληρωνει καποιος ειναι value for money.
Ακριβώς. HDR premium δεν βλέπεις σε τηλεοράσεις όχι των 400-500 αλλά χονδρικά σε οτιδήποτε κυκλοφορεί κάτω από 1000 ευρώ. Το HDR10 για να αποδοθεί σωστά ΑΠΑΙΤΕΙ local dimming που μόνο premium μοντέλα διαθέτουν και true 10 bit panel....τα περισσότερα panel κάτω των 1000 ευρώ στο εξωτερικό που διαβάζω τα αποκαλούν rubbish 8 bit panel στα 60hz όταν τα premium είναι στα 120. Για παράδειγμα οι πρωτες 4K hdr premium Sony προ 2 γενιών έχουν ανώτερο μαύρο και hdr από τις τελευταιες φθηνες 4K/hdr. Έχω δει το HDR όταν είχα την KS7000 και το HDR στην 6000 ενός φίλου που την πήρε σε προσφορά προ ημερών και είναι η μέρα με τη νύχτα. Αυτό που κάνουν οι φθηνές τηλεοράσεις για να αποδώσουν ψευδό HDR είναι απλώς να κάνουν over blown τα χρώματα και να φαίνονται τα πάντα πιο έντονα....δεν έχει σχέση με την ζωντάνια και τον ρεαλισμό που βγάζει η πηγή του φωτός σε μια τηλεόραση που μπορεί να αποδώσει την μεγαλύτερη κλίμακα του HDR10....8bit= 16.77mill colors VS 10bit=1.07 billion colors. Προφανώς όλα αυτά είναι λεπτομέρειες...αν κάποιος δεν έχει δει HDR σε κάποιο ακριβό μοντέλο δεν θα τον ενοχλήσει το αποτέλεσμα που βγάζει ένα φθηνότερο μοντέλο και η 6000 (προσωπικά μου άρεσε η απόδοση του HDR) τα καταφέρνει μια χαρά έχοντας αρκετά καθαρή εικόνα....βέβαια σε σκοτεινές σκοινες έχει αρκετό ghosting αλλά με calibration του automotion κάπως μπαλανσαρεται. Τεσπα εγώ θα γράψω για χιλιοστή φορά ότι αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω ούτε 4K τηλεόραση θα αγόραζα ούτε PS4 pro. Καμία διαφορά στο 4K....πρέπει να βάλω δίπλα δίπλα μια τηλεόραση με 1080p για να εντοπίσω διάφορες....στο HDR ναι είναι εντυπωσιακοί οι φωτισμοί ειδικά στο gears of war σε κάτι σπηλιές είχα μείνει μαλακας αλλά δεν είναι κάτι game changer για τα δικά μου γούστα.
Η αληθεια ειναι οτι θελει τεραστια TV ή να εισαι πολυ κοντα σε μικροτερη για να δεις την πραγματικη διαφορα. Σε 80αρα ας πουμε η διαφορα θα ειναι μεγαλη φανταζομαι.
Σε ενα φιλο που εχει 40αρα 4K, για να δω διαφορα με το pro του, πρεπει να κολλησω την μουρη μου σε λιγοτερο απο μισο μετρο.
Αν ημουν Sony, με το PS5 δεν θα πηγαινα σε Native 4K. Δεν ξερω αν αξιζει να σπαταληθει η δυναμη εκει. Στο PS5 pro ok, θα υπαρχουν και μεγαλυτερες τηλεορασεις σε ενα μεσο ορο και θα απευθυνεται και σε αυτους που θελουν το κατι παραπανω.
Ωωωωωωωωωχχχχ! Σε βλέπω να ξενερώνεις, γιατί το PS5 θεωρητικά (γιατί πρακτικά δεν έχω αποδείξεις), θα πάει για καρα-native 4Κ (και PSVR 2.0), με όλα τα απαραίτητα specs (σαφέστατα ανώτερα του Scorpio). Όσο περί δύναμης, μην ανησυχείς, θα είναι άπλετη για αυτά που προορίζεται. (για pseudo-8K δεν ξέρω τι θα γίνει, εκεί ίσως δούμε αργότερα το PS5 Pro)
Καλα ναι αν παει στην ιδια αναλυση με το PRO αναμενεται πολυ γκρινια. Οι αριθμοι ειναι το παν δυστυχως και οχι η ουσια(το οτι δεν θα εχουν οι περισσοτεροι τεραστιες τηλεορασεις)!.
Απλα εγραψα και εγω την επιθυμια μου.
Ο Cerny ειχε πει παντως οτι για Native 4K στα σημερινα γραφικα θες 8TF. Οποτε για να εχεις Native 4K και γραφικα next gen φανταζομαι οτι θα πρεπει να δωσεις κατι πολυ πανω απο τα 8 TF. Για να δουμε...
Ακριβως αυτο. Επειδη δεν υπαρχει πραγματικη αξιοποιηση στην τωρινη γενια και του 4κ και του hdr ,γιαυτο δεν αξιζει για κυρια χρηση το ps4 να επενδυσει καποιος σε τηλεοραση.
Επισης γιαυτο το λογο και η σειρα 7000 εγινε τοσο δημοφιλης. Γιατι ειναι μια αξιολογη πιο premium(και στο panel)αναβαθμιση σε σχεση με την φθηνοτερη κατηγορια και(τουλαχιστον πιο παλια)δεν κοστιζε μια περιουσια σε σχεση με την ακριβοτερη 8000.
Τελος δεν ειμαι κατα του να επενδυσει καποιος σε μια καλη τηλεοραση φυσικα,ειδικα αν περναει αρκετο χρονο σε αυτην. Απλα δεν ειναι καταλληλη η περιοδος για να επενδυσει καποιος ενα μεγαλο ποσο σε 4κ τηλεοραση οταν αρχιζουν σιγα σιγα να κυκλοφορουν μαζικα(και σε ψιλο προσιτες τιμες οι Oled).Προφανως και υπαρχει διαφορα στο panel,στο hdr και οχι μονο στις ακριβοτερες Samsung απλα δεν υπαρχει πληρης αξιοποιηση αυτη την στιγμη στην αγορα,οπως δεν υπαρχει γενικα για το 4κ που και αυτο σιγα σιγα μπαινει στην ζωη μας.
Γιαυτο ακριβως και δεν ηθελα(περαν του θεματος του χωρου που εχω προς το παρον)να επενδυσω στην σειρα 7000 της samsung εγω προσωπικα. Προτιμησα την προσωρινη καλη λυση της φθηνοτερης σειρας και στο μελλον με την χρηματικη διαφορα παω για Oled. Φυσικα εν ετη 2017 ειναι για μενα αστειο να πηγαινα σε full hd οθονη.Βεβαια ευτυχως βγαινουν αρκετες προσφορες τωρα τελευταια στις παραπανω σειρες αρα γινονται πιο value for money αγορες.
Μεχρι και πριν λιγους μηνες που βγηκε το ps4 pro το Hdr ηταν ανεκδοτο,αλλα να που οι κονσολες το σπρωχνουν αυτο σιγα σιγα.
Η Sony μαλιστα βρηκε το καταλληλο πατημα για να σπρωξει και αυτη τις 4κ τηλεορασεις(και τις Oled σιγα σιγα),τα premium ακουστικα με τον 3d ηχο(που και εκει ολως τυχαιως παρα πολυ μικρη υποστηριξη)και παταει(οπως και ολες οι εταιρειες)στον ενθουσιασμο του κοσμου για το κατι νεο. Ειδαμε και το PSVR περαν του Resident evil 7 τι αξιοποιηση εχει.
Δεν ειναι τυχαιο που και στο pc τα πρωτα hdr monitor τωρα ξεκινανε να βγαινουν που εκει τουλαχιστον υπαρχει πραγματικη αξιοποιηση του 4κ,βεβαια και παλι το Hdr ειναι σε νηπιακο σταδιο.
υπαρχουν οι ks 7000 7500 και σε 43''
https://www.euronics.es/samsung-ue43...televisor.html
https://www.mediaworld.it/mw/tv-led-...ue43ks7500uxzt
απλα δεν τις εφεραν ποτε ελλαδα
Απαραδεκτες τιμες παντως για 43ιντσες.
εαν δεις σε τι τιμες εχουν και τα 55''αρια θα φρικαρεις
απλα για μενα ειναι απαραδεκτο το θεμα με τους μισθους μας και οχι σε τι τιμες τα εχουν στην γερμανια
Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μόνο την 49ks8000. Το θέμα είναι ότι έχω 46" κ θα ήθελα να πάω στις 55".Φοβάμαι ότι οι 49 θα μου φανούν λίγες. Από την άλλη ή τώρα ή ποτέ γιατί η φετινή σειρά της Samsung η mu είναι υποδεέστερη από τις ks.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk