Κολεκτορα απο που αγορασατε οι συλλεκτες??
Printable View
Κολεκτορα απο που αγορασατε οι συλλεκτες??
Έτσι θα κάνουμε σε λίγες μέρες! :p
https://www.youtube.com/watch?v=za2Dh817ZyM
Whooooo!!!
Attachment 3142
ΟMG
Way too young για να παιζει gta btw, συγχαρητηρια στους γονεις
Eλα ντε, τραγικο...αντι να παιξει κανενα TLOU :P .
LOL
The last of Us μπορει, ακομα και lollipop chainsaw μπορει αλλα gta αυτη η ηλικια με τιποτα, για μενα παντα.
οχι πλακα εκανα χακου, συμφωνω μαζι σου, πολυ μικρος να παιξει το οτιδηποτε που εχει να κανει σχεση με βια κλπ.
Epic Mickey, Fifa, racing, LBA κλπ.
Έλα όμως που αυτά τα βαριούνται και δεν τα θέλουν.....anyway μεγάλη συζήτηση και δεν είμαστε στο σωστό thread.
Δεν λεω για την βια η το gore απαραιτητα, κι εγω επαιζα resident evil στα 12-13 και ακομα και τα παιχνιδια της nintendo μου φαινονταν σουπερ βαρετα. Αλλο να παιζει ενα 13χρονο κατι βιαιο σε fantasy, sci-fi setting και αλλο κατι βιαιο σε ρεαλιστικο setting.
Tεσπα μεγαλη συζητηση και στο λαθος thread οπως λεει και ο Νικος.
Λογικά με το πέρας των γιορτών θα βγεί και το bundle για το 4. Θα το προτιμούσα να το πάρω τότε αλλά δυστυχώς η αναμονή είναι μεγάλη. Πέρασαν και από μενα τέτοιες σκέψεις αλλά 4 περίπου μήνες είναι πολλοί.
Και γω επαιζα Gta vice city οταν ημουν μικρη , το μονο που εκανα ειναι να σκοτωνω πεζους...
και δειτε με τωρα ειμαι μια χαρα!
btw το ψηνω το παιχνιδι
^^
Γιατί η digital έκδοση είναι πολύ καλύτερη μακροχρόνια για το μηχάνημα σου απο ένα δισκάκι. Λιγότερος θόρυβος/θερμοκρασία, γρηγορότερα loadings, λιγότερα pop-ins κτλ. HDD>BD. Τόσες ώρες που θα φάει παίξιμο θα τα παίξει το μηχάνημα μου σίγουρα. Κουτάτο το ξαναγοράζω γιατί θέλω να έχω το κουτί, τον χάρτη κτλ. Και θα μείνει άθικτο φυσικά το κουτί/BD, μπορεί να το πουλήσω αργότερα και να πάρω την Special.
^^Καλη διασκεδαση, κι εγω σε αναλογη φαση ημουν με το Skyrim!
Αυριο στη 13:00 θα εχει ανεβει η συγκριση PS3/360 του Digital Foundry στο Eurogamer.
IGN
"It's actually impossible for us to write a review or even give a score, because there's no human language or numerical value available to actually express how perfect this game is. Through GTA V, the human condition has been elevated to a state of nirvana and we welcome the end of times."
http://www.youtube.com/watch?v=I-jZjj1WwgI
Έχουμε άλλες βαθμολογίες;