εξελιγμένο λισάρι;
:rofl::rofl::rofl::rofl:
:1appl::1appl:
Printable View
εξελιγμένο λισάρι;
:rofl::rofl::rofl::rofl:
:1appl::1appl:
molis to termatisa simera:bgrin2:
to game eine apistefto, telio monadiko
proti fora pezo game seri (8oro eklisa gia na to bgalo),
apta liga game (isos kai to monadiko) pou den proseksa bugs(ma kanena?:confused:?)
to Uncharted pragmatika paradidi mathimata se olous tous tomeis
apo ta grafika, gameplay, ixos eos sti xrisi tou dualshock
sinxaritira stin omada tis naughtydog:1appl:
ena alithino next gen game
Και εγώ το τερμάτισα χτές.
Μάζεψα 42 απο 60 πώς λέγονται. :D
Πολύ καλό game.
γεια σας κ απο μενα εχει τοσες μερες που παρακολουθω τις συζητισεις σας κ λογο καποιου προβληματος εγραφης δεν μπορουσα να ποσταρο...λοιπον ακουω τοσα καλα λογια για το παιχνιδι αλλα δν βλεπω λογο να το αγοραζω απτη στιγμη που σε 7 ορες τερματιζει
Μερικα παιχνιδια τα παιζεις παραπανω απο μια φορα, για παραδειγμα εγω το παιζω τωρα για δευτερη φορα το συγκεκριμενο, ενω το ratchet το εχω τερματισει 2 φορες εγω και 3 η γυναικα μου.
Πολυ καλα τα λεει ο Slay.
Εχω τελειωσει το Uncharted ισα με 5-6 φορες , εχω ξεκλειδωσει τα ΠΑΝΤΑ.
Ειχα καιρο να το παιξω και εχθες , μονο και μονο επειδη ηθελα να δοκιμασω καποια settings της τηλεορασης μου σε χαμηλο φωτισμο (συγκεκριμενα το black level) εβαλα το Uncharted , με μονο σκοπο να φορτωσω ενα chapter απο "σκοτεινο" σημειο και να κανω το τεστ μου....
η καταληξη?
δεν εφτιαξα ουτε ενα setting στην τηλεοραση μου , αλλα για μια ακομη φορα παρασυρθηκα απο το φοβερα διασκεδαστικο gameplay του!
Α και το παιχνιδι δεν ειναι 7 ωρες...εκτος και αν το παιζεις στο εντελως γελοιο level δυσκολιας -που δεν αξιζει με την καμμια , κατα τη γνωμη μου πρεπει να ξεκινησεις απο το hard στο πρωτο playthrough- και παιζεις λες και βιαζεσαι να το τελειωσεις γιατι θα σου το παρουν , και δεν κοιτας να το απολαυσεις.
Οραια....μια ερωτηση Uncharted i Assasins?????
Προσωπικα Uncharted με κλειστα ματια...το assassins creed ειναι υπερβολικα επαναλαμβανομενο.Η πρωτη πιστα ειναι ιδια με την τελευταια...εγω το βαρεθηκα στην τεταρτη δολοφονια και φαντασου οτι το ειχα νοικιασει για να περασω ευχαριστα μερικες ωρες απλα.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα , αλλα το Uncharted ειναι ΠΟΛΥ μπροστα σαν ποιοτητα και διασκεδαση για εμενα.
Οκ για το 1 ......για το ASSASINS aκουσα τοσα καλα κ τοσα κακα πως ειναι δυνατον,
θα μου πεις γουστα ειναι, αξιζει να το παρω κ αυτο? η ειναι τοσοοοοοοοοοοοο βαρετο?
ki omos file mou,einai poli vareto.ego eimai stin triti dolofonia kai exo arxisei na to variemai idi
Φιλε μου , σου λεω την ειλικρινη μου αποψη , στο παιχνιδι κανεις ολη την ωρα το ΙΔΙΟ πραγμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα...ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
Το περιμενα πως και πως το assassins αλλα ηταν μεγαλη απογοητευση για εμενα.Μπορει να εχει μεγαλους κοσμους , αλλα εμενα δεν με εντυπωσιαζει καθολου αυτο , καθως δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ σε αυτους τους κοσμους...τιποτα διαφορετικο , τιποτα πρωτοτυπο.Πηγαινε εκει , κανε ανακριση , κρυφακουσε , σκοτωσε... ε κατανταει μεγαλη βαρεμαρα.Τουλαχιστον λιγη ποικιλια ρε παιδι μου , κατι διαφορετικο , μια διαφορετικη αποστολη..τιποτα τα ιδια και τα ιδια.Βεβαια αμα εσενα δε σε ενοχλει αυτο , απλα παρτο΄.Εγω απλα ειπα την προσωπικη μου γνωμη εννοειται.:tiphat:
Οχι και σε 7, αλλά σε ένα βαθμό έχεις δίκιο.
θα μπορούσες πάντως μόλις το τελειώσεις 1-2 φορές να το αλλάξεις με κάποιον που έχει το assassins, μετά με το HS , το ratchet και έτσι να παίξεις περισσότερα... αν και πρακτικά θα υπάρχουν δυσκολίες.
Επίσης στο εξωτερικό μπορείς να βρεις προσφορές και καλύτερες τιμές... για εμένα 30-40 ευρώ θα ήταν πολύ καλά για να αγοράζεις παιχνίδια, τα 60-65 πέφτουν λίγο βαριά, αν και το συγκεκριμένο είναι top και τα αξίζει.
χαχα οκ οκ με πεισατε............μακριααααααααα.........
ξερετε τι αλλο θελο ειναι οσο αφορα αυτο
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=126
χρειαζεσαι ρουτερ για να πετυχη????
για το assassin's δεν ξέρω,το uncharted πάντως θα το τερματίσεις τουλάχιστον 3 φορές.πολύ καλό αυτό,και δεν θα το βαρεθείς καθόλου,ακόμα και η ίδια μάχη σε επόμενη φορά που ξαναπαίζεις είναι διαφορετική επειδή οι εχθροί έχουν εξαιρετικά υψηλό δείκτη νοημοσύνης και συμπεριφέρονται διαφορετικά.από την άλλη είναι μικρό,και αφήνει τη γεύση ότι δεν ολοκληρώθηκε επαρκώς..!
κατά τ'άλλα είναι κορυφαίο,σίγουρη προσθήκη στη συλλογή σου!!
Λίγο αργά μάλλον αλλά χθες το τερμάτισα.:(
Ένα θα πω τέτοια παιχνίδια,αν λέγονται παιχνίδια γιατί εμένα μου φάνηκε σαν μια ταινία που ήμουν ο πρωταγωνιστής και μάλιστα ταινία που έπαιρνε το όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας, δεν πρέπει να τελειώνουν ποτέ.
Υ.Γ.: Nate,Elena και Sully θα τα ξαναπούμε σύντομα.
ennoeite oti zei...lol
ζήσει δε ζήσει μικρό το κακό!!!!