^^
Πας εδώ, βάζεις το psn username σου, πατάς generate και αντιγράφεις το forum BB code στην υπογραφή σου.
Printable View
^^
Πας εδώ, βάζεις το psn username σου, πατάς generate και αντιγράφεις το forum BB code στην υπογραφή σου.
+2 πλατίνες Harry Potter Half-blood Prince & Deathly Hallows Part 1
Dantes inferno δυστυστως πολυ μικρο παιχνιδι.
ρε παιδια.δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω κ σιγουρα εχετε ξαναμιλησει στο παρελθον αλλα με εκεινo το boss batch 3 .παιζει κανενα game save?
129. Rango the videogame: Καλό για παιδικό trophywhoriko παιχνίδι. Ευχάριστη έκπληξη!
130. Catherine: Πολύ καλό και τελείως διαφορετικό απ' ότι άλλο έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια. Επίσης παλουκάκι!
Και να σου δώσει κάποιος save δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις το τρόπαιο γιατί οταν χρησιμοποιείς save άλλου γίνοντε disable τα τρόπαια.
Για να πάρεις το συγκεκριμένο πρέπει να σκοτώσεις όλα τα bosses που αναφέρει το τρόπαιο σε ένα sitting, δηλαδή χωρίς να κλείσεις και ξανανοίξεις το παιχνίδι. Δεν έχω ακούσει άλλο τρόπο...
Εχω κανει τα παντα αδερφε.Το εχς τερματισει 6 φορες...και δεν υπερβαλω..Θα σβησω το παιχνιδι κ τηα ξανακανω αλλον εναν γυρο...για να δουμε.....thanx
197. Duke Nukem Forever: Καλό και δύσκολο! (Άντε να ξεκινήσω κι εγώ αρίθμηση και σχόλια σαν όλους τους άλλους!)
115.Medal of Honor : Frontline. Δεν θα βρισω σαν λιμενεργατης οπως συνηθως, απλα χαιρομαι που τα καταφερα. Να'μαι καλα με υγεια και ευτυχια και χωρις νευρα.Αμην.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο οπότε εύγε! :D
σαν παιχνίδι τι λέει;
θες να με κανεις να βρισω αλλα εχω τον ελεγχο χαχαχαχα...τι να πει και αυτο ? παιχνιδι του Ps2 9ετιας αν δεν κανω λαθος, τι να σου πει τωρα ? αντε στο easy να το παιξεις να θυμηθεις τα παλια, αντε να βγαλεις καθε πιστα gold να ''νιωσεις'' οτι αξιζεις το καθε trophy, αλλα ειλικρινα ποιος αρχιΜΛΚΣ ειπε στους υπολοιπους μικροΜΛΚΣ να κανουν και trophy για το hard mode απο την στιγμη που τα παντα μεσα απο aimming, spawning, hit/damage, κολληματα ανεξηγητα κυριαρχουν στο συνολο των 19 πιστων,κανενα checkpoint...δηλ επρεπε ?
A μάλιστα κατάλαβα.... Μένω μακρυά :P
Εγω έφαγα ένα άλλο ξενέρωμα εχτές με το Splinter Cell Collection. Το αγόρασα κανονικά και χαιρόμουν πως θα παίξω stealth και είναι και δύσκολο παιχνίδι και όταν το έτρεξα είδα προς έκπληξη μου πως δεν έχει επιλογή για invert y-axis σε κανένα απο τα 3 games (απο μικρός invert παίζω).
Απαράδεκτα πράγματα....
Δηλαδή τώρα ή θα πρέπει να περιμένω να βγάλουν patch (xlωμότατο) ή να μάθω να παίζω ανάποδα και να ξεχάσω και αυτά που ξέρω.....
Η πλάκα είναι οτι οι έκδοσεις για PC που τα είχα παίξει παλιά είναν invert y-axis. Πραγματικά gtp η ubisoft....
καλα που το ανεφερες για τα controlls, το Frontline εχει pre-mapped πληκτρα που δεν δεχονται αλλαγες, οποτε θες καποιο διαστημα να πας με τα νερα τους.Το καλο ειναι οτι σου εχει 3 επιλογες, προκαθορισμενες βεβαια και επιλεγεις τι ταιριαζει στο στυλ παιξιματος σου δηλ ''Λιγο Σκατα'', ''Πολυ...", " Ο Αχορταγος"...τεσπα απο παλιο παιχνιδι τι να ζηταμε τωρα ? εδω το MoH του τωρα και ηταν για απατο κουβα.
infamous (κουραστηκα τα blast shards) ευχομαι το 2 να ειναι και αυτο καλο.
116. Rio. Πολυ ωραιο για σουκου και παρεα.
117. Dark Void. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσε σε τοσο πολυ κοσμο.Αν εξαιρεσεις το glitch στο grease monkey (μλκ δικη μου που το επαθα) το παιχνιδι το λες απο αξιοπρεπεστατο εως και καλο.
131. We Dare: Σχεδόν εντελώς άκυρη η φήμη που έχει από πίσω του ο τίτλος. Παρτομουβοπαίχνιδο είναι στην ουσία όπως το TV Superstars κ το Start the Party. Αρκετά καλό.
132. God of War: Chains of Olympus: Πολύ καλό!
133. God of War: Ghost of Sparta: Καιρό είχαμε να δούμε gow με σενάριο που να την παλεύει (ακούς gow3? :P)
134. Cars 2: Παιδικό Racing παιχνιδάκι για πλατινοφάγους.
135. Crysis 2: Πολύ καλό τόσο στο single player όσο και στο multi. Το multi μου έφαγε λίγο την ψυχή βέβαια, έπαιζα μόνο σαββατοκύριακα που είχε double-xp και πάλι μου πήρε γύρω στις 35 ώρες να πάρω τα πάντα....
23. Deus Ex: Human Revolution
Τρία playthroughs (κι ας μην χρειάζονται!) για να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ... Παιχνιδάρα!
Και μετά το introduction μου , στο αγαπημένο μου thread!!
Παραθέτω τις πλατίνες μου αλφαβητικά ( 69 )
1.Batman Arkham Asylum
2.Batman Arkham Asylum ( JPN )
3.Brutal Legend
4.Burnout Paradise
5.Cars
6.Cloudy of Chance with meatballs
7.CSI : Fatal Conspiracy
8.Dante's Inferno
9.Darksiders
10.Dead Space
11.Disney Sing it Family Hits ( EU )
12.Disney Sing it Family Hits ( US )