στο PC είπες εμφανίζονται; για δες μήπως είναι .sub και οχι .srt
Printable View
στο PC είπες εμφανίζονται; για δες μήπως είναι .sub και οχι .srt
ερωτηση.
στα windows, οτι υπαρχει στο φακελο TEMP, μπορουμε να τα διαγραψουμε?
Συνήθως ναι...
κατέβασε το ccleaner να μην ασχολείσαι με τέτοια θέματα. Τσαμπα ειναι
για δωστε μου τα φωτα σας. στο νεο μου σπιτικο, εχω το router μου στο σαλονι κ το pc μου στο δωματιο. η συνδεση του internet εχει γινει μεσω tp-link.
στις αρχες, η ταχυτητα που μετραγα με speedtest, ηταν στα 17+ περιπου mbps. τις τελευταιες μερες ομως, η ταχυτητα που βλεπω ειναι στα 14.6 περιπου mbps.
τι μπορει να φταει και επεσε τοσο? να δοκιμασω να κανω κανα restart στο ρουτερ ή παιζει να χειροτερεψει το θεμα?
απο το Link του ρουτερ, μου δινει το Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 17.001
Όσα βλέπεις κλειδωμένα στο interface του ρουτερ σου, τόσα πιάνεις.
Μη κάνεις μετρήσεις με speedtest και λοιπές φόλες.
ευχαριστω γιωργη
εχω το εξης προβλημα στο laptop μου.. σε μερικα videakia στο youtube δεν μου παιζει τον ηχο.. κατεβασα την τελευταια εκδοση του K-lite codec αλλα πλαι τιποτα..
ειναι θεμα του youtube η του laptop μου?
Έχω το Chrome αν είναι η τελευταία έκδοση δεν ξέρω!! Δοκίμασα και το mozilla στο ίδιο βίντεο και δεν παίζει τον ήχο!! Ένα βιντεακι κοίτουσα πως να κάνω s-off το HTC μου!!
Στάλθηκε από το HTC One mini μου
Απο σημερα το πρωι εχω προβλημα με το pc μου. Εχω win7 64bit πανω. Παταω να ανοιξει, μου δειχνει κανονικα το welcome τον win, ο δισκοα δουλευει κ μολις μπει στο background κολλαει. Δεν μου δειχνει κανενα desktop icon, ο κερσορας φορτωνει συνεχως κ κ δισκος δεν δουλευει. Τα επαιξε? Τα μονα εικονιδια που βλεπω ειναι φου start, windows exoloer k mozila που ειναι στην κατω μπαρα.
Σε safe mode μπαινω κ βλεπω τα icons αλλα δεν ξερω τι μπορω να κανω. Υποψιαζομαι οτι φταιει το nod (καποια στιγμη πριν κανα χρονο, κολλαγε ολο το pc) αλλα δεν μου βγαζει επιλογη να το απενεργοποιησω.
edit. διεγραψα το nod κ ανοιξε.....
Η οθόνη του υπολογιστή στη δουλειά όποτε δείχνει αρκετό μαύρο (πχ εδώ όταν φορτώνει η σελίδα, ή ένα βιντεο στο youtube έχει αρκετό μαύρο backround) κάνει σα να κατεβάζει αυτόματα τη φωτεινότητα πολύ απότομα και αμέσως μολις φύγει το μαύρο δείχνει κανονικα.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;; Γιατί είναι λίγο εκνευριστικό...
Λογικά είναι της κάρτας γραφικών.. (βασικά δεν ξέρω τι είναι, αλλά επειδή το κάνει και σε μένα, έχω κάνει διάφορες υποθέσεις). Μειώνει και αυξάνει το contrast ανάλογα το περιεχόμενο της οθόνης για να μην κουράζει τα μάτια (μάλλον??).
Έχω ένα μαύρο theme στον Chrome. Όταν είμαι στο forum με το σκόυρο γκρι skin ο Chrome πάει προς το γκρι. Αν το γυρίσω στο digital foundry που έχει πολύ άσπρο η σελίδα, αυτόματα πάει προς το μαύρο.
Εγώ νόμιζα πως ήταν κάποια ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργεια, αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο..
Εγώ μόνο με το μαύρο έχω παρατηρήσει να το κάνει αυτό. Αλλά κάποιες φορές καταντάει πολύ ενοχλητικό(ειδικά όταν βλέπω κάποιο βιντεάκι)
Θα το ψάξω και με την κάρτα μπας και βρω κάποια λύση.
Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο και πως βγαινει??
"Trojan horse Generic_vb.DEQ, C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe";"Infected"
Το βγαζει στο Pc της δουλειας και μου εχει σπασει τα νευρα. Ετσι μου ερχεται να μπω στο system32 και να σπειρω το χαος. Εχει γινει σαν τη Λερναια Υδρα, ενα κελι γραφω στο .xl δυο pop up σβηνω με τετοια ειδοποιηση. Εχει AVG free edition antivirus εγκατεστημενο και σιγα το internet που χρησιμοποιουμε στη δουλεια ειδικα απο το συγκεκριμενο pc. Παντως το AVG δεν το βγαζει με τη καμια.
Δοκιμασε να bootαρεις σε safe mode και να τρεξεις το antivirus.
Αλλιως, δοκιμασε και το Malwarebytes (την δωρεαν εκδοση)
δεν χριεάζεται να μπαίνει στο νετ ένα PC για να γίνει μου@ί στους ιούς πλέον. Ακόμα και με ένα USB στικ μολυσμένο, μπουρδέλο μπορεί να γίνει, εξ ου και ΠΟΤΕ δεν βάζουμε στικ που δεν ξέρουμε αν είναι 100% καθαρό. Δυστυχώς, το θέμα με τους ιούς έχει καταντήσει μάστιγα που απαιτεί ύψιστη προστασία + γνώση, καθώς το να "έχω ένα-δύο antivirus προγράμματα εγκατεστημένα" δεν αποτελεί σίγουρη προστασία όπως παλιά. Απαιτούνται πλέον πολλαπλά "layer" προστασίας και φυσικά, μια σχετική πείρα του χρήστη / χρηστών (όταν μιλάμε για συνθήκες γραφείων όπου πολλοί χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή). Υπομονή και όλα λύνονται. (ή φορμάρονται :P)
Αμα παει για φορματ, οπως ειπες shit high and gaze η κατασταση. Ειναι pc που κοβει παραστατικα πωλησεων. Εχω επικοινωνησει ηδη με τεχνικο αφου το να βαλω χερι σε κατι που δεν ειναι δικο μου θα με βαλει σε μπελαδες. Δεν εχω προβλημα τη δουλεια μου τη κανω και ετσι απλα ειναι σπαστικο καθε λιγο να μου "πεταει" notification. Παντως ο Κωστας ηταν σε καλο δρομο με τη συμβουλη του για safe mode αφου τηλεφωνικα και ο τεχνικος το ιδιο με καθοδηγησε ασχετα που δεν το καταφεραμε ποτε να το κανουμε εξαιτιας παμπαλαιου λογισμικου (xp profesional, πατουσα F8 απο το boot menu αλλα τζιφος). Επειδη τηλεφωνικα δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι θα περασει καποια στιγμη να το κοιταξει. Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως.
για δοκίμασε εναλλάξ F4 / F8 να πατάς με το ξεκινά το boot...