Seriously?
Καλύτερα να μην απαντήσω εν βρασμώ ψυχής(:silly:).
Printable View
Δεν εχω κανενα προβλημα με τον Moffatt. Οχι μονο εκανε τη καλυτερη σεζον της σειρας μετα το revival (5) αλλά και την εποχη του RTD μερικα απο τα καλυτερα επεισοδια ηταν δικα του. (The Doctor dances, Blink, Silence in the library). Παρολο αυτα η 6η δεν βλεποταν:P εξαιρουνται βεβαια 2-3 επεισοδια.
χιπστερς
Παυλο, ειδες το 2ο επεισοδιο του Alcatraz;
Όχι, γιατι ξενερωσα με το πρώτο και τώρα με έχει απορροφήσει το Sherlock.
Το φαντάστηκα... Τα κόβω εγώ απο την αρχη αυτα.
Thnx, boy.
Εντάξει... Το Sherlock δεν υπάρχει!!!!!!
2x01 ή 2χ03 ποιο είδες;
Ισχύει απόλυτα.
Πραγματικά κορυφαία σειρά - το μόνο που ίσως με χαλάει είναι η διάρκεια των επεισοδίων, απαιτούν απίστευτη προσοχή καθόλη τη διάρκεια τους (90λεπτο).
ΠΧ στο 2_01
Spoiler!
Πέρα από αυτό το περιστατικό δεν παρατήρησα κάποιο άλλο μπλέξιμο, οπότε μάλλον κάτι θα παρέβλεψαν στο σενάριο.
Και πάλι όμως άξιζε τον κόπο, ανυπομονώ για την τρίτη σεζόν!
Έχω ανοιχτά πολλά μέτωπα με τις σειρές που τελικά γεμίζουν κάθε βράδυ της εβδομάδας.Αυτή τη στιγμή βλέπω τα εξής
-Person of interest(νομίζω θα εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες της σεζόν,μεγάλη η χημεία των πρωταγωνιστών)
-Hawai 5-0(καλά η σειρά είναι must)
-Alcatraz(πολλοί ίσως βαρεθούν αλλά νομίζω έχει ψωμί που στο τέλος του 4ου το καταλαβαίνεις)
-Walking dead(αυτό έχει διακοπή τώρα αλλά μας έκοψαν σε καλό σημείο)
-Terra nova(τέλος της σεζόν-άγνωστο αν θα ανανεωθεί,δυστυχώς τα μισά επεισόδια έδιωξαν αρκετό κοινό.Το καλό τέλος δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό για 2η σεζόν)
-Spartacus volume 2(μετά την εκπληκτική πρώτη σεζόν και τα τραγικά γεγονότα με τον real spartacus η 2η σεζόν είναι το ίδιο βίαιη αλλά δεν ξέρω κάτι λείπει.....)
-Pretty little liars(μην κοροιδεύετε.........)
-Τouch(o jack bauer επιστρέφει σε εντελώς διαφορετικό ρόλο!!!!!!Λίγο μπέρδεμα το πρώτο επεισόδιο,αναμένουμε τα υπόλοιπα)
Για το Hawaii 5-0 έχω κάποιες επιφυλάξεις αν κ έχω ακούσει καλα λόγια.πετυχα ένα επεισόδιο στο σκαι αλλα δεν με εντυπωσίασε.Καλα το Spartacus το χω τρελή αγάπη και είχα μου άρεσε πολυ ο πρωταγωνιστής αλλα δυστυχώς μας άφησε..Η δεύτερη σεζόν συνεχίζει δυναμικά πάντως αν κ είναι αισθητή η απουσία του original Spartacus.κ ο νέος πάντως είναι αντάξιος.
Vampire Diaries
Dexter
Supernatural
Μεγάλα κολλήματα... Επίσης έβλεπα και το Flashforward το οποίο και σταμάτησε, The Event, Mentalist και κάτι τέτοια..
Dexter που βρισκεσαι ? γιατι οι τελευταιες 2 σεζον με εχουν εκνευρισει αφανταστα....
Οκ... Νυσταζω παρα πολυ αυτη τη στιγμη, αλλα μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο Sherlock και πρεπει οπωσδηποτε να γραψω κατι.
Τι σειρα!!!!!!! Αυτο το επεισοδιο με εστειλε εντελως αδιαβαστο. Πως μπορει να εγινε ο,τι εγινε στο τελος;;;; Πως στα κομματια θα το εξηγησουν αυτο;;;; Aφου τα ειδαμε ολα καρε καρε. Σιγουρα θα πουνε πως υπαρχει κατι που δεν ειδαμε... αλλα... Anyway...
Οπως και να χει, η σειρα ειναι απιστευτη, πανεξυπνη, σε κανει να ταυτιζεσαι με τους χαρακτηρες (ναι, ακομα και με τον ιδιο τον Sherlock) και σιγουρα 6 επεισοδια -so far...- ειναι πολυ πολυ λιγα. Αντε τωρα να περιμενεις για την τριτη season.
Μια ερωτηση:Spoiler!
^
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!