Απλα σκεψου οτι υπαρχουν απειροι τροποι να κλεψεις κατι απο εναν υπολογιστη. Just saying.
Αλλα ποιος ξερει, θα μαθουμε περισσοτερα λογικα καποια στιγμη. Το προβλημα ειναι οτι η ''δουλεια'' εγινε...
Τα leaks δεν γυρνανε πισω.
Printable View
Απλα σκεψου οτι υπαρχουν απειροι τροποι να κλεψεις κατι απο εναν υπολογιστη. Just saying.
Αλλα ποιος ξερει, θα μαθουμε περισσοτερα λογικα καποια στιγμη. Το προβλημα ειναι οτι η ''δουλεια'' εγινε...
Τα leaks δεν γυρνανε πισω.
Καμμια θεωρία συνωμοσίας δεν πήγε στον κάλαθο απο μια επιβεβαίωση - διάψευση.
Το παιχνίδι ειναι ολόκληρο στο Ίντερνετ, εμενα ποιο πολυ μου μοιάζει σαν μια προσπάθεια της Sony να προστατέψει τη NG απο όλον αυτο το χάνο με τους απλήρωτους employees.
Ιδωμέν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενα χαρακτηριστικο των θεωριων συνομωσιας(απο τα τοπ στα μπουλετ ποιντς) ειναι οτι παντα θα υπαρχει εναλλακτικη(αυτο που εκανες μολις). Για την ακριβεια infinite εναλλακτικες.
Θα σου προτεινα να μην πιστευεις οτι λεει ο καθενας στο ιντερνετ. Μονο επισημες πηγες. Το 99% αυτων των θεωριων καταρρεουν.
Ναι αλλα ολοι αυτοί στις ειδικότητες που αναφέρεις δεν υποτίθεται οτι ειναι υπάλληλοι της ND?
Οτι ανήκουν στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού;
Δηλαδη πηρε ενα πρωι ενα σκληρό δίσκο με το game ο druckmann και βγήκε βόλτα στα μαγαζιά για να του το patchάρουν και να το φτιάξουν;
Υπαρχει λογική στο να «έφυγε» το game απο δικό τους άτομο ο οποίος στη συνεχεια το έδωσε σε αλλους, άσχετους με τη NG που το έκαναν spoil.
Αυτο θα το πίστευα πανεύκολα.
Το αλλο απλα δε μου κάθεται.
Τεσπα.
Αφου ξεκαθαριστηκε. Τους βρηκαν, δεν ειναι απο υπαλληλο ND η Sony γενικοτερα. Ποιος ξερει.
Να δημιουργησω και εγω μια θεωρια στα μπαμ. Επειδη ετσι και αλλιως το potential του σεναριου ειχε προκαλεσει μια ομαδα συγκεκριμενη ανθρωπων, τωρα που ειμαστε ολοι απο το σπιτι μας, οργανωθηκαν και εκλεψαν το σεναριο για αυξησουν το hating για την ND.
btw
Mη πατησετε το Link μπορει να εμφανιστουν spoilers απο το πουθενα.
Ενα αλλο απλο
Perhaps it was leaked by a playtester? Sony get hundreds and hundreds of players in to come and playtest their games. These players do sometimes try to steal and leak information.
I've only had one person leak something on a project I was working on. I won't say what game it was, but it was almost comical because the leaks he posted were disbelieved by the community.
απο καποιον verified στο ERA.
Υπαρχουν πολλοι τροποι.
Πάντα υπάρχουν εξωτερικοί συνεργάτες. Φαντάζομαι ότι ειδικά τα άτομα που τσεκάρουν τα παιχνίδια για bugs δεν θεωρούνται υπάλληλοι της ND.
Συν του ότι αν όλοι δουλεύουν από το σπίτι με συγκατοίκους κτλ, ε δεν θέλει και πολύ.
Θυμήθηκα αυτή την ιστορία
Quote:
Pre-release sequences from The Lord of the Rings nearly fell into the wrong hands when Duncan Nimmo, the IT manager of Peter Jackson's production company Three Foot Six, was chased by muggers in Soho.
Mr Nimmo was carrying the film on his iPod pocket computer when he was approached by two big blokes in London's Soho district at 5am, he told MIS magazine.
"I walked faster and they walked faster, then I broke into a jog and they started running. I could not have the iPod with the film taken off me, so I ran and got away."
Αν και αδυνατώ να πιστέψω ότι σε κάποιους φαίνεται περίεργο πως γίνεται να έχουν διαρρεύσει ή κλαπεί ψηφιακά δεδομένα να θυμίσω τι είχε γίνει με το half life 2.
Δεν θυμάμαι, τα δισκάκια τα κατασκευάζει η ίδια η Sony?
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμάν βρε με αυτή τη καραμέλα :P.... προτιμώ το φήμες. Δεν είπε πάντως κανείς ότι ήταν μόνιμος υπάλληλος μπορεί να ήταν και εξωτερικός συνεργάτης. Για το άλλο που λες περι επισήμων πηγών αν εσυ πιστεύεις ότι η Sony λέει πάντα την ωμή αλήθεια πάω πάσο.
Παιδιά sorry αλλά το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Τα παρακάτω ΔΕΝ είναι spoiler:
Η σημερινή ομιλία του Neil. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν του αρκεί να μιλάει για την δίκη του δουλειά αλλά κρίνει με τον χειρότερο τρόπο την δουλειά άλλων συναδέλφων του και συγκεκριμένα βγάζει το μεσαίο δάχτυλο στον KOJIMA. Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά ας βγάλει ο καθενας τα συμπεράσματα του. Βαζω το βίντεο σε spoiler παρότι δεν περιέχει spoiler.
Spoiler!
Ο Neil έκανε μια ακόμα δημοσίευση πάνω στο hate των ημερών. Απαντά στο hate με ακόμα περισσότερο hate. Εγώ ξέρω ότι οι μεγάλοι δημιουργοί αλλά το βασικότερο οι μεγάλοι άνθρωποι σε αξία και με ιδανικά δεν ασχολούνται με το μακρύ και το κοντό του καθενός αλλά κλείνουν τ αυτιά τους στις σειρήνες και μένουν προσηλωμένοι στο στόχο/έργο τους.
Spoiler!
Δεν εχει προκαλέσει μια «συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων»
Εχει προκαλέσει λαϊκή οργή στην κυριολεξία.
Παει πολυ beyond το θεμα και επειδη φυσικα και δε μπορω να δωσω spoiler δε μπορω να συμμετέχω στη συζητηση με τα πολυ σοβαρα επιχειρήματα που εχω.
Unfair αλλα αναγκαίο.
Δεν ξερω αν ειναι xbots στη συντριπτική τους πλειοψηφία, η εξωγήινοι αλλα ξερω οτι γινεται στην κυριολεξία χαμός.
Τα memes και τα αρνητικά σχολια πέφτουν οχι απλα βροχή αλλα καταιγίδα.
Χωρις ίχνος υπερβολής θα σου πω οτι τέτοιο offence απο κοσμο σε εταιρεία δεν εχω δει απο την εποχη που ανακοινώθηκε το DRM στο xbox one.
Μονο με αυτο μπορω να το συγκρίνω.
Σου ειχα δωσει πριν το Link για με facts για το ποσοι μπορουν πραγματικα να ξενερωσουν. Λογικα ειναι κατω απο 5%. Mη διαβαζεις neogaf. Oπως σου ειπα σε αλλο ποστ απλα ακουγονται.
Το XBOΤs μου ακουγεται περισσοτερο λογικο. Να βρηκαν ευκαιρια ας πουμε. Αλλα και παλι δεν πιστευω οτι και αυτοι ειναι τοσοι πολλοι. Μπορει και αυτοι απλα να ακουγονται.