Εκτος απο κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις πιστέυω οτι είναι κάτι υποκειμενικό.
Printable View
Εγώ τον πάω πολύ τον Delsin. Είναι grounded τύπος και όχι κάποιο στερεότυπο "καλού και ηθικού ανθρώπου", ξέρετε από αυτούς που τα κάνουν σαλάτα από Δευτέρα ως Σάββατο αλλά την Κυριακή έχει εκκλησία.
Είναι πολύ πειστικός στις αντιδράσεις του σαν ένας έφηβος που ξαφνικά αποκτά super powers και διαλέγει αν θα τις χρησιμοποιήσει με υπευθυνότητα ή οχι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα στο "καλό" playthrough.
Και εδώ πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός. Αν ο "επαγγελματίας κριτής" αφαιρεί βαθμούς επειδή δεν του άρεσε σε αισθητικό επίπεδο κάτι όπως ο χαρακτήρας του πρωταγωνιστή, τότε ας μην βάζει νούμερο στο τέλος. Ας πει απλά fun/no fun για να του δίνουν και την ανάλογη βαρύτητα για αυτά που λέει. Μην ξεχνάμε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ το metacritic έχει γίνει βασικό εργαλείο αξιολόγησης της βιομηχανίας πια και δεν είναι "απλά οι γνώμες κάποιων ανθρώπων".
Eίναι ιδέα μου ή έχει φάει τρελό downgrade? :scratch:
μη μου το κάνεις αυτο και περιμένω να πάει 00:01 να το π΄αρω!!!!
Μπορεί κάποιος που το εχει ήδη παίξει να μας πει για τα side quest?σε κάποια reviews είδα οτι μεγάλο θέμα ειναι το οτι ειναι πολυ επαναλαμβανόμενα με μηδέν replay value και κάπως βαρετά.
Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο (τον Delsin δηλαδή) ο ήχος κλήσης αναπαράγεται από το ηχείο του controller
οπότε ανυποψίαστος την πρώτη φορά έψαχνα να βρω ποιο κινητό χτυπάει μέσα στο σπίτι μου. :a050:
Iσως να φταίει ότι έπαιξα σερί αρκετά PS4 παιχνίδια και όλα δείχνουν εκπληκτικά οπότε δεν είδα την μεγάλη διαφορά με το Infamous όπως περίμενα.
Infamous : Second Son amasses 1 million pre-orders globally .Digital numbers revealed
http://n4g.com/news/1478139/infamous...mbers-revealed
http://www.metacritic.com/game/plays...ous-second-son
γιατί τόσο θάψιμο τα user reviews ... ?
Γιατί είναι καποιοι Xbox fans που απλά βάζουν κακές βαθμολογίες για να ρίξουνν τον μέσο όρο.Τόση βλακεία υπάρχει στον κόσμο(αντίστοιχα το κάνουν και κάποιοι Ps fans....)
Γεια παράδειγμα:
kidcassidy14
The graphics are good, but that's the only good thing about this game to be honest. I've played a couple hours and it feels like i'm doing the same thing over and over again. Don't buy a PS4 for this game, you will be very dissapointed!
ο οποίος έχει βάλει 10 στο Titanfall.Τυχαίο;;;
ναι το έχω υπόψιν αυτό, απλα συνήθως ερχόταν να ισιώσει μετά απο κάμποσα reviews, τώρα κοντά στα 80 και τόσο χαμηλά, μάλλον τους έχει τσούξει πολύ αυτη η γενιά.
Και στο titanfall υπαρχει παρομοια βαθμολογια απο τους users. Τα βλαμμενα κατεστραμμενα fanboys υπαρχουν και στις δυο πλευρες
σίγουρα λες να είναι όλοι κατεστραμένοι? η μήπως είναι και βαλτοί ? δεν είναι τίποτα για την M$ και Sony να έχουν 100 "reviewers"
Τα ιδια εκαναν και οι PS fans στο Titanfall...
Τα users reviews στο metacritic ειναι joke.
Πραγματικά είναι για γέλια ώρες ώρες. Ευτυχώς που υπάρχει εδώ το forum που μπορεί κανείς να μάθει αντικειμενικά τι παίζει με κάθε παιχνίδι. Αν και PSforum είναι πολύ περισσότερο αντικειμενικό από πολλά άλλα neutral "και καλά" reviews και forums. Όταν κάτι δεν αξίζει τότε δεν κρύβεται ούτε σουλουπώνεται και πραγματικά αυτό το χαίρομαι στο forum μας. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με επαγγελματικά reviews και metacritic scores. Όταν υπάρχουν άτομα που φτιάχνουν λογαριασμό μόνο και μόνο για να κάνουν ένα αρνητικό rate σε κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζουν καν τότε παύει να έχει αξία. Για τα "μεγάλα" και γνωστά sites επίσης και τον τρόπο που ώρες ώρες βαθμολογούν επίσης ούτε λόγος.
Τη σημερον ημερα που το ιντερνετ τα αποκαλυπτει ολα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να διαβαζει κανεις reviews. Αντε να δικαιολογησω καποια του στυλ "pros cons" επιγραμματικα. Αν ειναι δυνατον να εμπιστευτω τον επαγγελματια που εχει τα οποια συμφεροντα να θαψει ή να εκθειασει το Χ παιχνιδι ή ακομα χειροτερα το 15χρονο καβλωμενο παιδακι που ζει 5000χλμ μακρια και βαθμολογει με τα δικα του γουστα. Υπαρχει το youtube, υπαρχουν τα previews , υπαρχουν κοινοτητες σαν τη δικη μας που καποιοι παιζουν πρωτοι το παιχνιδι και δινουν εντυπωσεις και τοσες πολλες πληροφοριες για το καθε παιχνιδι απο το ΑΑΑ μεχρι το Rambo the videogame.
Το εχω ξαναπει αν διαβαζα reviews δεν θα ειχα παιξει το deadly premonition. So...fuck you reviewers i dont need your shit.
τ έπαιξε κανείς με remote play στο Vita? Πως είναι τα control ? βολεύει ?
Σε λίγη ώρα παραλαμβάνω και το δικό μου και ακολουθεί 4μερο κάψιμο.έχω κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά το replay value (ειδικά στα side missions) αλλά είμαι σίγουρος οτι συνολικά η SP έχει κάνει μια καταπληκτική δουλεία.