Star Wars vs Game Of Thrones: The Battle Everyone Has Waited For Too Long
το βαζω σε spoiler καλου κακου.
Spoiler!
Star Wars vs Game Of Thrones: The Battle Everyone Has Waited For Too Long
το βαζω σε spoiler καλου κακου.
Spoiler!
- That's another thing -- Martin is kept in the loop more or less as a courtesy. He has zero authority over what happens on the show. HBO doesn't even need to return his phone calls if they don't want to. They could put fucking RoboCop on the Iron Throne and there's nothing he could do about it. -
Δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα χωρις τον Μαρτιν στο τιμόνι, πολλά απο αυτα που εχουμε δει δεν υπαρχουν καν στο βιβλίο.
Ωραιο read, minor spoilers.
http://www.cracked.com/quick-fixes/w...itching-books/
Η βασικη ιδεα ειναι πως οι σεναριογραφοι έχουν πάρει την βασική γραμμη από το πως έχει σκεφτει ο Martin την ιστορια (rough drafts σίγουρα έχει μέχρι το τέλος των βιβλίων του) και απο εκει και πέρα γράφουν όπως πιστευουν πως είναι καλύτερο για τη σειρά και το κοινό.
Πάντως μέχρι τώρα δεν φαίνονται να το πάνε για Flop, η σειρά είναι ότι καλύτερο.
Place your bets!
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...03&oe=55DB51E6
My Picks:
Barristan vs Jon: Barristan
Jaqen H'gar vs Mountain: Mountain
Hound vs Stannis: Hound
Brenne vs Syrio: Syrio
Drogo vs Robb: Drogo
Ned vs Loras: Loras (βάση των βιβλίων ο Ned δεν είναι και κανάς σούπερ ξιφομάχος)
Bronn vs Theon: Bronn
Jorah vs Jamie: Jamie
Spoiler!
Barristan vs Mountain: Mountain
Hound vs Syrio: Syrio
Drogo vs Loras: Drogo
Bronn vs Jamie: Jamie (including the spoiler)
Mountain vs Syrio: Syrio
Drogo vs Jamie: Drogo
Jaqen vs Drogo: Drogo
Που είναι ο Όμπερυν, η τυπάρα
Παιδιά έχω μία πρόβλεψη για το τι θα γίνει με την Sansa και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.
Σημειώστε οτι η σειρά έχει ξεπεράσει τα βιβλία σε ό,τι αφορά την Σάνσα αλλα επειδή θεωρώ οτι είναι αρκετά πιθανή η "πρόβλεψή" μου αλλά και γιατί εμπλέκει και πράγματα που έχουν γίνει στα βιβλία αλλά όχι ακόμα στην σειρά θα την βάλω σε spoiler. Επίσης βασίζετε και σε πράγματα που έχουν πει οι δημιουργοί/cast σε συνεντεύξεις.
Δεν θα πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία να ανοίξει τα spoiler.
Έχουμε και λέμε:
Τι πιστεύω οτι θα γίνει:
Spoiler!
Γιατί το πιστεύω (Βιβλία):
Spoiler!
Γιατί το πιστεύω (στοιχεία απο συνεντεύξεις και το πως έχει δείξει η σειρά οτι χειρίζετε αλλαγές)
Spoiler!
What do you think?
To b που λες ειναι ενδιαφερον, εαν ισχυει τοτε σιγουρα ξεφευγει απο τα βιβλια, γιατι δεν υπηρχε κατι αναλογο στο 4 και 5, τι αναλογο που μας ειχε πιασει ο υπνος δηλαδη. Επισης η αρχικη θεωρια σου για την Σανσα εχει αρκετες πιθανοτητες.
Παντως εχει διαφοροποιηθει ηδη κατα 40% τουλαχιστον απο τα βιβλια, ειναι αυτο που λεει και το ασμα "Αλλος για Χιο τραβηξε, αλλος για Μυτηλινη και αλλος στης Υδρας τα στενα αιμα και δακρυα χυνει"
Οπου "αλλος" βαλτε Jamie, Varys, Sansa κλπ.
Πρώτη φορά σε κύκλο του GoT κάνω αγγαρεία βλέποντας τα περισσότερα από τα επεισόδια που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής. Αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές ο κύκλος πάει σε slow motion και οι περισσότερες ιστορίες δεν μου προκαλούν κανένα ενδιαφέρον.
Μαζί σας με χίλια. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι στο μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων απλά μιλάνε για να γεμίσουν τον χρόνο. Πετάνε και μια εκπληξούλα και τέλος.
Αν και εχει ενδιαφεροντα σημεια, γενικα και τα βιβλια σε αυτο το στυλ ηταν.
Όπως τα λεει και ο Slay μετά το πόλεμο τα γεγονότα πάνε αργά και μερικές φορές κουραστικα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη γυναίκα ξεκινήσαμε να δούμε και τις 4 σεζον 10 μέρες πριν ξεκινήσει η πέμπτη. Την ημέρα πριν την προβολή του 1ου επεισοδίου της 5ης σεζόν τις είχαμε τελειώσει. Εγιναν leaked τα 4 πρώτα και ήμουν σε απίστευτη αγωνιά να μάθω τι θα γίνει στη συνέχεια, οπότε είπα να πάρω το βιβλίο της πέμπτης για να δω πως τελειώνει. Ελα που κάτι δεν καταλάβαινα και δε μπορούσα να συνδέσω με τις προηγούμενες σεζόν οπότε ξεκίνησα από το πρώτο και το πάω σιγά σιγά πλέον. Πιστεύω μέχρι να βγει η 6η να έχω τελειώσει τα βιβλία. Σαφώς και δεν έχει σχέση η δράση στις πρώτες σεζόν με το ενδιαφέρον που ( δε ) δείχνει η 5η αλλά θα ήθελα να γίνει κάποια αλλαγή και να μη μας πετάνε μόνο ένα κοκκαλάκι στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα του κάθε επεισοδίου.
Ποιο διάβασες το πρωτο μέρος, τα γεγονότα ειναι απο το 4ο και το 5ο πρώτο μέρος, γιατί μιλάνε για την ίδια χρονική περιοδο χωρίζει ο συγγραφέας τους χαρακτήρες.
Επειδη διάβασα ότι από κάποιο σημείο και μετά, η σειρά δεν ακολουθεί πιστά τα βιβλία , είπα να ξεκινήσω από την αρχή. Τα βιβλία δεν είναι το φορτε μου και αν δεν ειχα δει τη σειρά, θα είχα δυσκολευτεί πολύ να συγκράτησω ονόματα, να τα συνδέσω με πρόσωπα αλλα και τοποθεσίες . Είμαι κοντά στο τέλος του 1ου και μέχρι στιγμής με κρατάει σαν (δύσκολο) αναγνώστη.
Καλα τα ονόματα είναι πολλά με την ανάγνωση σιγά σιγά θα τα συνηθισεις μην περιμένεις να τα θυμάσαι όλα.
Καλό διάβασμα 📖 μέχρι το τέταρτο είναι σε γρηγορους ρυθμούς (ειδικά το τριτο κορυφαιο),μετα χαλαρώνει σε κουράζει σε μερικά σημεία αλλα αξίζει.
Η σεζόν σίγουρα είναι πιό αργή απο τις προηγούμενες αλλά και πάλι συγκριτικά με τα βιβλία πηγαίνει σίφουνας! :P
Εγώ να πω την αλήθεια δεν βαριέμαι καθόλου και θεωρώ οτι (όπως πάντα) όλες οι σκηνές που βλέπουμε έχουν νόημα. Μάλιστα ομολογώ πως υπάρχουν σκηνές σε προηγούμενες σεζόν που με είχαν ξενίσει πολύ, ενώ φέτος δεν έχω δει κάποια παρόμοια σκηνή (ακόμα).
Οι αλλαγές με τα βιβλία όλο και μεγαλώνουν βέβαια αλλά με αρκετές είμαι ευχαριστημένος ενώ με άλλες όχι.
Good Changes
Spoiler!
Changes "time will tell if ok"
Spoiler!
Changes that sucked
Spoiler!
Στο δευτερο σποιλερ
Spoiler!
μια ακομη μικρη αλλαγη στο τριτο
Spoiler!
Πολύ καλό! Προσοχή spoilers μέχρι τέλος season 4!
https://www.youtube.com/watch?v=1URvDyzh8uI