ε μια χαρα τοτε,εγω νομιζα οτι το usb τα εριχνε γιατι ειχα μοντεμ usb που ειχε κ ethernet κ επιανε κανονικα 24 αλλα μονο μεσω ethernet
Printable View
ρε σεις το zombie u φαινεται απιστευτα υπεργαματο...
Και ειναι!!!!! Το εχω παιξει!!!!! Λιγο βεβαια....
προσωπικά αναμένω σαν φούστης το Nintendo Land και φυσικά το New Mario Bros.
αν με κάνουν να αισθανθώ ως 5 ετών, το κέρδισαν το στοίχημα!
Θα σε κανουν... Επαιξα και το Mario Bros. Kαι αυτο ελαχιστα, βεβαια, αλλα ειδα οτι η "μαγια" υπαρχει. Θα μπορουσα να παρω το Wii U μονο γι'αυτο.
Έχω κάνει παραγγελία το μηχάνημα μαζί με το ZombiU... Δεν ήμουν στο event στο mall αλλά πιστεύω πως και το μηχάνημα αλλά και το παιχνίδι δε θα με απογοητεύσουν... Σε λίγες μέρες θα έχω άποψη.
Εντυπώσεις από το εβέντ? Κανείς?
Nothin much... Ηταν demo τα παιχνιδια και δε μπορουσες να παιξεις πολλη ωρα. Αλλα ηταν πολυ καλο δειγμα του τι ειναι το Wii U. Αυτο που με εντυπωσιασε αρκετα, ηταν η οθονη του pad. Πολυ ευκρινης και αμεση στην αντιδραση του touch.
ναι ε?
ρε γαμω μακαρι να χα λεφτα...να πουλησω το πσ3 δε θελω...
Ε, εννοείται πως δεν πουλάς το PS3!!!!! Εγώ ίσως το πάρω αν πουλησω το 360. Κι όσο πιάσει...
εχω και γω ενα wii...
αλλα πανω απο 100 ακομα και με παιχνιδια δεν παει...
εχεις γραψει εντυπωσεις για ζομπιε γιου?
Οχι, γιατι δεν έπαιξα παρα πολυ, αλλα μου φάνηκε πολυ καλο!
εμενα μ αρεσει και αυτο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YgndOkWGk1A"]Wii U - Namco Bandai - Tank! Tank! Tank! E3 Trailer - YouTube[/ame]
master στα ανεκδοτα ηθελες να ποσταρεις...ρε φιλε αυτο δεν παιζεται!χαχα
ωπ σορρυ καποιος να το μεταφερει στα ανεκδοτα παρακαλω...
ΡΕ ΣΥ!
λολ καλουτσικο ειναι θα χει πλακα στο ονλινε!
ΛΟΟΟΟΛ τι τρελοκομειο για παιχνιδι ειναι αυτο ρε σεις? χαχα τα σπαει!
Χωρίς ενιαίο σύστημα achievements το Wii U
http://game20.gr/news/wii-u-no-syste...evements-3825/
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
α ρε μαστερ !! μην βιαζεσαι να ποσταρεις. :P
εγω πιστευω οτι το zombi u(το μονο project που με εξιταρει απο wii u πλευρα) θα ειναι timed exlcusive... ή τουλαχιστον ετσι ΘΕΛΩ να πιστευω! :D