Για δωρεάν δεν ξέρω αλλά για κάποια ευρουλάκια υπάρχει το media man. Βέβαια υπάρχει και άλλος τρόπος να το βρεις :whistle:
Printable View
Για δωρεάν δεν ξέρω αλλά για κάποια ευρουλάκια υπάρχει το media man. Βέβαια υπάρχει και άλλος τρόπος να το βρεις :whistle:
Παιδια ξερετε κανα site που να παιζουν νορμαλ αγγελιες για κανα iphone απο 3GS αντε μεχρι και 4αρι? Και τι τιμες κυκλοφορουν σε μεταχειρισμενα αυτα?
Αν ειναι και κανα forum βασικα ακομη καλυτερα γιατι εκει τα παιδια ειναι πιο "καμμενοι" και τα προσεχουν τα κινητακια τους και τα πουλανε σε καλη κατασταση.Ειναι οπως εμας εδω που παιζουμε παιχνιδια τα προσεχουμε και τα ανταλλαζουμε τα πουλαμε και συνηθως τα εχουμε σε αριστη κατασταση.
Καλύτερο forum απο το iphonehellas.gr δεν πρόκειται να βρεις. Οσο καιρό είχα iphone είχα γραφτει εκεί και τα παιδιά είναι όλα ξηγημένα. Φιλαράκι που αγόρασε iphone 4 απο εκεί ήταν του κουτιού. Αλλά εντάξει είναι ανάλογα και που θα πέσεις. Ρίξε μια ματιά πάντως.
Ρε guys για βοηθηστε με λιγο.... το γραφω εδω γιατι σε αλλο σημειο δεν ξερω μου μοιαζει εκτος.
Θα ηθελα ομως απαντησεις απο ατομα που οντως γνωριζουν. Πειτε οτι αγοραζω ενα νεο τηλεφωνο, αλλα θελω να κρατησω το παλιο (εχω ενα κολλημα με το 4s, δεν θελω τελικα να το δωσω λολ εχει συναισθηματικη αξια).
Προφανως ομως δεν θα το λειτουργω πλεον σαν βασικο τηλεφωνο. Ηθελα να ρωτησω, πως μπορω να το διατηρησω σε καλη κατασταση, εννοω η μπαταρια του να ειναι σε καλη κατασταση, το τηλεφωνο να μην παρουσιασει προβληματα λογο της αχρηστιας κλπ κλπ.
Πρεπει να το φορτιζω? Μπορω απλα να αποσυνδεσω την μπαταρια και να μην εχει προβλημα? Ξερω οτι οι μπαταριες αυτες ειναι φτιαγμενες για να ειναι σε λειτουργεια, αλλιως με τον καιρο και την αχρηστια χαλανε.
Γενικα υπαρχει καποιο μερος που μπορω να δω πληροφοριες για το πως μπορω να κρατησω σε πολυ καλη κατασταση το παλιο μου τηλεφωνο? Λιγο που προσπαθησα στο google δεν εβγαλα ακρη και βαρεθηκα να ψαχνω....
αν είναι να μην το χρησιμοποιείς, τότε μια φορά το μήνα πρέπει να του κάνεις ένα πλήρη κύκλο αποφόρτισης - φόρτισης κ΄έτσι, θα κρατήσεις την μπαταρία σου όσο το δυνατό πιο "γερή" στο μαστίγωμα του χρόνου. Επίσης, όταν λες "Μπορώ απλά να αποσυνδέσω την μπαταρία και να μην έχει πρόβλημα? " τι εννοείς; να πάρεις κατσαβίδια και να ξεντεριάσεις το iPhone 4S, ώστε έτσι να αφαιρέσεις την μπαταρία (γιατί αλλιώς, δεν γίνεται: επίσημα είναι μη-αποσπώμενη);;;; δεν στο συνιστώ (σαφώς βέβαια προσωπική η άποψη/πρόταση).
^^ Nαι το εχω κανει αυτο, δεν ειναι τιποτα να βγαλεις την μπαταρια, εγω αλλαξα μπαταρια προσφατα στο τηλεφωνο, μου κοστισε 15 ευρω απο το amazon, ενα κατσαβιδι ειναι και 1 μπαταρια. Τα αλλαζεις ολα σε 5 λεπτα. 2 βιδες βγαζεις, ενα connector της μπαταριας και αυτο ηταν ολο. Αν αυτο κραταει το τηλεφωνο σε καλη κατασταση και δεν καταληξει απο την αχρηστια να εμφανισει προβλημα τοτε εννοειται αυτο θα κανω!
Πραγματικα 5 λεπτα υποθεση.
Το θεμα ειναι οτι αυτον τον πληρη κυκλο φορτισης πρεπει να τον κανω ας πουμε μεσα σε 1 μερα, δηλαδη ανοιγω το τηλεφωνο 1 φορα τον μηνα , του κανω μια πληρη φορτιση και μετα το κλεινω παλι και ξανα μανα τον επομενο μηνα? Αρκει αυτο για να ειναι ενταξει πιστευεις?
Γιατί δεν το χρησιμοποιείς σαν iPod;;
Δημήτρη, έχεις αλλάξει μπαταρία σε iPhone??? θα με ενδιέφερε η διαδικασία!!!!
^^ Παρα πολυ απλη Παυλο... υπερβολικα ευκολο. Οπως το περιεγραψα ειναι, 5 λεπτα υποθεση, μηδαμινος κινδυνος να κανεις μλκια εκτος και αν εισαι πια πολυ ατσουμπαλος (που δεν εισαι, ισα ισα σε κοβω περισσοτερο λεπτεπιλεπτο και προσεκτικο απο εμενα)
@ mihalis13
Δεν μου αρεσει να κυκλοροφω με πολλες συσκευες. Συνηθως το τηλεφωνο που παιρνω ειναι ακριβο και ειναι για να αντικαταστησει , φωτογραφικη, ipod, gps kλπ. 1 πραγμα για ολα εινια η φιλοσοφια μου!
Edit: lol at post count...
Tοτε γιατι δεν παιρνεις Xbox one? :banana:
No problem here you go:
http://www.youtube.com/watch?v=UJud8HlrNM4
ειναι πραγματικα πολυ απλη διαδικασια. ;)
Δημήτρη, ευχαριστω!
Να ειμαι ειλικρινής, δε μου φάνηκε τόσο απλό, κυρίως επειδη εχει καποια πολυ μικρά parts. Ισως το προσπαθήσω, όμως.
^^ Στο κανω κι εγω αν θες, δεν ειναι τιποτα πραγματικα. Απλα προσοχη γιατι 4 και 4s εχουν διαφορετικου τυπου μπαταριες. ;)
Νομίζω ότι το καλύτερο για συντήρηση μπαταρίας είναι να την έχεις στο 50% και φυλαγμένη σε δροσερό μέρος (ψυγείο).
Παρόλα αυτά, εγώ θα άφηνα την μπαταρία μέσα και θα έκανα έναν κύκλο φόρτισης εκφόρτισης τον μήνα.
^^ Eγω απο το amazon πηρα Παυλο.
A... Μάλιστα. Θα ρωτήσω, ωστόσο, και εδώ γύρω και αν δε βρω, αναγκαστικά θα παραγγειλω κι εγώ.