Παιδια ειδε κανενας το Godzilla ? Αξιζει ?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Παιδια ειδε κανενας το Godzilla ? Αξιζει ?
Είδα το "Martyrs"....
Ok... Απο τις πιο ενοχλητικές ταινιες που εχω δει, αλλα παράλληλα γαματη!!!!! Οταν μια ταινια σε κανει να συζητάς για ωρα του τι μπορει να συνέβη και τι ήθελε να πει, εχει πετύχει τον σκοπό της. Ειναι too gory, αλλα αξίζει!!!!!
Άργησες κιόλας...;)
ειδα το Mientras Duermes........πολυ καλο κ ΄΄διαφορετικο΄΄
Έψαχνα να βρω καποια ταινια να δω σημερα το βράδυ και βρήκα αυτα τα sites. Τα παραθέτω κι εδώ για να υπάρχουν:
http://www.whatmovieshouldiwatch.co.uk
http://blog.whatmovieshouldiwatchtonight.com
Ειδα σημερα το Γκοτζιλα . Δε θελω να "σποιλαρω" αλλα πραγματικα ειναι μια ταινια με alternative τελος . Απο τη ταινια των 90's κατ'εμε 1000 φορες καλυτερη !
Θελω να τη δω κι εγώ, ρε γμτ, αλλα δε μου "κάθεται" παρέα για τη συγκεκριμένη.
Παιδια το εν λογω τρεηλερ ειναι αρκετα spoiler-ific ή οχι? Δεν ξερω αν θελω να το δω ή οχι. Ο Νολαν δεν συνηθιζει να δειχνει την μιση ταινια στα τρεηλερ του οποιος καποιοι αλλοι (με λενε Michael Bay και θα σου δειξω απο τις 10 εκρηξεις τις ταινιας, τις 7 στο τρεηλερ)
Γενικα παντως μου αρεσει τωρα που εχω πολυ αμυδρη ιδεα περι τινος προκειται και δεν ξερω εαν απο το τρεηλερ θα καταλαβω τοσα ωστε να χαθει το μυστηριο.
Εγω παντως απο το trailer πιστευω οτι δειχνει μονο την αρχη της ταινιας και τιποτε περισσοτερο.
^^ Καλο αυτο, κλασσικος Νολαν, το περιμενα. Λογικα θα δειχνει πανω κατω αυτα που ξερουμε, δηλαδη ελαχιστα. Still, δεν ξερω καν αν θελω να δω ακομα και αυτο.
Παντως, πραγματικα ολο και περισσοτεροι σκηνοθετες πρεπει να προσπαθουν να μην σου δειχνουν την μιση ταινια μεσα απο ενα τρεηλερ. Ναι, οκ καταλαβαινω οτι το τρεηλερ ειναι απο τους σημαντικοτερους παραγοντες που καθοριζουν το box office/εισητηρια για τις ταινιες. But fuck this shit... πας να δεις κωμωδια και εχεις δει στο τρεηλερ τις καλυτερες ατακες. Πας να δεις βρωμοξυλο, εχεις δει τα καλυτερα bits στο τρεηλερ ηδη, πας να δεις εκρηξεις, ολες σχεδον στο τρεηλερ... ε χεσε με...
Godzilla
Ωραία μαλακια!!!!
Πήγε η αδερφή μου στο Cine Paris (στην Πλάκα) και μου είπε ότι πλέον έχουν οθόνη 4Κ.
Δεν έχω πάει ποτέ αλλά σίγουρα θα το τιμήσω.
Πολυ ενδιαφέρουσα πληροφορία, Λεω!
Βεβαια, λιγο εχω μπερδευτεί τωρα, επειδη δε ξερω εάν "μετριέται" ετςι η ανάλυση της οθόνης ενός σινεμα, ποσο μαλλον ενός θερινού σινεμα, οπως το συγκεκριμένο. Θελω να πω, πως εάν είχαμε περασει σε άλλες αναλύσεις στο πανί, δε θα ειχε ξεκινήσει κατι τέτοιο απο mainstream αίθουσες, οπως, πχ, τα Village;
Πιθανότατα να έκανα λάθος που ανέφερα τη λέξη "οθόνη".
Χωρίς να είμαι και απόλυτα βέβαιος πως λειτουργεί, νμζ ότι έχει να κάνει πιο πολύ με τον προβολέα/server παρά με την οθόνη. Μου φαίνεται πιο λογικό δλδ να πρέπει να χρειάζεσαι νέο μηχάνημα για να προβάλεις την ταινία παρά νέo "πανί" όπως λες και εσύ.
Anyway, μέχρι να μας το αναλύσει κάποιος που το ξέρει, το θέμα είναι ένα: Cine Paris = 4K ;)
EDIT: επειδή το ξέχασα... Παύλο τα Village έχουν άθλιες προβολές στις πρεμιέρες που πηγαίνουν και οι συντελεστές των ταινιών, το 4K τους νοιάζει νομίζεις;;
Μπορει να εχεις δικιο σε αυτο, απλα σκέφθηκα οτι μονο λογικό ειναι να δούμε εκει πρώτα τέτοια τεχνολογια.
Στο CP πηγαίνω, επειδη μου αρεσει η τοποθεσία. Οπότε θα δω κι εγώ και θα μεταφέρω εντυπώσεις. ;)