Ευχαριστώ πολύ! Οπότε τέλεια..! Βρήκα άψογο προγραμματάκι με πολλά λεπτά προς όλους και πολλά MB.. Οπότε πάω αύριο να το τσιμπήσω..
Printable View
Ευχαριστώ πολύ! Οπότε τέλεια..! Βρήκα άψογο προγραμματάκι με πολλά λεπτά προς όλους και πολλά MB.. Οπότε πάω αύριο να το τσιμπήσω..
Παλιογκαντεμη master!
Επαιζα αμεριμνος FF13 και ξαφνικα βλεπω μια κατσαριδα να μπαινει με το πασο της κατω απο την πορτα.
Πεταγομαι πανω, τρεχει αυτη κατω απο το κρεβατι, παιρνω το swiffer στο χερι, με το που παω να την βαρεσω τρεχει κατω απο την βιβλιοθηκη.
Αναβω φωτα, φωτιστικα, τραβαω επιπλα και μετα απο καποια ωρα την βλεπω να την κοπαναει απο την γωνια. Αφου την βαρεσα 2 φορες παιρνω μια ανασα (με το swiffer στο χερι παντα) και την βλεπω να προσπαθει να πεταξει οποτε και να αιωρειται 2 εκατοστα απο το πατωμα. Της δινω αλλες 2 λοιπον στο κεφαλι με το swiffer και ακομα με το swiffer στο κεφαλι ειναι..
Παντως ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειχα κατσαριδα μεσα στο δωματιο μου και απο τις ελαχιστες που πετυχα κατσαριδα στο σπιτι μου. Master μας γκαντεμιασες!
Βαλε αυτο να παιζει και μετα διαβασε το σποιλερ ( εχω εμπνευση τωρα...)
http://www.youtube.com/watch?v=oljkXzRoXAE
Spoiler!
Spoiler!
Είδες ρε (master);;;;;; Ο άνθρωπος με ένα ποστ ξεμπερδεψε!!!!!!! Οχι σαν εσένα που χρειαστηκες μια σελίδα ολόκληρη!!!!!!!!!!!!!
Το άκουσα το κομμάτι, διάβασα και το spoiler, ολα καλα, απλα στο τέλος περίμενα "κοριτσιστικη κραυγή master" και μου το χάλασε :P
μαλιστα, ξυπναω και βρισκω 320gb media player hd δωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι μωρη αρρωστια!
ωρα να δω ανιμε στη τηλεοραση μου επιτελους!
o
Αη Βασίλης?
κατα καποιο τροπο...τεσπα εμενα με βολευει
Ε ναι λοιπον επιτελους!!!
Μετα απο 40 ωρες χωρις ουτε ενα λεπτο υπνου, ηρθε η ωρα να το ευχαριστηθω!!
Τελευταια φορα που κοιμηθηκα ηταν κυριακη και φτασαμε αισιως τεταρτη... Α ρε Ε3 λοοολ!
Καληνυχτα παιδες!
Αντε, καληνύχτα!
Εγω παντως οταν πρωτοπηρα το PS3 δεν ειχα ακομα και επαιζα για λιγο καιρο σε CRT 21'' με composite (με component δεν ξερω τι ακριβως παιζει). Οι ταινιες Blu-ray παιζανε ασπρομαυρα και γενικα η ολη εμπειρια των παιχνιδιων ειναι αθλια. Δεν ξερω γτ κανεις θα ηθελε να εχει ακομα analogue output (ειδικα τωρα που κανει και record το PS4).
Γλυκαναλατο αυτο που θα πω, αλλα χαιρομαι που το φορουμ εχει κοσμο παλι και συμμετοχη!
Basila δοκιμάζω το tapatalk xaxa
ψαχνω ενα προγραμμα για να δημιουργησω την ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη των παιχνιδιων μου εχω καμια 50αρια υπαρχει κατι τετοιο?
Εννοεις κατι τετοιο; Υπαρχουν διαφορα.