Χαχαχα.. Αυτό σκέφτηκα! Πάτρα-Αμαζόνιος μια πεταλιά δρόμος..
Printable View
Χαχαχα.. Αυτό σκέφτηκα! Πάτρα-Αμαζόνιος μια πεταλιά δρόμος..
Χαχαχα!! Οχι ρε συ!
Λαμια εκανα αλλα ηταν αναβαση χωματοδρομου για ενα καταφυγιο.
Ημουν στα λημερια τους η αληθεια ειναι...
Δε ξερω τι φιδια ηταν, ξερω τι επαθα εγω μολις τα ειδα....
Ειδικα το πρωτο που περασε κατω απο τα ποδια μου και το πατησα...νταξ...μαλλι...
Καλα τα τσοπανοσκυλα μου φανηκαν αρνακια...αν και το πρωτο το μαζεψε ο βοσκος καθως πλησιαζε το ποδι μου...μαλλι επισης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αφιερωμενο στον φιλο μου τον Φιλ (a.k.a. Da Masta)
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...rd_700b_v1.jpg
Και δεν σταμάτησες να προσφέρεις τις πρώτες βοήθειες στο καημένο φιδάκι βρε? :P
Να πηγαίνεις με τον master άλλη φορά, να είσαί ήσυχος lol
Εκει γραφτηκε το επος του master the Gallant.
p.s Αν σου πει κανεις οτι την σκοτωσε η μαμα σου ενω εσυ τσιριζες like a girl υπενθυμισε τους οτι στην ουσια η μαμα ειναι το ultimate summon του master the Gallant.
Dude, you've got a freaking summon. :d030tr:
Υou stole my post :a122:
(εεεε ακριβως ομως :a010bg:)
Σε 45' καλοκαίρι....
στο αμαζονιο εγω? μονο αν ειχα flamethrower μαζι μου χεχεχεχε
σαφαρι στο σαλονι με tomb raider ναι , κανονικο σαφαρι παει και ερχεται , μ αρεσει η φυση αλλα κατι ιπταμενες κατσαριδες its too much
AXAXAXAXAXA ακου τι λεει αχαχα,,,ναι ειναι τρελο σαμον , με το που ουρλιαξω βοηθεια σα μικρο κοριτσακι ερχεται για να με βρισει...
καραμελες παυλο, καραμελες...
Και rocket launcher να ειχες, δεν σε σωζει τιποτα στον Αμαζονιο...
Ιπταμενες κατσαριδες...πρωτη γνωριμια μαζι τους το 2004 στην Αθηνα οταν πηγα να σπουδασω. Μεχρι τοτε αγνοουσα την υπαρξη του συγκεκριμενου ειδους...
Αληθεια, γιατι τις συναντησα μονο στην Αθηνα; Λογω της σαπιλας; Της ατμοσφαιρας; Της βρωμιας; Μεγαλη απορια το εχω αυτο...
Εχετε δει εσεις σε αλλη πολη ιπταμενες;;
Πόναει πραγματικα. Αυτή τη βδομάδα ήμουν πάλι με χοντρό μπουφάν το πρωί και θέρμανση το βράδυ... Η πιο κρύα άνοιξη των τελευταίων 50 χρόνων. Περίμενε υπομονετικά 50 χρόνια να έρθω εγώ για να γίνει :P Μέχρι και χιόνι έριξε την προηγούμενη βδομάδα σε κάποιες περιοχές από ότι διάβασα.
Και το "καλοκαίρι" το λέω τυπικά, ε;;;; Εχουμε ζεστές μερες για μπάνιο πολυ καιρό τωρα....
grhgora red 96.3 pos legetai ayto pou pezei twra??
ena twn muse htan gamw
Δεν το προλαβα. Για να ξερεις παντως, στο site λεει ποιο παιζει εκεινη την ωρα.
Supremacy ισως;
http://www.amazon.com/The-2nd-Law-Ex...inding_title_0
Ακου το απο εδω, θα το βρεις αν ειναι απο τα καινουργια
αυτο ηταν!
θενκς μαν , τραγουδαρα πως δε το χα τσεκαρει μεχρι τωρα...μεχρι αυριο θα το χω μαθει και στη κιθαρα λολ
+ρεπ αν μπορω
- - - Updated - - -
εδιτ δε μπορω
Η σημερινη αναβαση δεν ειχε φιδια, αλλα ειχε 7 τσοπανοσκυλα.
Ευτυχως μονο τα 2 ηταν αρκετα απειλητικα αλλα περασαμε γαμοσταυριζοντας και κλανοντας μεντες....
Δε μασαμε ομως (μεχρι να μας δαγκωσουν δηλαδη...)
Me and my precious:
Attachment 2636
Έπαιζα πριν λίγο GT5 online και ήταν ένας 15χρονος μέσα. Σε μία φάση πριν ξεκινήσει ο αγώνας, λέει από το bluetooth του, "μισό παιδιά μισό, κατσαρίδα!" Πέφτει ησυχία για λίγο και μετά ακούς ένα απελπιστικό... "ααααααααααααα"....
χαχαχαχα μαντέψτε ποιον μου θύμισε lol
AXAXAXAXAXAXAXAXA