ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- - - Updated - - -
ΠΟΛ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!
Printable View
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- - - Updated - - -
ΠΟΛ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!
Λεγεεεεε...... Θέλω να μάθω!!!!!!!
λοιπον με το που ριχνω μια σταγωνα οινοπνευμα στο πατωμα βγηκε απο καπου αλλου και αρχισε να τρεχει πολυ γρηγορα,,,πολυυυυυυυυυυυυ γρηγορα της πεταξα το μαξιλαρι αλλα αυτη πηγε κατω απο το κρεβατι , μετα αγχωθηκα και ανεβηκα πανω στη καρεκλα φωναζοντας βοηθεια , μετα ηρθε η μανα μου και της λεω "ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ " εριξα ενα τονο οινοπνευμα βγηκε παλι πολυ γρηγορα και πηγε στο δωματιο της μανας μου η οποια την εξουδετερωσε με πολλες παντοφλιες λιωμα την εκανε...
μετα με ελεγε σουργελο αλλα και γω μικρο κοριτσακι φοβηθηκα :(
paul ειλικρινα δε φανταζεσαι , με εσωσες!!!!
ευχαριστωωω!
το αισθημα ανακουφισης που ενιωσα μολις την ειδα νεκρη δε περιγραφεται!
Μαλακα, πρεπει να ειναι το πιο ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ποστ που εχω διαβάσει εδώ μέσα!!!!!!!!!! BY FAR!!!!!!
Τα έντομα δεν αντέχουν τις αναθυμιασεις του οινοπνεύματος και τρέχουν μόλις μυρίσουν λίγο. Γι'αυτο βγήκε η Τερεζα κατω απο το κρεβάτι. Πάλι καλά....
από μικρός τις λούζω με οινόπνευμα και τις καίω. Αλλά δεν τις μαζέυω αμέσως, την αφήνω εκεί όλο το βράδυ, προς παραδειγματισμό / τρομοκρατεία οποιασδήποτε άλλης αποφασίσει να περάσει κοντά.
φρικάρω με τις κατσσαρίδες απίστευτα, αλλά επειδή με ξέρω = ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να κλείσω μάτι (το έχω προσπαθήσει πιο μικρός και όλη την ώρα στο κρεββάτι ένιωθα τσιμπήματα / ψυχ. φρίκης μάλλον)...........οπότε την βρίσκω και μετά την καίω.
βέβαια, αν έχει συμβεί αυτό την ώρα που έχω χαλαρώσει (κάτι σχετικά δύσκολο).....με την ξενέρα που έχω φάει (πέρα δώθε τα έπιπλα, γμσέ με).......ε, μετά θέλω 1 ώρα για να ξαναχαλαρώσω. them fuckers
ρε συ πολ γιατι γελας παιδι μου?
παραλιγο να δω τα ραδικια αναποδα ...
καλα δε φανταζεσαι ομως, με εφνιδιασε γιατι αλλου εριξα οινοππνευμα και απο αλλου βγηκε,,,
ματζερ@ ντροπαρε 10 γκολντ , γτπ.
- - - Updated - - -
@πες τα ρε λευτερη γιατι καποιοι νομιζουν οτι προκειται για παιχνιδι!
η προσωποποιηση του τρομου!
@Λ
Σε νοιώθω.... Απλα δε θα υπήρχε περίπτωση να κοιμηθώ, ξεροντας πως σουλατσαρει μια απο αυτές στο δωμάτιο.
ρε σεις γιατι γελατε με το δραμα μου?
Tωρα ανακαλυψα αυτο το υπεροχο ποστ!Μαστερ εδωσες ρεστα!Να σαι καλα μου φτιαξες την μερα!Δεν πεταξες λευκη πετρα ναρθω να την εξολοθρευσουμε μαζι οπως τον παλιο καλο καιρο στο νταρκ!
by the way δεν το ηξερα αυτο για το οινοπνευμα!τι αλλο θα μοιραστουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!γουσταρω!
'νταξει! Αυτα πρεπει να ειναι όλα μαζι σε ενα ποστ!!!!
Και ηθελα να το ειχα προχειρο οταν ηθελα να ξεκαρδιστω στα γελια . Thanks Παύλο. λολ
λολ
Σε όποιον δεν έχει πέσει το iphone στην τουαλέτα δεν ξέρει τι χάνει!!
Βασικά το φως της οθόνης πλέον δεν δουλεύει. Αλλά απο μέσα δουλεύει η οθόνη. Αλλά και το touch μία δουλεύει μία όχι. Σχεδόν αμέσως το έκλεισα και θα το αφήσω άυριο μέχρι το μεσημέρι στον ήλιο τουλάχιστον να φύγει η υγρασία..
Βασικά ένα παλιό 3GS ήταν, θα αγόραζα καινούριο κινητό αυτές τις μέρες. Αλλά νευριάζω γιατί ήθελα σήμερα-αύριο να μεταφέρω τους αριθμούς στη SIM και δεν πρόλαβα. Τώρα ούτε ξέρω τι αριθμούς έχω κρατήσει.
Ευτχώς που ήταν στα τελευταία του γιατί αλλιώς θα το έκλαιγα!
Το σκηνικο μ ε την κατσαριδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! χαχαχαχα
ηταν μια τιμια κατσαριδα, εδωσε τη μαχη της...
αλλα μεσα στο καστρο μου η μοιρα της ειχε γραφτει...
Χθες απογευμα με το ποδηλατο...
4 φιδια. Το πρωτο το πατησα με την πισω ροδα. Το μαγκωσα για λιγο αλλα ευτυχως δε γυρισε να με δαγκωσει.
Το αλλα 2 οκ. Περιπου 3 μετρα αποσταση.
Το 4ο το βλεπω μπροστα μου...πολυ μεγαλο.
Επισης, 4 τσοπανοσκυλα. Στο τσακ γλυτωσαμε.
Οταν εχεις δει φιδια πριν ομως, τι να κλασουν τα σκυλια;;
Λερωθηκα ελαφρως...χαχαχα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στον αμαζονιο εκανες ποδηλατο?