https://youtu.be/maeESEpSCr0
Printable View
για οσους δε με γνωρίζουν απο το άλλο φόρουμ ειμαι γνωστο halo πρεζάκι. με το destiny ειχα πάθει πλάκα γιατι.. bungie == halo.
βιβλια κουκλάκια παιχνίδια tshirts μπλούζες σωβρακα halo... λες και ειμαι 15χρονο.
και ακόμα παιζω ευλαβικά destiny αν και η πρώτη χρονια ήταν λιγο ... μιεχ χωρις φράουλες γιατι ηταν ότι πιο κοντά στο halo υπήρχε.
αγορασα digital το halo 5 γιατι δεν μπορούσα να περιμένω και εβαλα την πρώτη αποστολή. δεν θα αναφέρω τον βλάκα που ερχόταν και με σηκωνε οταν πεθαινα αυτο διορθώνεται αλλά.. παιδια κολλάει.. δεν θα αρχίσω την ιστορία με τους purist των fps (f for frame oχι for pewpew)
και τις λοιπες βλακείες. το παιχνίδι οταν γυρίζω απότομα μαγκώνει. ξενερωσα. ασε που αν συνεχίσω με αυτο τον ρυθμό θα το τελειώσω γρήγορα.
δεν πειράζει πάμε για legendary μετά το heroic που παίζω τώρα. δεν εχω παιξει ακόμα online θα παιξω αργότερα. πάντα το Online ήταν το μεγάλο ατού του halo.
το split screen δεν με επηρέασε πολύ (δεν έχω φίλους που ερχονται σπιτιξ να παιξουμε και ο δικος μου ειναι far far and away) αν και με χάλασε και αυτο λίγο γιατι όταν ειμαστε στο ίδιο σπιτιξ παίζαμε split screen...
ΑΛΛΑ οταν ειδα και τα microtransactions ξενερωσα την ζωή μου ακόμα περισσότερο. δηλαδή τώρα αγοράζουμε καρτούλες σαν το fifa ; tf :(
το halo θα το τελειωσω και θα το χτίσω αλλα @#$#!@ δεν ειναι αυτό που περίμενα και αυτό που θα με κάνει να σταματήσω το destiny. κρίμα :(
Λοιπον με τρωει μερες και δεν μπορω να αντισταθω. Ειχα καιρο στη λιστα μου το State of Decay , ενα zombi survival game που ειχε βγει στο 360 αρχικα πριν 2-3 χρονια και δεν του ειχα δωσει σημασια. Τωρα το βγαλανε remaster στο One και περιμενα να πεσει απο τα 30 ευρω που εχει αρχικα.
Προχτες το βρηκα στο marketplace 18$, μολις ειχα τελειωσει το Halo , η λαρα ειχε κατεβει αλλα θα ηταν δικια μου σε 10 μερες , οποτε δεν ηθελα και πολυ το αγορασα αμεσως. Το βραδυ υπνο τα παιδια , υπνο η γυναικα , καναπες , jack daniels χωρις παγο και λεω σημερα θα γνωριστουμε καλο μου παιχνιδι ενα διωρακι να σε μαθω λιγο και απο αυριο σε λιωνω.
Για να αρχισω απο τα γραφικα που ειναι και επικαιρο θεμα λογω fallout , το παιχνιδι ειναι early ps3 οπτικα. Τα animations ειναι αποδεκτα, το framerate καποιες φορες πεφτει , τα textures low res αλλα απο την αλλη ο κοσμος ειναι πολυ καλα φτιαγμενος , ο φωτισμος πολυ καλος και γενικα η ατμοσφαιρα σε αποζημιωνει.
Αφου ειπα τα αρνητικα μπορω να συνεχισω με αυτο που θελω να φωναξω εδω και μερες. To State of Decay ειναι το καλυτερο zombie survival open world game που εχει βγει ποτε. Τελεια , παυλα και οτι αλλο θελετε. Εχω παιξει οτι υπαρχει στο ειδος και απλα δεν υπαρχει αντιπαλος.
Και εξηγω το γιατι . Σε κανενα παιχνιδι του ειδους δεν εχουμε νιωσει πραγματικα σαν επιζωντες. Συνηθως ειμαστε ή υπερστρατιωτες ή επιζωντες που ξαφνικα μπορουμε να κουβαλαμε ενα καρο πραγματα, να τρεχουμε ασταματητα , να σκοτωνουμε σερι 20 ζομπι με ενα σπαθι ή να χειριζομαστε το ΑΚ47 λες και ειμαστε ο Πουτιν.
Εδω τα παντα ειναι ρεαλιστικα, τοσο ωστε να νοιωθεις ευαλωτος αλλα οχι να χαλαει και η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και να σε κουραζει. Χειριζομαστε μια ομαδα επιζωντων , λιγοι στην αρχη και μπορουμε να παιξουμε ως οποιοσδηποτε απο αυτους. Παιζουμε με τη Lilly ? Ειναι γυναικα , δεν κουβαλαει πολλα πραγματα , εχει δικα της stats , ειναι γρηγορη και οσο παιζουμε με αυτη ανεβαζουμε τα στατιστικα οπως πχ cardio, fighting, shooting κλπ. Ναι αλλα οσο παιζουμε με την ιδια , κουραζεται και πεφτει η max stamina και το max health. Πισω λοιπον να την ξεκουρασουμε και να παιξουμε με ενα αλλο επιζων που μπορει να εχει καλυτερο fighting αλλα να τρεχει πιο αργα. Αντιστοιχα οσο παιζουμε αυξανονται τα δικα του στατιστικα. Ετσι λοιπον πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 2-3 χαρακτηρες ετοιμοπολεμους γιατι αν παρουμε πολυ αερα και κανουμε κακη εκτιμηση και μας σκοτωσουν τα ζομπι , ο χαρακτηρας πεθαινει και πανε οι ωρες που χαλασαμε για να τον φτιαξουμε.
Την ιδια στιγμη στο safehouse που αρχικα ειναι μια εκκλησια πρεπει να εξασφαλισουμε οτι οσοι μενουν εκει εχουν τα απαραιτητα. Καυσιμα , οπλα , φαγητο και κρεβατια να κοιμηθουν. Δινουμε εντολες να χτιστουν λοιπον infirmary, workshop ακομα και library. Επισης οσο απομακρυνομαστε απο τη βαση φτιαχνουμε outpost για να εχουμε safe places μακρια απο το σπιτι μας.
Εκτος απο τις κυριως αποστολες μας καλουνε αλλοι survivors που αν τους βοηθησουμε ερχονται μαζι μας , οποτε χρειαζομαστε περισσοτερα κρεβατια και τελικα ισως δεν μας χωραει η βαση μας και πρεπει να παμε καπου με περισσοτερο χωρο για να μεγαλωσει η κοινοτητα. Κανουμε runs για προμηθειες και οταν βρισκουμε κατι απλα καλουμε τη βαση να στειλει scavengers να τα μαζεψει . Πρεπει να προσεχουμε πισω στη βαση μηπως καποιος χρειαζεται κατι . Μηπως καποιος αρχισει και του στριβει οποτε τον παιρνουμε και κανουμε ενα mission μαζι να "ξεσκασει". Αν καποιον δαγκωσουν τα ζομπι πρεπει να αποφασισουμε αν θα τον σκοτωσουμε ή όχι. Συνεχως δεχομαστε κλησεις απο survivors για να τους σωσουμε. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα προλαβουμε ολα , πρεπει να διαλεξουμε τι ειναι πιο σημαντικο .
Μην ξεχασω να πω οτι η βαση μας αναλογα τον πληθυσμο εχει καποιες ημερησιες αναγκες σε καυσιμα, φαγητο , υλικα και φαρμακα. Οταν λεμε ημερα εννοουμε πραγματικη μερα 24 ωρες στον πραγματικο κοσμο . Οποτε αν εγω κανω 3 μερες να παιξω πχ πρεπει να προβλεψω η βαση μου να εχει 3 φορες παραπανω πχ φαγητο απο την ημερησια καταναλωση. Αν δεν το κανω οταν θα επιστρεψω στο παιχνιδι καποιος ισως εχει πεθανει, ή εχει τρελαθει και εχει αρχισει και πυροβολει τους γυρω του. Ή αν δεν εχω υλικα μπορει να μην επισκευαστει κατι και να μπουκαρουν τα ζομπι.
Ακουγεται ισως πολυπλοκο αλλα το παραξενο ειναι πως δεν ειναι καθολου. Το gameplay εχει μια φοβερη ροη. Δεν καταλαβα ποτε περασε ενα 4ωρο την πρωτη μερα που επιαξα. Κανεις πραγματα σκεπτομενος σα να εισαι εσυ ο επιζων σα να ειναι real life.
Περιττο να πω οτι σκοπος δεν ειναι να σκοτωνεις ζομπι οπως ειπα αλλα να επιβιωσεις. Μετα απο ωρα αν χασεις καποιο χαρακτηρα στεναχωριεσαι εχεις δεθει μαζι του. Γιαυτο εμπλεκεσαι με τα ζομπι μονο αν χρειαστει. Περπατας σε λιβαδια και βλεπεις 1 ζομπι στα 50 μετρα και απομακρυνεσαι δεν υπαρχει λογος να το σκοτωσεις και να ρισκαρεις . Βλεπεις ενα σπιτι να εχει 5 ζομπι μεσα και εσυ θες να ψαξεις για φαγητο. Καθεσαι απεξω με το αυτοκινητο και πατας κορνα να σε ακουσουν και μολις βγουν τα περνας απο πανω.
Οπλα υπαρχουν αλλα σφαιρες λιγοστες. Και παλι ομως ο θορυβος προσελκυει ζομπι οποτε δεν ειναι παντα σοφο να χρησιμοποιεις την καραμπινα που μολις βρηκες. Μπορεις ομως να βρεις ενα σιγαστηρα και να τον βαλεις σε ενα πιστολι να το κουβαλας για ωρα αναγκης.
Υπαρχουν δεκαδες πραγματα που μπορω να γραψω και παλι δεν θα τα εχω καλυψει ολα. Προκειται για ενα εκπληκτικο παιχνιδι. Ειμαι αρρωστος με τα survival games μονο που κανενα τελικα δεν ηταν survival στην κυριολεξια.
Οποιος εχει One να παει να το παρει τωρα.
ΥΓ Θα επανελθω , σιγουρα κατι ξεχναω.
ΔΕν μπορω να συνδεσω την κονσολα με Win10 ,ολο μου γραφει οτι δεν βρισκει την κονσολα.
Εχει κανεις καμια ιδεα;
Μια χαρα επαιζα τοσο καιρο,ξαφνικα το εκανε και ουτε απο το κινητο συνδεεται με το smartclass :(.
Με το account μπαινω κανονικα απο pc βλεπω φιλους τα βιντεο απο το xbox (αν και αυτα ειναι server της Microsoft).
Ενα αλλο που παρατηρησα και δεν ηξερα ειναι τα παιχνιδια απο το store της Microsoft (που ειναι και στα κινητα),εχουν τροπαια και συνδεεται κανονικα με το xbox account απο το pc που τα παιζω;).
Τη καγκουρια στη limited κονσολα forza 6 :P
Oποτε παταω κουμπι πανω στη κονσολα ακουω γκαζιες και αεροκλειδα!!!
The Xbox One Windows 10 update starts rolling out at 3AM ET
Quote:
it's a staged rollout, so you may not get it right away.
Introducing Your First 104 Xbox One Backward Compatible Games
http://news.xbox.com/2015/11/09/intr...ibility-games/
Επιτέλους κάτι καλο,γαμαει ετσι;)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...cfa50aca61.jpg
Λίγο πρόχειρο απο το κινητό γιατί παλι δεν θυμάμαι πως βγαζω απο το xbox [emoji14].
Αν κάνεις αριστερά το μοχλο ανοίγει παράθυρο με ολα και απο οτι βλέπω με πρώτη ματιά πανεύκολο, καμία σχεση με το παλιό το εντελώς χάλια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβγαλα μερικες απο το pc με stream ;) (εκτος αυτα που περιεχουν τους φιλους).
Attachment 8001Attachment 8002Attachment 8003Attachment 8004
Πολύ γεμάτο το νέο dashboard και αρκετά γρήγορο.
Τραγικό, κάνει update και το controller καρφί από μπλε δόντι.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Quick tour video
https://youtu.be/mEVWO1Br2Kc
Τώρα μήπως ξέρει κανένας αν λειτουργεί καλύτερα το pvr,δλδ ποιο εύκολα να γράφεις βίντεο.
Αρχίζει να γίνεται η κονσόλα φοβερή και στο ➕ ότι παίζει παιχνίδια του 360 (βέβαια αυτο να το δω στην πράξη) για μένα άλλο ενα ➕ είναι η συνεργασία με pc ( γιαυτό και το πήρα).
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτες οι μπαταριες στο κοντρολερ δε τελειωνουν με τπτ!!!
Εχω τελειωσει το Gears of War στο νορμαλ και τελειωσα ενα chapter στο insane.
Eχω αφιερωσει πανω απο 2 ωρες στο Dashboard και ειμαι 36% στο Tomb Raider που σημαινει πανω απο 5 ωρες παιχνιδιου και η μπαταριες δεν εχουν πεσει καν στο μισο!
Εννοειται οτι προσπαθω να κανω οσο πιο πολλα πραγματα μπορω και πριν το τελος θα κανω και ενα σκουπισμα στις προηγουμενες περιοχες. Το προηγουμενο στο ps3 το ειχα παει μεχρι 97% και τωρα εδω ειμαι 45%.
Σκεψου οτι με ενα ζευγαρι μπαταριες εχω λιωσει το state of decay , σχεδον 40 ωρες και εχω φτασει τη Lara ως εδω!
ΥΓ Kανε με add στο one