Λίβερπουλ,βαλένθια,αμβούργο,ατλετικο,βόλφσμπουργκ,φούλαμ,μπενφίκα
Σε bold είναι οι εύκολες?Με εξαίρεση την φούλαμ άντε και την βόλφμπουργκ με ποιά είχε τύχη ο παο(με βάση την άμυνα του)
Printable View
Λίβερπουλ,βαλένθια,αμβούργο,ατλετικο,βόλφσμπουργκ,φούλαμ,μπενφίκα
Σε bold είναι οι εύκολες?Με εξαίρεση την φούλαμ άντε και την βόλφμπουργκ με ποιά είχε τύχη ο παο(με βάση την άμυνα του)
Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες που έχεις σε bold: Που να πάνε με τις άμυνες που έχουν?Εκτός και αν θεωρείς το περιφερόμενο αστείο που ακούει στο όνομα Liverpool ως φόβητρο με άμυνα μπετόν!Lol!
Αφού έχουμε τον Γκολίνοβιτς έπρεπε να σηκώσουμε την κούπα.
Kαλά πόσο κομπλεξάρας είσαι ρε georgiosdam για να μιλάς με αυτόν τον τρόπο στο Γιάννη λες και σε έβρισε....ένα άκυρο σου είπε για την παπαριά το βίντεο που ανέβηκε και εσύ άρχισες τις μαλακίες με τα τσιμπούκια και τους gay.....για μαζέψου λιγάκι σε παρακαλώ γιατί όλοι προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο εδω μέσα...άντε δεν έχετε τι να κάνετε μερικοί όλη μέρα και μπαίνετε και γράφετε την παπαρίτσα σας......
αφηνουμαι πισω τη στανταρ..η προκριση χαθηκε στο ΟΑΚΑ και οχι χθες...τωρα εχει σημασια η νικη την κυριακη στο ντερμπυ..!
φιλε μου εγω δεν εθιξα κανεναν ουτε του επιτεθηκα προσωπικα οπως εκανε ο φιλος σου... τωρα αν δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι ο εφηβος ηταν λιγο αδερφη μαλλον εσεις ειστε οι κομπλεξικοι... ακομα αν νομιζεις οτι γραφω παπαριες και καθεσαι και μου απαντας το ιδιο παπαρας με μενα θα εισαι... παντως χαιρομαι που κρατας αυτο το επιπεδο!!!!! τι κομπλεξικο με ειπες τι οτι γραφω παπαριες, αρχισα και τις μαλακιες!!!!! σωστος δεν προκαλεσες καθολου!!!!! Μάλλον αυτο ειναι το επιπεδο σου... αυτο του γυφτου!!!!!
Ο Γιάννης ένα απλό άκυρο σου έγραψε και εσύ άρχισες τις γνωστές βλακείες περί υπαλλήλων απόγονων τσιμπουκιών και gay αν αυτό δεν είναι πρόκληση τότε συγνώμη αλλά μάλλον τα έχω χαμένα,και όχι δεν το δέχομαι επειδή ανέβηκε μια παπαριά επαναλαμβάνω βίντεο ότι το σήμα της όμάδας μου είναι σύμβολο gay αυτό με προσβάλει και απαντάω αναλόγως....Κομπλεξικοί επαναλαμβάνω (χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου) είστε εσείς που αντί να ασχολείστε με την ομάδα σας που έχασε 2 φορές από τον ατρόμητο (η πανιώνιο) της ευρώπης ασχολείστε με τέτοιες παπαριές (επαναλαμβάνω.....) όσο για το επίπεδό μου δεν νομίζω να έχω προσβάλει κάποιον στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο και αιτία παρα μόνο όταν προσβάλλομαι πρώτος και πίστεψέ με εσύ το έκανες αυτό άσχετα αν δεν απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά αλλά στο Γιάννη και στην ομάδα μου γενικότερα (φαντάσου πόσο με πείραξε για να ποστάρω κατα αυτόν τον τρόπο)....έχω έρθει στο αμήν κι άλλες φορές να απαντήσω σε διάφορα άκυρα που γράφετε εδώ μέσα αλλά πάντα συγκρατούμαι....ε αυτή τη φορά δεν άντεξα....έλεος δηλαδή.....
με τα λεγομενα σου εγω προκληθηκα πρωτοσ και απαντησα αναλογως προκαλωντας εσενα και αλλους!! φιλε δε θελω να μπω στο παιχνιδι της κολοκυθιας!!! εγω δεν εθιξα κανεναν προσωπικα παρα μονο οταν προκληθηκα και απο σενα και απο τον αλλο το συμφοριτη... τωρα αν εσενα δε σου λεει κατι το ακυρος, δε φταιω εγω που ισωσ δεν καταλαβαινεις την ερμηνεια της λεξης. και επειδη δε φαινεσαι για ηλιθιος και πιστευω οτι ουτε θελεις να σε περνανε για ηλιθιο μη ξεχνας το θεμα της καζουρας!!! αν σου κραζουν τον ολυμπιακο απαντας με κραξιμο στο παναθηναικο και οχι προσωπικα γιατι απλα δε με ξερεις!!! οπως μου λες οτι δεν κερδισα τον ατρομητο της ευρωπης δεν σου λεω οτι εισαι κομπλεξικος κλπ αλλα σου θυμιζω οτι εσυ τον ατρομητο της ελλαδας δεν εδωσε πεναλτυ και κοκκινη για να τον κερδισεις!!!!!!!!!!!!
με τα λεγομενα σου εγω προκληθηκα πρωτοσ και απαντησα αναλογως προκαλωντας εσενα και αλλους!! φιλε δε θελω να μπω στο παιχνιδι της κολοκυθιας!!! εγω δεν εθιξα κανεναν προσωπικα παρα μονο οταν προκληθηκα και απο σενα και απο τον αλλο το συμφοριτη... τωρα αν εσενα δε σου λεει κατι το ακυρος, δε φταιω εγω που ισωσ δεν καταλαβαινεις την ερμηνεια της λεξης. και επειδη δε φαινεσαι για ηλιθιος και πιστευω οτι ουτε θελεις να σε περνανε για ηλιθιο μη ξεχνας το θεμα της καζουρας!!! αν σου κραζουν τον ολυμπιακο απαντας με κραξιμο στο παναθηναικο και οχι προσωπικα γιατι απλα δε με ξερεις!!! οπως μου λες οτι δεν κερδισα τον ατρομητο της ευρωπης δεν σου λεω οτι εισαι κομπλεξικος κλπ αλλα σου θυμιζω οτι εσυ τον ατρομητο της ελλαδας δεν εδωσε πεναλτυ και κοκκινη για να τον κερδισεις!!!!!!!!!!!!
Μάλιστα... το μόνο που έχω να πω είναι περαστικά σου.
Θα πάρω και λίγο του ρόλο του Άκη: "Έλα ρε gtaki άστους ρε φίλε, τους καραγκιόζηδες μην ασχολήσε.... Έλα ρε Τάκη τώρα με τα βαζελάκια...μην τους βρίζεις ρε Τάκη".
ΥΣ. georgiosdam πόσταρε κι άλλη μία δεν το είδαμε αρκετές φορές.
ρε παιδια μην ασχολειστε μαζι του......απλα δεν αξιζει...δεν το βλεπετε...λεει οτι του ερχετε..!!!!
Δεν χαλαρωνεται όλοι και να μιλήσουμε για μπάλα τι θέλετε τα υπόλοιπα...
http://www.gazzetta.gr/football/supe...B1%CE%BF%CE%BA
Πατέρα κανόνισε να δώσεις τον Πετρο-γκόλ και μάλιστα να τον χαρίσεις....
Πήρες χριστοδουλόπουλο, μελίσση 6 εκ. θα φας το κράξιμο της ζωής σου αν τον δώσεις κάτω από 5εκ στον παοκ .... σε έχουν ήδη πιάσει κορόιδο 2 φορές ... αλλά που μυαλό, το μυαλό σου είναι ''φουσκωτό'' όπως και οι μπράβοι σου...
Κοιτα...αν μας δωσουν Βιερινια,γιατι οχι:p.Αν και τον συμπαθω ιδιαιτερα τον Πετροπουλο και νομιζω οτι θα εδειχνε καλυτερο προσωπο αν δεν ειχαμε τον Σισε στην ομαδα.
στον παοκ συγκεκριμένα μετρητά ή ανταλλάγματα αξίας όχι κάτω από 5 εκ Ε... Πατέρα - κορόιδο του Ζαγοράκη κανόνισε να σου κάνει πλάκα ακόμα μία φορά... ''φουσκωτέ''
Κρίμα είναι να πάει ο Vierinha στον Παναθηναικό και να μην παίζει καθόλου...
simera einai kyriaki kai pinoume ap to proi!!
sikoste kefali protathlima kai pali
νικη και με μισο μηδεν......φτανει απλα νικη...!
Όποιο παληκαράκι δεν έχει εισητήριο αλλά δεν θέλει να λείψει από την κόλαση, καλό θα είναι να πάει από νωρίς ΟΑΚΑ και όλο και κάτι θα γίνει.
LOOSERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπράβο που πάνε να το χάσουν ΚΑΙ αυτό !!!!!
κομπλεξικοί και loosers
έχουμε ομαδάρα, 4-5 γκολ εύκολα ....
απορώ τι σας έκανε να αισιοδοξείτε.....
ΠΑΡΤΥ έκαναν, για πλάκα, εύκολα
λίγε νιόπλια μπράβο, σε έκανε ο μπάντοβιτς ΠΟΛΥ χαζό
να σας προλάβω.... είμαστε πρώτοι ... μπράβο μας .... κλείνατε τα μάτια τόσο καιρό .... LOOSERS
ευχαομαι πραγματικα, να κανουμε 0 στα 3 επομενα παιχνιδια και να χασουμε τον τιτλο.
Εύκολο.....με τέτοια ομάδα.
και να τον πάρουμε ΔΕΝ τον αξίζουμε... είμαστε ομαδούλα της πλάκας, πρωταθλητές των δηλώσεων, ένα ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ
Loosers ειστε, loosers θα παραμεινετε. Ξεφτιλες, δευτεροι, κομπλεξικοι. Με αυτον τον Ολυμπιακο...Να πατε να γαμηθειτε και να χασετε το πρωταθλήμα δε με ενδιαφερει, δε με εκφραζετε σαν Παναθηναικο, στο διαολο ολοι σας
Aπό τους θριάμβους και ότι δεν έχουμε ελπίδα....
... πήγαμε στα 21-3-2010 Doom's Day...
...βέβαια στο τέλος πήγαμε στο νίκη και μισό μηδέν.
... αλλά τελικά μίλησε ο Άγγλος.
Πάντως εγώ το είχα πει, να κρατήσετε και μία πισινή.
Στην υγεία μας !
ΥΣ. Καλά βρε Pictorino έχεις διαρκείας και δεν πήγες σε τέτοιο ματς ?
Κάτι ήξερε ο pictorino......για σκέψου τους άλλους που πήγαν.:'(
λόγω ανωτέρας βίας δεν πήγα αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα πήγαινα. έκανα τη μ@@@@@@ και πήρα διαρκείας το καλοκαίρι αλλά από την μπαλάρα που παίζουμε δεν εχω πάει ούτε στα μισά...
μπραβο στον ολυμπιακο και στον δαλουκα.....χαριζει 2 κοκκινες στον γαβρο..με 2 δοκαρια και 5 κλασσικες ευκαιριες..!!!μπραβο μπραβο..ομαδαρα ο ολυμπιακος τωρα...!!