ποσο ''μικροι'' ειναι μερικοι ανθρωποι................
Printable View
ποσο ''μικροι'' ειναι μερικοι ανθρωποι................
(2010)
εχεις πμ........ακομα και ο ανθρωπος των σπηλαιων θα ειχε μεγαλυτερο iq 40.000 χρονια πριν :P
φανταζομαι στης τοιχογραφιες δεν εγραφε (εχεις π.μ κυνηγε)αυριο ξεκιναει το κυνηγι της αλεπους :D:D:D:D
τι προσπαθουν να πετυχουν οι Γιαννακοπουλαιοι με την ολη συμπεριφορα τους για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ?
18/5 prosopika exoda 3,20 +0,50
18/5 ejoda gamou 400+399+15.50+500+30
ta simperazmata dika sas.....
Δεν παντρεύομαιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν παντρεύομαιιιιιιιιιιιιιιιι ...
που χαθηκε ο klepidas???
Η Ζωή είναι ένα αγγούρι άλλος το τρώει και δροσίζεται ,αλλος το τρωει και ζορίζεται !
Δυσκολη μερα αυριο.... Ανησυχω....
ΠΡΩΚΤΙΚΟ: "ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ".>:-)
Α, ρε φάπες που χρειάζεστε καραγκιόζηδες!Ούτε αυτές θάναι τυχαίες βρωμοψεύτες...
afoy to lene ksekathara....tipota den grafete tyxaia....
πολυ ασχοληθηκα..!!!!!!!!!!!
μολις τελειωσα τη προβα στο ωδειο μου για το μοναδικο τραγουδι mama mia και ειμασταν 10 ατομα (εγω ηλ. κιθαρα) κ γουσταραμε με τον μαεστρο μας...οσο σκευτομαι οτι την τριτη θα γραψω αλγεβρα τρελενομε(γιατι?,γιατι?)...αραγε να κατσω στο ιντερνετ η να δω ραδιο αρβυλα?...
Δες ράδιο αρβύλα στο ίντερνετ. ;)
exo liosei me to radio arvila!XAXAXAXXAXAXAXA
θελω ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
εγω θελω επιτελους να μπουν τα πραγματα σε μια ταξη και να παψω να σκεεεεεεεεεφτομαι τοοοοοσο πολυυυυυ οοοοοοοοολη την ωρα....
με λιγα λογια θελω ηρεμια και γαληνη, και ας μην παρω αδεια δεν με νοιαζει....
σκέφτομαι να λιώσω όλο το βράδυ με ps3 και αναρωτιέμαι με ποιο game...
Α,κι εγώ το ίδιο!!!!Έκανα περιήγηση στο forum έχοντας αυτή τη σκέψη.Με κόβω για Resident Evil 5,έχω εκκρεμότητα το δύσκολο επίπεδο!
Την ξετίναξα την προπληρωμένη. 20 σεντς άφησα!
Τα μαγαζια ειναι ανοιχτα τη Δευτερα; Οχι ετσι; :P
Eίναι......για όσους δουλεύουν με το πνεύμα είναι αργία.:P
Ο εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Τώρα πόσοι θα την ακολουθήσουν είναι άλλο θέμα.
Harley's over Patras....
Geia sas mages..eimai neos sto forum!!ligo diskoloutsiko fainetai alla 8a to ma8oume :P
sorry pou o grafw edw alla dn eixa pou na to grapsw...
bariemai na pao doyleia......
....
edit....alla tha pao...gmt
Μπα..όλα τα καταστήματα του είδους μου είναι ντέλα ανοιχτά.
Η Ευτυχία ΔΕΝ θέλει χρήματα Αγάπη θέλει μόνο !!!!!!
οτι ο Μουρινιο ειναι αν οχι ο Τοπ ενας απο τους 5 καλύτερους προπονητές στην Ιστορία του Παγκόσμιου Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
πωπω δεν την παλευω καθολου.........
τι βαρεμαρα ειναι αυτη...!!!!!!!
oti m'aresei poly to avatar mou!
eliosa to S/K sto god3.to teliosa kata tis 21''00 simera .ekana ena ntouzaki ki piga ston kanape na do ton teliko tou G.L!
YG....epafi me tin pragmatikotita.....0!
το τραπεζικο κατεστημενο ειναι σκ@τ@...οι "ελληνικες" τραπεζες ειναι μακρυα νυχτωμενες!
μου φαινεται θα προτιμησω κυπρου,hsbc ή κατι τετοιο!
για επαγγελματικα θεματα μιλαω!
Ποτε θα περασει αυτος ο καταραμενος πονος (μεση..)
oτι το μυαλο ειναι η μεγαλυτερη ευλογια και συναμμα η μεγαλυτερη καταρα του ανθρωπου.