pantos paidia ofeilo na omologiso pos den exo ksanaefxaristithi paignidi autou tou eidous toso poli oso to drake.pragmatika opoios den exei paiksi xani
Printable View
pantos paidia ofeilo na omologiso pos den exo ksanaefxaristithi paignidi autou tou eidous toso poli oso to drake.pragmatika opoios den exei paiksi xani
είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό.μόνο αρνητικό η μικρή διάρκειά του,αν και έχεις κίνητρα να το ξανατερματίσεις.αν διαρκούσε 3-4 ακόμα ώρες και δεν τελείωνε τόσο απότομα..θα ήταν πολύ πιο χορταστικό
Πωπω, τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!Επαιξα κανα 40λεπτο, μεχρι εκει που ανακαλυπτουν το υποβρυχιο.
Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Α textures, αστειοι διαλογοι, ευκολος χειρισμος που συγχωρει λαθακια, ενδιαφερον σεναριο(μεχρι στιγμης).
Ελπιζω πραγματικα να μην εχει μη-ανθρωπους εχθους γιατι θα μου χαλασει την εντυπωση που εχω αποκομισει.To Uncharted ειναι ενα απο τα δυνατα οπλα στην φαρετρα του PS3.
να σου πω ή θα στο χαλάσω;;να σε αφήσω να ανακαλύψεις μόνος σου το φως;;
Απαπα, μην πειτε τιποτα.
Παει, ολη μερα μεσα θα μεινω για τον κ.Drake.
ελα παιδακια εχει κανεις καποιο καταλογο για τα Boni σχεδον το σχολασα και εχω μονο 14 βρει !!
τεν κιου
www.gamefaqs.com θα βρεις τα πάντα για όλα τα παιχνίδια,βέβαια καλό θα ήταν να τ ξαναπροσπαθήσεις μόνος σου κοιτώντας όλες τις γωνιές και τα ''ύποπτα σημεία''.Έτσι θα το απολαύσεις περισσότερο και θα εξερευνήσεις καλύτερα το παιχνίδι.Τώρα αν δεν έχεις υπομονή...
τεν κιου pictorino !!!
να εισαι καλα /αν τυχει κατι θα σε στειλω πμ
μόλις το τερμάτισα. το παιχνίδι ήταν απίστευτο. από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, σίγουρα. κρίμα που δεν κρατάνε πολύ τέτοιου είδους παιχνίδια. θέλεις κι άλλο μόλις φτάνεις στο τέλος. αλλά από την άλλη ίσως με μεγαλύτερη διάρκεια να γίνει κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. καλά τα βιντεάκια που ξεκλειδώνεις στο τέλος είναι άπαιχτα. το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν το έχουν.
δε νομίζω να βαρεθείς τέτοιο παιχνίδι γιατί όπως λες είναι φοβερό!!θα μπορούσε να γίνει κουραστικό μόνο αν κάπου ''κόλαγε'' το σενάριο και δεν έβλεπες πρόοδο,μόνο τριγυρνούσες.από τα δείγματα που δίνουν οι κατασκευαστές του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι σίγουρος ότι θα τα κατάφερναν.από την άλλη όμως ίσως υπήρχε πίεση από τη μαμά sony που δεν τους άφησε να εργαστούν με την ησυχία τους.χριστούγεννα πλησίαζαν!!!
εγω παντως ευχομαι να φτιαχνουν οντως το uncharted 2 και οχι to epomeno jak and daxter.
σίγουρα όλοι θέλουν uncharted 2 στα ίδια(και καλύτερα) στάνταρ ποιότητας αλλά προσωπικά εγώ θα γούσταρα τρελά ένα next-gen jak and daxter, είναι μία επική σειρά
pos gyrnas afta ta AGALMATA gamw tin trela mou min ton pari ke to sikosi keto petakso apto parathiro
ekei sto monastiri/vivliothiki
espasan ta ..........
voithate !!!!!!
απ οποια κατευθυνση βρισκονται τα σκιτσα στο χαρτη, ετσι πρεπει να τοποθετησεις
τα αγαλματα πχ αν ο αετος βρισκεται βορα, βαλτον να κοιταζει το αγαλμα του αετου
στον βορα!
το χω τερματισει πολυ καιρο και δεν το θυμαμαι ακριβως....ελπιζω να σε βοηθησα..!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=c31LXbIicoQ"]YouTube - Uncharted Drake's Fortune Chapter 13 Part 3 - Sanctuary?[/ame]
ναστε καλα φιλοι μου !!αμαν πια ελεγα και εγω τι στο καλο !!
τεν κιου !!
Vasses δεν αναφερεις καλυτερα οτι ειναι spoiler?γιατι καποιος που δεν το εχει παιξει μπορει να μην θελει να το δει.:)